tola 10.02.2010 11:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2010 Tynku strukturalnego robić nie muszę, bo jak pilingu nie zrobię, to ten tynk tak sam z siebie jest ale silikon na usta to może dobry pomysł? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 10.02.2010 11:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2010 RRrany! Muszę się zacząć pacykować! W kostce lodu to i silikon i błyszczyk zostaną. Będą nas wystawiali w wypolerowanych kostkach lodu w wielkiej zamrażarce... Mam nadzieję, że polerując zrobią z niego soczewkę o odpowiednim kształcie, żeby mnie trochę wyszczuplała. Muszę to zapisać w testamencie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 10.02.2010 11:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2010 Agduś, myślisz że oni, te przyszłe ludki, tak się będą staraż, że aż polerować będą??? To ja na bank muszę kupić nowy ciuch!!!!!I piling zrobię - a co!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 10.02.2010 11:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2010 nie no to ja poproszę o kremację bo pokazywac nie ma co Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 10.02.2010 11:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2010 Przy tym "globalnym ociepleniu" to zanim Cię skremują zdążysz trzy razy zamarznąć - nie ma przeproś, zasuwaj do SPA i rób się na bóstwo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 10.02.2010 11:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2010 Brazuś toż ja prędzej ognisko za pomocą dwóch patyczków rozpalę jak na bóstwo sie zrobie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 10.02.2010 11:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2010 I paznokcie koniecznie na czerwono!Bez względu na pokolenie zawsze robią piorunujące wrażenie.Te u nóg też! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgaJeżyk 10.02.2010 12:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2010 I paznokcie koniecznie na czerwono! Bez względu na pokolenie zawsze robią piorunujące wrażenie. Te u nóg też! Skąd ja ci wezmę ...czerwoną olejną Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 10.02.2010 17:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2010 ... Szefowa - over !!! ... wziąłbym ten czarny ... ale wszystkie plamy będzie widać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 10.02.2010 20:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2010 Ło matko, to teraz trzeba będzie pazury i koafiury? Całe szczęście, że do Krakowa jadę, może jaki ciuch poludzki sobie sprawię. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 10.02.2010 22:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2010 ... Szefowa - over !!!... Co over, co over - piling se robiłam!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 11.02.2010 07:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2010 dzień dobry Brazuś papierem ściernym czy jak że tyle to trwało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 11.02.2010 08:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2010 ... Szefowa - over !!!... Co over, co over - piling se robiłam!!! I tak będziesz miała gęsią skórkę, kiedy zaczniesz zamarzać, więc piling nie pomoże. Pacykuj sie lepiej i twarzową kieckę załóż. Najlepiej taką bez pleców - szybciej zamarzniesz. PS Nie ma ktoś problemów z pochowaniem zwłok słonia? Mam takiego doła, że słoń się zmieści. Jakby co, to służę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 11.02.2010 08:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2010 Agduś witaj w klubie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 11.02.2010 08:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2010 PS Nie ma ktoś problemów z pochowaniem zwłok słonia? Mam takiego doła, że słoń się zmieści. Jakby co, to służę. ja jeszcze żyję i do żadnego doła się nie piszę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 11.02.2010 08:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2010 Jamles wiedziałam no wiedziałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 11.02.2010 10:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2010 Rozejrzę się po tym swoim lesie, ale chyba ostatnio tylko mamuta znalazłam ... wystarczy na niego ten Twój dół Agduś??? Chociaż ... jak dołożyć mojego, to i 3 mamuty wlezą Dzień dobry. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 11.02.2010 10:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2010 Braza plus mój to całe cmentarzysko mamuntów wlezie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgaJeżyk 11.02.2010 10:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2010 No nic ... tylko wirusa jakiegoś wczoraj rozsiałam Na Agdulkę przelazło ... na Brazullę ... jeszcze mi jamlesa zakopią ... Może by trzeba faktycznie ze cztery kreple wciągnąć i ...przejdzie co? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 11.02.2010 11:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2010 No nic ... tylko wirusa jakiegoś wczoraj rozsiałam Na Agdulkę przelazło ... na Brazullę ... jeszcze mi jamlesa zakopią ... Może by trzeba faktycznie ze cztery kreple wciągnąć i ...przejdzie co? mnie po trzech zrobiła się górka tak, że nie ma doła żebym się zmieścił PS. z kreplami na dzisiaj to nie wiem czy już jestem w połowie drogi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts