AgaJeżyk 04.02.2010 20:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2010 Jeżykowa, Ty nie udawaj ... "ale o sooo ... chodzi ....?" myślałby kto Nie znęcać się ... Z aerobiku wróciłam ...może raczej się przywlokłam - będzie szczerzej i trzęsie mi się jeszszszszcze wszystko ...i plątak języczy ...wyglądam jakby mnie kto przeleciał i nie zapłacił ...dobrze że Yeti śpi - bo uciekać bym nie miała siły ... i dzisiaj już nawet nooooogą nie tuuuuupnę Program oszczędzania jeżyka proszę włączyć - ochrona gatunku Że nie wspomnę wczorajszej nocy ... do czwartej coś z wielkimi nogami po moim dzienniku latało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 04.02.2010 20:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2010 No wiem jakie cieżkie jest drewno. Przed swietami jak załadowałam sobie koszyk do kominka to go podnieść nie mogłam a ja nie tylko torby papierowe dźwigam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgaJeżyk 04.02.2010 20:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2010 Kobiety ...co wy z tym drewnem ? To wy też nie macie samczyka w domu ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 04.02.2010 20:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2010 A to z wielki nogami to jeszcze włochate takie było?? Jeśli tak, to Człowiek Śniegu, one tak mają, latajom po dziennikach i ślady zostawiajom.Chcesz programu ochrony gatunku, tak? A zza węgła robisz to...http://www.obrazky.pl/obrazky/jez-jezyk-284-OBRAZKY.PL.jpg \... ja Ci dam program ochrony ... no ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 04.02.2010 20:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2010 Kobiety ...co wy z tym drewnem ? To wy też nie macie samczyka w domu ? BINGO!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 04.02.2010 20:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2010 Mój jest ale jakby go nie było Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgaJeżyk 04.02.2010 20:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2010 Mój jest ale jakby go nie było Mmmm - to jeszcze gorzej Znaczy się, że pasożytniczy tryb życia prowadzi czy w niemocy jakiej egzystuje ... ja tak delikatnie ...bo to po cienkim lodzie stąpam ...co bym gafy jakiej nie bzyknęła ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgaJeżyk 04.02.2010 20:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2010 A to z wielki nogami to jeszcze włochate takie było?? Jeśli tak, to Człowiek Śniegu, one tak mają, latajom po dziennikach i ślady zostawiajom. Chcesz programu ochrony gatunku, tak? A zza węgła robisz to... http://www.obrazky.pl/obrazky/jez-jezyk-284-OBRAZKY.PL.jpg \... ja Ci dam program ochrony ... no ... Wiesz ?! Jak mogłaś mi taką fotę szkaradną zrobić ... ja mam taki milusi wyraz twarzy ... pychola znaczy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sure 04.02.2010 20:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2010 Jerzyk, wydało się! A z tymi facetami w domu to jest zabawnie, mój obecnie jest (choć chwilowo go nie ma), a to wygląda mniej więcej tak jak wtedy, kiedy go nie było... no, przesadziłam, ale często bywa nieobecny duchem (nie ma to jak dobre wyjaśnienie, sama nie wiem, czy siebie rozumiem)... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 04.02.2010 21:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2010 Kicia ociera się o monitor, przez jej przypływ uczuć nie widzę co piszę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sure 04.02.2010 21:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2010 Mój szarak poszedl spać, za co mu chwala - nie depcze klawiatury! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 04.02.2010 21:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2010 Nasza właśnie qurna wstała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sure 04.02.2010 22:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2010 ..a mój się własnie "poprztykał" z psem i przeniósł się w górne partie umeblowania. I jak ja mam go nauczyć, że na stole się nie sypia?! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 04.02.2010 22:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2010 Nie łódź się, nie nauczysz. Nasza odkryła ostatnio, że świetnie leży się na ikeowskim regale Ivar ... no pewnie, że świetnie, stoi tam mnóstwo szklanek, filiżanek i kubków, wszystko łatwo tłukące.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sure 04.02.2010 22:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2010 U mnie na regale wszystkie rajcujące kota elementy przechodza coraz wyżej, kot na razie opanowal level 3. Tylko czekam, aż odkryje, do czego jeszcze slużą pazurki! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgaJeżyk 04.02.2010 22:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2010 U mnie na regale wszystkie rajcujące kota elementy przechodza coraz wyżej, kot na razie opanowal level 3. Tylko czekam, aż odkryje, do czego jeszcze slużą pazurki! U mnie już nie ma "levelów" ...został żyrandol ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 04.02.2010 22:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2010 To tak jak u mnie - poziom ostatni - belki pod sufitowe + żyrandol ... no, ciekawe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 04.02.2010 23:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2010 Yeti i Jeżyk ... czy Wy możecie tak nie tupać i jeszcze na mnie zwalają idę po Jeżykowych balach potupać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgaJeżyk 05.02.2010 00:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2010 Yeti i Jeżyk ... czy Wy możecie tak nie tupać i jeszcze na mnie zwalają idę po Jeżykowych balach potupać Jamles zlituj się ...nie wrzeszcz ... Yeti śpi w moim lesie a ja tu u Brazy ...pod deską siedzę ... ciiiiiiiii Idź no do Depsi - kwiatki porozdawaj albo co ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 05.02.2010 05:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2010 Jamles zlituj się ... Idź no do Depsi - kwiatki porozdawaj albo co ... szukałem tego z lejkiem, nie wiem czy nie stąpał po książkowym kruchym lodzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts