AgaJeżyk 01.02.2010 18:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2010 ...nie wierze ... "karkóweczka" ... ...stąd też idę Tylko dokąd ja pójdę jak u mnie ...smalec ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 01.02.2010 19:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2010 Depsia, no wiesz co ... same kostki zostawiłaś ... wstydź się... A dlaczego mam sie wstydzić? Dobre było, samo leżało, tom i zjadła! Dzień doberek, ale opowiadacie fajne rzeczy... No dooobra, przyznam się, oprócz groszku i kukurydzy zakupiłam też mnóstwo mięska, kurczak, filety, udka, mielone, karkówka, schabik... Babcia będzie nam to potem na obiadki serwować. Muszę Wam kiedyś pokazać zdjęcia z tego sklepu - ma takie przepiękne zabytkowe kafelki na ścianach, że szok, podłoga nie gorsza, a jakie drzwi!!! Autentyczne haki, jeszcze przedwojenne, na mięso. Takie kute, ozdobne, eleganckie. Drzwi ozdobne. No, na podłodze też oczywiście zabytkowe płytki. Super wnętrze, autentyczne, piękne. Aż dziw, że o sklepie rzeźniczym tak mozna, nie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgaJeżyk 01.02.2010 19:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2010 No dooobra, przyznam się, oprócz groszku i kukurydzy zakupiłam też mnóstwo mięska, kurczak, filety, udka, mielone, karkówka, schabik... Babcia będzie nam to potem na obiadki serwować. ... zdrajca ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 01.02.2010 19:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2010 Depsia, a gdzież to się jeszcze takie cudo ostało??? Pamiętam takiego "rzeźnika" w starej kamienicy w mojej ukochanej Perle ... ale dawno go już nie ma, jak i wielu innych fajnych domów. A kurczaka to i tak Ci nie daruję! Zjadłabym coś dobrego, tylko sama nie wiem co Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 01.02.2010 20:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2010 a wiecie że ja mam ostatnio jakiś jadłowstręt na co spojrzę z nadzieją to bleeeeeee nie będę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 01.02.2010 21:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2010 Gdyby to był wodowstręt to można by się było martwić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 01.02.2010 21:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2010 a nie woda mi smakuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 01.02.2010 21:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2010 No to jest okey Idę spać. Dostałam straszliwie w doopę od drewna, można powiedzieć, że mnie pokonało. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 01.02.2010 22:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2010 Braza, Ty nie ściemniej, mocarna jesteś, byle drewno to Ci może wiesz...podskoczyć Zaglądam żeby sprawdzić, czy modrzew ma się dobrze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 01.02.2010 23:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2010 Braza, Ty nie ściemniej, mocarna jesteś, byle drewno to Ci może wiesz...podskoczyć Zaglądam żeby sprawdzić, czy modrzew ma się dobrze no nie wiem czy przypadkiem ten modrzew nie podskoczył Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 02.02.2010 14:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2010 Modrzew nie, jest bardzo kulturalny ... czego nie można powiedzieć o bukach i brzozach Zrobiłam sobie przerwę dzisiaj, chociaż jeszcze mnóstwo potężnych pniaków czeka na wniesienie do drewutni. Mam to w nosie, czytam trzecią część "Czarnego Maga" i żadne drewno nie zepsuje mi przyjemności Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 02.02.2010 19:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2010 dobry wieczór Braza i co przeczytałaś czy poszłaś walczyć z drewnem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 02.02.2010 19:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2010 Czytam, w tak zwanym międzyczasie obejrzałam - po raz chyba 12 - "Skarb Narodów 2" a drewno niech się wypcha Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 02.02.2010 20:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2010 ech też bym sobie tak poleniuchowała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 02.02.2010 20:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2010 Leniuchuje wtedy, gdy przychodzi mi na to ochota albo już po prostu padam na gębę i rozsądek mówi "Dość"! Są rzeczy, które po prostu mogą poczekać a od tego, czy to zrobię czy nie nie zależy ani moje życie, ani losy świata. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 02.02.2010 20:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2010 i tak powinno być Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Yeti 02.02.2010 23:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2010 Doczytaj ten trzeci tom "Czarnej Magii", to drewno się samo porąbie i poukłada Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgaJeżyk 02.02.2010 23:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2010 Maaaatko ... jak sie wystraszyłam Tupię tu sobie cichutko ...bo wszyscy śpią, a tu ...Yeti Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 03.02.2010 00:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2010 Maaaatko ... jak sie wystraszyłam Tupię tu sobie cichutko ...bo wszyscy śpią, a tu ...Yeti jak mnie nie liczysz to wszyscy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sure 03.02.2010 06:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2010 Maaaatko ... jak sie wystraszyłam Tupię tu sobie cichutko ...bo wszyscy śpią, a tu ...Yeti jak mnie nie liczysz to wszyscy teraz też chyba wszyscy śpią, bo nadal cichutko! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts