sure 13.02.2010 20:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2010 To mnie natchnęło myślą, ze może ta taczka porzucona przez moich wykonawców za domem, która obecnie leży głęboko w zaspie, to nie taki straszny zonk - chyba ją wydłubię i śnieg będę wywozić za ogrodzenie? Tylko ona jakaś metalowa, pewnie będzie ciężka... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 13.02.2010 20:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2010 Sure - taczka to jedno z najpiękniejszych urządzeń na działce! Bierz ją i przytul, a zobaczysz jak się odwdzięczy!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sure 13.02.2010 21:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2010 Acha (albo aha), a jak odkopię, to na pewno sobie o niej przypomną! Ale wtedy każę im zabrac i rusztowanie, które straszy od frontu! (dobra, jutro przytulam, bo to białe ma znowu sypać) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 13.02.2010 21:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2010 Ja już nie mogę patrzeć na to białe ... czy kiedyś mówiłam coś o białym Bożym Narodzeniu czy tylko mi się wydaje Dobranoc, padam na pysk. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Yeti 14.02.2010 02:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2010 http://www.cosgan.de/images/midi/verschiedene/n110.gif...tylko żeby nie było... - ja przecież nic nie mówię... http://www.cosgan.de/images/midi/frech/g040.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 14.02.2010 06:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2010 No ja wiedziałam, normalnie wiedziałam, że to tupanie, to na pewno Yeti albo Jeżysia! Dzień doberek, piękna biała niedziela nam wstała! Ja w nastroju doskonałym, u Agduś bardzo nam dobrze, więc przyszłam z rana trochę Wam pogadać, co będziecie tak długo spali przy niedzieli. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 14.02.2010 11:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2010 dzień dobry mnie już cholera przez to białe bierze tylko odśnieżaj i odśnieżaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgaJeżyk 14.02.2010 12:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2010 No ja wiedziałam, normalnie wiedziałam, że to tupanie, to na pewno Yeti albo Jeżysia! Dzień doberek, piękna biała niedziela nam wstała! Ja w nastroju doskonałym, u Agduś bardzo nam dobrze, więc przyszłam z rana trochę Wam pogadać, co będziecie tak długo spali przy niedzieli. Nie nie nie http://img39.imageshack.us/img39/3039/nienienie.gif Jeżysia całe popołudnie wczoraj grzecznie łaziła po Łódzkich targach ...za Yetusiem Za Jeżysią - dla przyzwoitości tuptał Jeżyk i AGP-y - szt 2 Było baaaardzo sympatycznie i ...grzecznie. Yetuś oddał lejek i był bardzo milusi. Już mu nie będę dokuczać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGP 14.02.2010 12:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2010 Potwierdzam, lejek został przekazany Jeżykowej Na własne ślepia widziałam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 14.02.2010 13:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2010 Potwierdzam, lejek został przekazany Jeżykowej Na własne ślepia widziałam. Buuu, to teraz nudno będzie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 14.02.2010 13:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2010 Agduś nie bojaj znajdą sobie coś innego niż lejek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgaJeżyk 14.02.2010 15:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2010 Agduś nie bojaj znajdą sobie coś innego niż lejek Spokooooojnie ...teraz jak my się spotkali to dopiero będziemy dokazywać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sure 14.02.2010 15:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2010 Eee... nie mogliście się spotkać za dwa tygodnie?? Tez bym była... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 14.02.2010 15:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2010 No jak to tak??? Yeti bez lejka Popołudniowe witanko. Pochmurno u mnie i ... chyba wiosna idzie - woda z dachu kapie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EDZIA 14.02.2010 16:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2010 Ja też wpadłam się przywitać Czytałam o przygotowaniach do hibernacji....ja to musiałabym szybko przytyć, bo wstyd jak odkopią taką anorektyczkę Już zaczynam podejrzewać, że moje życie wewnętrzne wzbogaciło się o solitera. U mnie pochmurno ale nie pada... i całe szczęście, bo od środy znowu muszę za kółkiem do pracy. Mam stresa, bo ostatni mój wyjazd zakończył się w zaspie z której wyjechałam zdekompletowana... bez przedniego zderzaka.. pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 14.02.2010 16:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2010 Agduś nie bojaj znajdą sobie coś innego niż lejek Spokooooojnie ...teraz jak my się spotkali to dopiero będziemy dokazywać no a nie mówiłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 14.02.2010 17:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2010 Przyjdzie foruma czytać z chusteczką w ręku, żeby zupełnie monitora nie zapluć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 14.02.2010 17:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2010 Depsia, jakby co, to chusteczki sa koło telewizora. Widzisz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgaJeżyk 14.02.2010 17:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2010 Przyjdzie foruma czytać z chusteczką w ręku, żeby zupełnie monitora nie zapluć. Już współczuje tym co to robią ... w pracy ! Toć się udusić można !!! Już widzę nagłówki w gazetach : "Forum muratora ... podstępnie zabija ..." Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 14.02.2010 18:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2010 Chusteczki widzę, a napisy w prasie będą, że nie forum, tylko pogawędki i igraszki Yetiego i Jeżysi! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts