aniahubi 05.02.2010 08:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2010 Yeti i Jeżyk ... czy Wy możecie tak nie tupać i jeszcze na mnie zwalają idę po Jeżykowych balach potupać Jamles zlituj się ...nie wrzeszcz ... Yeti śpi w moim lesie a ja tu u Brazy ...pod deską siedzę ... ciiiiiiiii Idź no do Depsi - kwiatki porozdawaj albo co ... Jeszcze trochę, a jakiś kryminał powstanie z tych waszych wycieczek po lasach, dziennikach i takich tam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 05.02.2010 08:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2010 Nie znęcać się ... wyglądam jakby mnie kto przeleciał i nie zapłacił dzień dobry jak dla mnie hit sezonu Yeti Ty bestio słuchajcie mnie sie drugi kot na działkę przyplątał cholera i to chyba kotka wściekły się czy jak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sure 05.02.2010 15:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2010 Bierz kota, w parze bedzie im raźniej! (chyba że już masz parę?) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 05.02.2010 15:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2010 Sure dobrze radzi, bierz kota!!! Jeżykowa ... Ty miałąś cicho pod tymi balami leżeć, a znowu mnie obudziłaś ... czy to Yeti się znowu tłukł z tym lejkiem No określcie się w końcu, kto o której godzinie się tłucze, bo ja już nie wiem ... i na Jamlesa nie zwalajcie, On na paluszkach chodzi ... niedźwiedzich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 05.02.2010 17:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2010 .... No określcie się w końcu, kto o której godzinie się tłucze... ... ja się wbijam o różnych porach ... zazwyczaj niespodziewanie ... ale zawsze z sercem ... ... niektórzy twierdzą, że trochę zardzewiałym cześć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sure 05.02.2010 17:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2010 jak Go nie ma, to nie ma, a teraz - gdzie zajrzę, tam Gwoździk! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 05.02.2010 17:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2010 jak Go nie ma, to nie ma, a teraz - gdzie zajrzę, tam Gwoździk! ... bo ja mam wszystkich w ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 05.02.2010 17:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2010 ... w sercu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Yeti 05.02.2010 17:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2010 (...)Jamles zlituj się ...nie wrzeszcz ... Yeti śpi w moim lesie a ja tu u Brazy ...pod deską siedzę ... ciiiiiiiii(...)Jeżykowa ... Ty miałąś cicho pod tymi balami leżeć, a znowu mnie obudziłaś ... czy to Yeti się znowu tłukł z tym lejkiem Jasne!, teraz to wszystko będzie na Yetiego z lejkiem No ja to tym razem na pewno nie byłem - po pierwsze lejek się już zsunął , a po drugie w zupełnie innych rejonach rekonesans robiłem ...i wiem już teraz dlaczego Jeżycy nie namierzyłem... Tylko, że pod tą deską zamiast cicho siedzieć, to pewno jakąś orgię z jeżo-kumplami urządziła . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 05.02.2010 18:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2010 Jak mi będzie smutno i nijak, to na pewno poszukam i poczytam sobie dyskursy Jeżyka i Yetiego - boki mozna zrywać! Dzień doberek wszystkim, u nas dzisiaj piękna pogoda była! Nikt nie tupał chyba u mnie, bo całe popołudnie spałam snem sprawiedliwego! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 05.02.2010 19:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2010 Wypadałoby coś inteligentnego rzec, ale ... mój poziom inteligencji spadł krytycznie ... no tylko powiem, że czytam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 05.02.2010 19:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2010 jakby co to mozesz ze mna pogadac bo dzisiaj mój iloraz inteligencji tez słabiutko. Głowa od rana mnie tak napiernicza że chyba wyjde z siebie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 05.02.2010 19:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2010 Internet mi się biesi, trzy razy próbowałam u Ciebie posta wysłać może teraz się uda - chciałam uprzedzić, że chyba też taką ławę zamówię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 05.02.2010 20:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2010 Sure ja się tam na kotach specjalnie nie znam ale mi wygląda że w kupie to parka będzie aczkolwiek mam poważne obawy że ta spryciara z działki to ona juz coś zaliczyła o takie cóś i nawet na fotce widać wyraźnie gruby brzuszek a raczej głodna była http://foto3.m.onet.pl/_m/4cf8e57e4dbcdf38903ae8de6114a493,10,19,0.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sure 05.02.2010 20:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2010 ale fajne pyszczycho! czyli za jednym zamachem mozna przygarnąć jakąś bliżej nie określona ilość kotów (być może suma będzie parzysta)? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgaJeżyk 05.02.2010 20:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2010 Jasne!, teraz to wszystko będzie na Yetiego z lejkiem No ja to tym razem na pewno nie byłem - po pierwsze lejek się już zsunął , a po drugie w zupełnie innych rejonach rekonesans robiłem ...i wiem już teraz dlaczego Jeżycy nie namierzyłem... Tylko, że pod tą deską zamiast cicho siedzieć, to pewno jakąś orgię z jeżo-kumplami urządziła . Nie bryncz - na Jamlesa jest ! Ty w lesie ( jak na Yeti przystało ), ja pod deską (bez kumpli ...ja też gatunek zagrożony ... przez cholerne lejki ... ) a Karlus rozrabia . I tej wersji się trzymajmy ... bo Ania napisze kryminał a Wuśka dostanie ślinotoku ...( zanim odbierze ten koci poród ) Hmmm i znowu Gwiździu ... Wieczór dobry Sie nalatałam i ... jezdem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 05.02.2010 20:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2010 Sure no własnie może być ich więcej a już mam jednego w domu kocura - niedługo się z wetem zaprzyjaźni teraz kotka na działce i być może kociaki prześladują mnie te koty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 05.02.2010 21:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2010 ... bo Ania napisze kryminał Tak mi się jakoś skojarzyło... Agduś, nie zapomniałaś o czymś??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgaJeżyk 05.02.2010 21:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2010 ... bo Ania napisze kryminał Tak mi się jakoś skojarzyło... Agduś, nie zapomniałaś o czymś??? Hmmm Braza ... a ty się dobrze czujesz ? Agduś to tu nie było od tygodnia może ... Eeeej to ja ! Jeżyk ! Zatupać ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 05.02.2010 21:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2010 A potup sobie na zdrowie, ale ja się zwracam do Agduś ... kryminał to powieść, a Agduś w sprawie powieści ma duuuużooooo do powiedzenia .... No jak rany, niech ktoś, kto ma dzisiaj wyższy iloraz inteligencji, wyjaśni to naszemu "kolczatkowi"!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts