Agduś 09.02.2010 18:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2010 Warsztaty z technik uczenia się. A prive wysłałam kole 2 w nocy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 09.02.2010 18:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2010 Witam sie wieczornie Brazunia! Hej Motylku, co u Ciebie??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 09.02.2010 18:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2010 ... a u Ciebie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 09.02.2010 18:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2010 ... a u Ciebie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 09.02.2010 18:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2010 Matko i córko, to ja też niepewna swego być zaczynam. Dobrze, że Jamles u Wuśki pod oknem siedzi. A Sołtys mówi, że nie ma lejka! Że ma tylko SZLAUCHA. Pamiętam tą fotkę... Depsia, z takim sprzętem jak ma sołtys, to nie sądzę, żeby nawet i Jamles (ze swoimi piszczałkami) odważył się konkurować. ...a ja do tej pory kompleksa leczę i spręż ćwiczę, ale daleko mi do osiągów sołtysa... TAKI SZLAUCH!!! TAKIE CIŚNIENIE!!! Muszę Sołtysowi pokazać, na pewno poczuje się doceniony. Sprzęt ma nielichy, to prawda. Ale jak popatrzę na tę trąbę Jamlesa... Yeti, Ty na pewno jakiś duży masz ten lejek, taki, jak Agduś pokazała. Czy nikt nie ma jakiegoś malutkiego lejka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 09.02.2010 18:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2010 ... ja mam malutki lejek ... a co chodzi ??? .... mogę pożyczyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mhk 09.02.2010 22:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2010 Witam sie wieczornie Brazunia! Hej Motylku, co u Ciebie??? Pod gorke ale trzymam sie - jak sie mieszka w tym twoim cudownym zakatku - w sumie o co ja pytam - na pewno cudownie - pomimo tego ze niemasz gdzie obejrzec Avatara Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgaJeżyk 09.02.2010 22:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2010 ... ja mam malutki lejek ... Hmmm biedaku Taaaaa ...no cóż ... Yeti ci wytłumaczy najlepiej ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 10.02.2010 06:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2010 Witam sie wieczornie Brazunia! Hej Motylku, co u Ciebie??? Pod gorke ale trzymam sie - jak sie mieszka w tym twoim cudownym zakatku - w sumie o co ja pytam - na pewno cudownie - pomimo tego ze niemasz gdzie obejrzec Avatara niech podeśle pendriva Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 10.02.2010 07:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2010 dzień dobry Jamlesik to gdzie wysylać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 10.02.2010 09:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2010 dzień dobry Jamlesik to gdzie wysylać na wiadomą trasę, skrzyżowanie drogi 78 z 921 2,5 giga miejsca jest potrzebne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 10.02.2010 10:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2010 Jamlesiu jak ja go na trasie położę to go kto rozjedzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 10.02.2010 10:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2010 Jamles, Ty poważnie dla jaj Cześć Ludkowie Córcia już w domu ... fajnie miała, ale koniec dobrego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 10.02.2010 10:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2010 Jamlesiu jak ja go na trasie położę to go kto rozjedzie tam stoi krzyż, dasz pod wazon Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 10.02.2010 10:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2010 Jamlesiu jak ja go na trasie położę to go kto rozjedzie tam stoi krzyż, dasz pod wazon A ile tych wazonów stoi, bo może być problem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 10.02.2010 10:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2010 dobra 8km od tego krzyża mieszkam, podjedziecie, osobiście przekażecie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 10.02.2010 10:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2010 Dzień dobry. Melduję, że u nas pada. I nie wiem co będzie dalej. Wygląda na to, że nas zasypie, zamrozi i za 300 lat, jak już przyjdzie to globalne ocieplenie klimatu, które miało przyjść już, ale się naukowcy pomylili...to nas wtedy rozmrożą i będą się nam przyglądać. Muszę się jakoś ogarnąć, ubrać pięknie, coby siary nie zrobić. Bo wedle naszego wyglądu wyrobią sobie zdanie o naszym pokoleniu te przyszłe ludki. Tylko gdzie ja swój błyszczyk do ust podziałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 10.02.2010 10:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2010 Jamleś a pocztą by nie dało rady bo ja to kurcze ostatnio zawsze od złej strony jadę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 10.02.2010 10:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2010 Tola, to ja pożyczę Tobie swojego, ale Ty mi w zamian odpalisz podkład pod makijaż ... gdzieś zapodziałam ... muszę sobie jakiś nowy ciuch sprawić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgaJeżyk 10.02.2010 10:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2010 Aha ...uaważajcie jak wam makijaż zostanie Olejna ...to może przetrzyma nooo lateksowa może jeszcze. Błyszczyk sie złuszczy. A najlepiej tynk strukturalny ...toć budowlańce same - wiedzą jaki trwały ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts