jamles 03.02.2010 08:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2010 dopiero jestem w drodze do łóżka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sure 03.02.2010 08:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2010 ...tak masz daleko?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 03.02.2010 08:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2010 ...tak masz daleko?? za ścianą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sure 03.02.2010 09:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2010 ...tak masz daleko?? za ścianą to pociesz mnie, ze nie balowales całą noc, tylko tak pracujesz? normalnie nie pamietam, kiedy ostatnio sobie mogłam iść spać przed południem! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Yeti 03.02.2010 12:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2010 Maaaatko ... jak sie wystraszyłam Tupię tu sobie cichutko ...bo wszyscy śpią, a tu ...Yeti Nie bój się - ja sam w strachu. "...cichutko sobie tupię..." - dobre sobie Chyba na spróchniałą deskę wleźć musiałaś, albo o próg zahaczyłaś, bo łomot był okrutny... Chciałem dłużej zostać, ale z przerażenia ledwie mi się zdanie udało dokończyć i "wyślij" wcisnąć... A Braza, to na pewno ma noc nieprzespaną i teraz musi odsypiać (...a może to jamles tak u brazy balował? ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgaJeżyk 03.02.2010 14:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2010 Maaaatko ... jak sie wystraszyłam Tupię tu sobie cichutko ...bo wszyscy śpią, a tu ...Yeti Nie bój się - ja sam w strachu. "...cichutko sobie tupię..." - dobre sobie Chyba na spróchniałą deskę wleźć musiałaś, albo o próg zahaczyłaś, bo łomot był okrutny... Chciałem dłużej zostać, ale z przerażenia ledwie mi się zdanie udało dokończyć i "wyślij" wcisnąć... A Braza, to na pewno ma noc nieprzespaną i teraz musi odsypiać (...a może to jamles tak u brazy balował? ) "Ocipiałeś" ? Toć ja pigmejski jeżyk jestem ! Jaka deska ? Jaki łomot ? To nie ja ... to jamles A swoją drogą ... jak ty taki płochliwy ... to się nie dziwię, że gatunek na wymarciu i tylko ślady stóp po was zostały Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Yeti 03.02.2010 14:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2010 Płochliwy - nie znaczy: wstydliwy Poza tym jak mnie przytulą, to już się nie boję No w każdym razie jakoś daje radę ...a jeże mają gorzej, a jednak... no... tego... - dużo ich ...i jak to robią? (niektórzy mówią, że ostrożnie) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgaJeżyk 03.02.2010 14:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2010 Płochliwy - nie znaczy: wstydliwy Poza tym jak mnie przytulą, to już się nie boję No w każdym razie jakoś daje radę ...a jeże mają gorzej, a jednak... no... tego... - dużo ich ...i jak to robią? (niektórzy mówią, że ostrożnie) Jak dzisiaj nadepnę na deskę ...to cię szybko przytulę ...a jeże ... hmmm...jak sie śpieszą ...to przez lejek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 03.02.2010 16:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2010 Aga, Yeti - niemozliwi jesteście! Ledwie doszłam od wczoraj do siebie, a tutaj takie kawałki wypisują! No i jak nie kochać tego forum? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgaJeżyk 03.02.2010 16:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2010 Nooo Depsia ożyła Migrena parszywe bydle poszła ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 03.02.2010 18:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2010 No to Jamles balował u mnie wczoraj, czy nie, bo mi to akurat robi różnicę??? Aga, Yeti - które z Was narobiła tego rumoru, cooo?? Cześć, do marzeń o taczce przyłączyło się marzenie o łopacie do odśnieżania ... rany, wiecie jaki to tutaj chodliwy towar Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgaJeżyk 03.02.2010 18:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2010 No to Jamles balował u mnie wczoraj, czy nie, bo mi to akurat robi różnicę??? Aga, Yeti - które z Was narobiła tego rumoru, cooo?? Cześć, do marzeń o taczce przyłączyło się marzenie o łopacie do odśnieżania ... rany, wiecie jaki to tutaj chodliwy towar Braaaza - nie wnikaj. Ty się zastanów którą deskę wymienić - bo my się wszyscy u ciebie pozabijamy ...też nie mam łopaty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 03.02.2010 19:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2010 dobry wieczór Jeżyku to jak już dzisiaj się potkniesz to zabierz od Brazy tą deskę będzie do odśnieżania jak znalazł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgaJeżyk 03.02.2010 19:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2010 dobry wieczór Jeżyku to jak już dzisiaj się potkniesz to zabierz od Brazy tą deskę będzie do odśnieżania jak znalazł Toć spróchniała jest podobno A jak wyjmę to Yeti wpadnie ... i nawet śladów nie zostawi ...bo na czym ? A do tej deski to przydałby się jeszcze jakiś samczyk ... bo bąble na łapkach wyjdą - jak nic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sure 03.02.2010 19:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2010 deska przybita do kija, to najlepsze, co można dostać, w marketach łopat do odśniezania nie uświadczysz, może z wyjatkiem jakiegoś badziewia... pilnuj tej deski, Jeżyku, bo cenna! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 03.02.2010 19:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2010 no to Jeżyku na Yetusia poczekaj wszak On samczyk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgaJeżyk 03.02.2010 19:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2010 Sure ... na drugim końcu tego kija "przybiłabym" jeszcze jakiegoś samczyka ... Wusia - ale on na wymarciu. Nie godzi sie znęcać nad gatunkiem zagrożonym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 03.02.2010 19:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2010 toteż nie znęcaj się tylko zachęć Go Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgaJeżyk 03.02.2010 20:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2010 toteż nie znęcaj się tylko zachęć Go Mmmm no nie wiem . Jak on już wie o lejku ... to możemy mieć z tego jeżyka ... który zostawia baaardzo duże ślady ...a samochód dalej zasypany ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Yeti 03.02.2010 20:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2010 Jak dzisiaj nadepnę na deskę ...to cię szybko przytulę Już mnie zachęciła Jeżyk, który ci las odśnieżyć? Aga, ty poważnie z tym lejkiem...? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts