wu 31.01.2010 15:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2010 dzień dobry ależ apetyczna ta ptica Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anSi 31.01.2010 17:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2010 .. Ta sama KLASA co dąb. Silne, duże drzewa. Czyli dla Mozarcika jak znalazł ! ... http://www.krzewy.pl/Quercus_robur_Fastigiata/Quercus_robur_fastigiata_2.jpg Ja jeszcze w sprawie debu Fajny jest fastigiata (waskokolumnowy) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AmberWind 31.01.2010 17:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2010 brazunia, dopiero teraz doczytalam ... wierz mi, slowami trudno mi nawet wyrazic jak bardzo mi przykro ... Mozart mial niewyobrazalne szczescie, ze trafil na Ciebie i ze skradl Ci serce ... moze nie cieszyl sie prawdziwym, cieplym i troskliwym domem dlugo, ale nie czas sie tutaj liczyl a jakosc ... Mial u Ciebie WSZYSTKO, co psiakowi potrzebne do wspanialego zycia ... Przytulam Ciebie i Karlite mocno ... trzymajcie sie Dziewczynki cieplo, a jesli tylko Mozart za teczowym mostem zerknie na drzewo, ktore mu posadzisz to napewno bedzie jeszcze bardziej szczesliwy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 31.01.2010 18:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2010 Amberciu, dzięki. Ja też mam nadzieję, że w krótkim czasie zdołaliśmy jakoś go uszczęśliwić... Depsia, no wiesz co ... same kostki zostawiłaś ... wstydź się... Chefie - czuszka mówisz Ale to wypala wszystko ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Chef Paul 31.01.2010 18:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2010 ... Chefie - czuszka mówisz Ale to wypala wszystko ... ... dasz tylko tyle, "co by nie wypalało" (zamiast musztardy "zresztą") ... może być również jakaś łagodniejsza wersja papryczki pozdróweńka smaczne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 31.01.2010 18:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2010 Z tą łagodniejszą wersją już mi bardziej pasuje. Lubię ostre, ale nie aż tak, jak czuszka A powiedz mi jeszcze, czy ten serowy krem z brokułów to masz na blogu?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Chef Paul 31.01.2010 18:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2010 Z tą łagodniejszą wersją już mi bardziej pasuje. Lubię ostre, ale nie aż tak, jak czuszka A powiedz mi jeszcze, czy ten serowy krem z brokułów to masz na blogu?? ... jeżeli dokładnie usuniesz nasiona, to w czuszce Kapsaicyny niewiele zostaje ... zresztą czuszka w skali Scoville'a ma niewielką wartość ... Saviny przeca nie proponowałem ... "krem" właśnie się gotuje ... będzie niebawem pozdróweczka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MartaK32 31.01.2010 19:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2010 matko jak tam pięknie!!!! będę odwiedzać miejsce cudne! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 31.01.2010 19:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2010 Ta metka w roli pulpecików bardzo mi się podoba Uwielbiam metki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 31.01.2010 20:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2010 MartaK - zaglądaj, zaglądaj Maylandzia, ja też lubię metki, a najbardziej właśnie cebulową Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgaJeżyk 31.01.2010 21:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2010 A już mi przeszło... u DEPsi żarcie ... tu znowu żarcie ... Ja chce przepis na sałaaaaaaaatkę !!! Dooopa mi rośnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 31.01.2010 22:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2010 A ja wciąż o bukach. Jeszcze dwa, które mi się podobają: http://www.drzewapolski.pl/Drzewa/Buk/buk_wycinany_lisc_wiosna.gif Ten ma piękne liście. Pokrojem nie różni się od zwyczajnego zielonego buka. http://www.drzewapolski.pl/Drzewa/Buk/BUK_ZWISAJACY.JPG Taki zachwycił mnie w Parku Mużakowskim. To zdjęcie nie oddaje jego urody. Poszukam jakiegoś letniego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgaJeżyk 31.01.2010 22:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2010 A ja ... myślałam, że będzie sałatka ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 31.01.2010 22:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2010 Orzeszki bukowe pogryź. Ups, zapomniałam, jeże orzeszków nie jedzą, dżdżownice wolą! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgaJeżyk 31.01.2010 22:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2010 Orzeszki bukowe pogryź. Ups, zapomniałam, jeże orzeszków nie jedzą, dżdżownice wolą! Nooo ten woli żebereczko albo goloneczkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 01.02.2010 09:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2010 dzień dobry Jeżyku znaczy ze słodyczy najbardziej boczek lubisz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgaJeżyk 01.02.2010 09:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2010 dzień dobry Jeżyku znaczy ze słodyczy najbardziej boczek lubisz ...i Żóbrówkę z soczkiem jabłkowym ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 01.02.2010 14:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2010 Ja ze wszystkich słodkości najbardziej lubię ... karkóweczkę Boszszeeee - ale jestem złachana ... drewno przywieźli .... ja musze mieć centralne bezobsługowe bo inaczej to się wykończę!!! Boli mnie wszystko, wszystko!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
19501719500414 01.02.2010 14:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2010 mówiłem Ci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 01.02.2010 17:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2010 Tak Dochtór, mówiłeś i ja słuchałam ... jeno kasa mnie powstrzymała. W tym roku już mi nic nie stanie na przeszkodzie - będą dynamiczne!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts