AgaJeżyk 08.02.2010 20:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2010 Jeżyku tego eeeee to mój własny prywatny a jak wrócę to mnie dopiero plecy zabolą no way ...albo to miejsce gdzie plecy kończą swą szlachetną nazwę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 08.02.2010 20:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2010 tam to by mi nakopać musiał żeby bolało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 08.02.2010 20:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2010 tam to by mi nakopać musiał żeby bolało Ywentualnie możesz zjechać z górki na jabłuszku. Działa niezawodnie i dłuuugo (już ze trzy tygodnie będzie). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgaJeżyk 08.02.2010 20:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2010 tam to by mi nakopać musiał żeby bolało Wusia ...znaczy że ty ...i jamles ...oboje macie grubą skórę ?! http://afryka.blox.pl/resource/slonie_w_porze_lunchu2.JPG Taaaaaaa ...to ja już wszystko rozumiem Agduś ...rozwiń temat może być ciekawie Statystykę dawaj ! Ile masz siniaków ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 08.02.2010 20:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2010 Agduś [/b]...rozwiń temat może być ciekawie Statystykę dawaj ! Ile masz siniaków ? Temat jest bolesny, a nie ciekawy! Siniaków nie mam. Statystycznie posiadam jeden obolały tyłek. Dokładniej - kość ogonową. Swoją drogą, po grzyba człeku kość ogonowa??? Mnie jak dotąd służy wyłącznie do obijania jej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 08.02.2010 20:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2010 Agdus no ja się domyślam a skąd Jeżyku skórę mam miętką jeno po doopie to mój chłop może mnie co najwyżej pogłaskać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgaJeżyk 08.02.2010 20:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2010 Agduś [/b]...rozwiń temat może być ciekawie Statystykę dawaj ! Ile masz siniaków ? Temat jest bolesny, a nie ciekawy! Siniaków nie mam. Statystycznie posiadam jeden obolały tyłek. Dokładniej - kość ogonową. Swoją drogą, po grzyba człeku kość ogonowa??? Mnie jak dotąd służy wyłącznie do obijania jej. Pamiątka po przodkach - co byś nie zapomniała żeś od małpy A co z drugim tyłkiem ? (Tyyyyy małpy miały jeden ... ) Agdus no ja się domyślam a skąd Jeżyku skórę mam miętką jeno po doopie to mój chłop może mnie co najwyżej pogłaskać Wiesz co ? Do głaskania to ja swojemu kota podstawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 08.02.2010 20:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2010 kot niech sobie radzi sam to w końcu mnie plecy bolą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 08.02.2010 20:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2010 Agduś [/b]...rozwiń temat może być ciekawie Statystykę dawaj ! Ile masz siniaków ? Temat jest bolesny, a nie ciekawy! Siniaków nie mam. Statystycznie posiadam jeden obolały tyłek. Dokładniej - kość ogonową. Swoją drogą, po grzyba człeku kość ogonowa??? Mnie jak dotąd służy wyłącznie do obijania jej. Pamiątka po przodkach - co byś nie zapomniała żeś od małpy A co z drugim tyłkiem ? (Tyyyyy małpy miały jeden ... ) Ja też mam jeden (a pisałam gdzieś, że dwa?). A przydałby się drugi - nieobolały - do siedzenia! Ten pierwszy zostawiłabym w serwisie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgaJeżyk 08.02.2010 20:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2010 A pisałaś Temat jest bolesny, a nie ciekawy! Siniaków nie mam. Statystycznie posiadam jeden obolały tyłek. Dokładniej - kość ogonową. Swoją drogą, po grzyba człeku kość ogonowa??? Mnie jak dotąd służy wyłącznie do obijania jej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 08.02.2010 21:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2010 To w końcu ile Agduś ma tych tyłków, bo ja głowę dam, że jeden To znaczy co ... ja niedowidzę, czy jak... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
19501719500414 08.02.2010 21:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2010 nie dość że ślepa, to jeszcze nie widzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgaJeżyk 08.02.2010 21:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2010 To w końcu ile Agduś ma tych tyłków, bo ja głowę dam, że jeden To znaczy co ... ja niedowidzę, czy jak... Abstrahując od jedynej kości ogonowej, którą rzekomo posiada Agduś - konkluduję iż należy ona do rodziny człekokształtnych co nie zmienia faktu iż jest tak obita, że dooopa jej chce pęknąć na pół – stąd wrażenie, że ma dwie . Rozuuuumisz ????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 08.02.2010 21:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2010 Chyba powoli zaczynam rozumić Ale jak to ... tylko Agduś posiada jedyną pozostałość po przodkach ... to ja na ten przykład ile ich mam Dochtór ... Ty se lepiej uważaj, ślepa, niedowidząca ale kieckę pamiętam - bardzo twarzowe kolorki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgaJeżyk 08.02.2010 21:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2010 Chyba powoli zaczynam rozumić Ale jak to ... tylko Agduś posiada jedyną pozostałość po przodkach ... to ja na ten przykład ile ich mam Aaaa to Agduś ci jabłuszko pożyczy - szybko sie dowiesz gdzie masz tą pamiątką po przodkach i jeszcze sobie przypomnisz z czego Ewa ulepiona Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Yeti 08.02.2010 23:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2010 Matko i córko, to ja też niepewna swego być zaczynam. Dobrze, że Jamles u Wuśki pod oknem siedzi. A Sołtys mówi, że nie ma lejka! Że ma tylko SZLAUCHA. Pamiętam tą fotkę... Depsia, z takim sprzętem jak ma sołtys, to nie sądzę, żeby nawet i Jamles (ze swoimi piszczałkami) odważył się konkurować. ...a ja do tej pory kompleksa leczę i spręż ćwiczę, ale daleko mi do osiągów sołtysa... TAKI SZLAUCH!!! TAKIE CIŚNIENIE!!! (...)a skąd Jeżyku skórę mam miętką jeno po doopie to mój chłop może mnie co najwyżej pogłaskać Wiesz co ? Do głaskania to ja swojemu kota podstawiam ...i głaszcze tylko tego kota, czy czasem też tarmosi?http://www.emotka.pl/emotikony/emocje/106.gifhttp://smileys.smileycentral.com/cat/4/4_1_216.gifhttp://www.emotka.pl/emotikony/emocje/83.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgaJeżyk 08.02.2010 23:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2010 Yeeeeeeti http://img294.imageshack.us/img294/8171/trzepierz.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgaJeżyk 09.02.2010 00:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2010 Płochliwy - nie znaczy: wstydliwy Hmmmm ... a uciekł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jea 09.02.2010 00:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2010 Witam Co u Cię Brazuniu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Yeti 09.02.2010 00:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2010 Kto uciekł? Kogo gonić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts