sure 23.01.2010 18:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2010 zupa... mniam! czyli inwestorzy byli bardziej wytrzymali, pewnie duch walki ich rozgrzewał? mam ochotę dziś spać przy kominku, jak sobie przypomnę ten ziąb! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 23.01.2010 19:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2010 A u nas w domu cieplutko! Chociaż kiedy patrzę na termometr za oknem, mam ochotę trochę podkręcić grzanie - ot taka psychologiczna sztuczka, bo przeca termostat ustawiony w domu na jakieś 22 stopnie i nie ma znaczenia, co za oknem się dzieje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 23.01.2010 19:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2010 dobry wieczór Maylandzia a gdzie Ciebie można popodglądać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 23.01.2010 19:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2010 Braza mnie na skype podgląda Ale tylko jako zielonego ptaszka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 23.01.2010 20:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2010 Maylandziu ale mnie chodziło o to co Żelusia mówiła że u Ciebie tak ładnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 23.01.2010 20:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2010 A o to No to w dzienniku http://forum.muratordom.pl/dom-przestronny,t95243-360.htm są zdjecia moim ale Żelka ich nie widzi bo się Jej długo ładują dlatego link do albumu Jej wysłałam. Tam jakoś lepiej wchodzą, szybciej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 23.01.2010 20:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2010 no ale nie masz podpiętego linka to nie wiedziałam kaj szukać idę podziwiać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 23.01.2010 20:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2010 Wusia były podpięte linki do dziennika i komentów ale.... sie oderwały były Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 23.01.2010 20:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2010 najważniejsze że się dorwałam i studiuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 23.01.2010 20:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2010 Nie studiuj zbyt uwaznie bo to juz dawno temu było Dużo rzeczy niewaznych, przeterminowanych, nieaktualnych.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 23.01.2010 20:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2010 no poczekaj zaczynam od początku a takich fiołków to ja sobie nasadzę przy domku u mojej babci rosły póki miała siłę to tępiła na potęgę ale coś tam przetrwało i rozrasta się a ja uwielbiam ich zapach takie maleńkie a tak cudnie pachną Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 23.01.2010 20:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2010 Maylandzia a masz gdzieś te obrazki co to w dzienniku opisane że niedostępne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 23.01.2010 21:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2010 Nie mam. Fotosik jej wyrzucił. Gdzieś mam w archiwum domowym ale nie będę uzupełniać bo chyba nie ma sensu. Teraz tyle różnych, fajnych rzeczy jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 23.01.2010 21:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2010 a nie no myślałam że w tym albumiku który dawałaś Żelci są Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 24.01.2010 11:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2010 Dzień doberek słoneczny! Miłego dnia życzę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 24.01.2010 16:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2010 Witanko Kochani! Jak zobaczyłam rano na termometrze zewnętrznym -19 (minus dziewiętnaście ) to usiadłam W kuchni wewnątrz miałam +15 W kwietniu wymieniam okna i załatwiam piece akumulacyjne dynamiczne, nie będzie mi byle mróz pluł w twarz Wiecie, ślimaczy mi się tylko Forum, o co tu chodzi do diabła???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 24.01.2010 16:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2010 u nas w nocy było -24... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 24.01.2010 16:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2010 trzymam kciuki za szybką walkę A jak tam twoja walka ? Jak co - bedziem po rodzinie telefony podkradać Ja swoje już na ciebie wykorzystałam - An-buda mnie zgwałciła Aga, dzięki za pomoc Gosia gwałciła.. dzięki niej i wielu innym osobom jestem w finale A teraz finał i konta nam wyzerowali, głosowanie od nowa i niestety juz tak dobrze nie idzie, wiele osób nie wie, że trzeba od nowa, drugi raz.. a ja nie mam odwagi prosić drugi raz o smsa, bo to jednak wydatek jestem dumna, że dotarłam tak wysoko i choć teraz spadam coraz dalej, to i tak wiele osiągnęłam jak ja czytałam pierwszy raz o tej tabletce, to dzieci pobudziłam.... za głośno się śmiałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 24.01.2010 16:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2010 Ania no przestan, 1,22 to znowu nie taki wydatek i to na zbozny cel idzie. Wysylaj do kogo mozesz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 24.01.2010 16:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2010 problem w tym, że tyle wcześniej sie narozsyłałam i mało kto mi odpowiedział. Nie wiem, kto mnie poparł a kto nie Głupio się prosić drugi raz, jak Cie ktoś olewa.. przepraszam za słowo , ale ono dobrze oddaje to, co myślę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts