Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do Brazowego Uroczyska

braza

Recommended Posts

• Odpowiedzi 44k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• braza

10541

• Agduś

4690

• DPS

3621

• wu

2676

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

A u nas w domu cieplutko! Chociaż kiedy patrzę na termometr za oknem, mam ochotę trochę podkręcić grzanie - ot taka psychologiczna sztuczka, bo przeca termostat ustawiony w domu na jakieś 22 stopnie i nie ma znaczenia, co za oknem się dzieje.

no poczekaj zaczynam od początku :lol: a takich fiołków to ja sobie nasadzę przy domku u mojej babci rosły póki miała siłę to tępiła na potęgę ale coś tam przetrwało :wink: i rozrasta się a ja uwielbiam ich zapach takie maleńkie a tak cudnie pachną :D

Witanko Kochani! Jak zobaczyłam rano na termometrze zewnętrznym -19 (minus dziewiętnaście :wink: ) to usiadłam :o W kuchni wewnątrz miałam +15 :-? W kwietniu wymieniam okna i załatwiam piece akumulacyjne dynamiczne, nie będzie mi byle mróz pluł w twarz :-?

Wiecie, ślimaczy mi się tylko Forum, o co tu chodzi do diabła????

trzymam kciuki za szybką walkę :wink:

A jak tam twoja walka ?

Jak co - bedziem po rodzinie telefony podkradać :wink:

Ja swoje już na ciebie wykorzystałam - An-buda mnie zgwałciła :lol: :lol: :lol:

Aga, dzięki za pomoc :D

Gosia gwałciła..

dzięki niej i wielu innym osobom jestem w finale :D

A teraz finał i konta nam wyzerowali, głosowanie od nowa :roll:

i niestety juz tak dobrze nie idzie, wiele osób nie wie, że trzeba od nowa, drugi raz.. a ja nie mam odwagi prosić drugi raz o smsa, bo to jednak wydatek :-?

jestem dumna, że dotarłam tak wysoko i choć teraz spadam coraz dalej, to i tak wiele osiągnęłam :D

jak ja czytałam pierwszy raz o tej tabletce, to dzieci pobudziłam.... :oops: :lol: :lol: :lol:

za głośno się śmiałam :lol: