Yeti 16.02.2010 10:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2010 Yeti ale że co Jeżowi różowy balonik do lejka przywiązałeś Właściwie to ...dokładnie tak Myślisz, że to tak łatwo? A ty gdzie byś do jeża balonik przywiązała? matko Yeti baloniki na kijku i to dwa współczuję ...ale czego tu współczuć? - baloniki były z helem , łatwo kijek się niosło... no może co najwyżej nieporęcznie trochę... Ale zawsze mogłem liczyć na pomoc Jeżyków - jak mi rąk brakowało, to oni za kijki chwytali. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 16.02.2010 18:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2010 Czeeeee! Dzisiaj moja inteligencja śpi od rana, nie mam jak napisać nic mądrego, więc już się lepiej przymknę... to wcale nie tłumaczy ciemiężenia sołtysa Wyobraźcie sobie, że ciężko chorego męża właśnie wygoniła z łopatą od śniegu na pole, coby 200 metrów drogi odśnieżył! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 16.02.2010 18:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2010 Czeeeee! Dzisiaj moja inteligencja śpi od rana, nie mam jak napisać nic mądrego, więc już się lepiej przymknę... to wcale nie tłumaczy ciemiężenia sołtysa Wyobraźcie sobie, że ciężko chorego męża właśnie wygoniła z łopatą od śniegu na pole, coby 200 metrów drogi odśnieżył! Gdyby nie spała, to by wymyśliła gorsze ciemiężenie. A tak to tylko na to odśnieżanie wpadła. Cale szczęście, że była w kinie do później nocy, co uśpiło inteligencję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 16.02.2010 18:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2010 boroczek z tego Sołtysa dobrze, że zakopianki nie musiał odśnieżać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Yeti 16.02.2010 18:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2010 A skąd wiesz, co on biedny jeszcze przeżył po drodze Pod Sosny? Pewnie nim dojechali, to się Depsia już z letargu ocknęła (i może nawet inteligencja wróciła...) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 16.02.2010 18:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2010 Ścierką Wam przywalić? Jadą po mnie jak po burej suce, skandal to jest jeden... Agduś - to Ty rozpętałaś tę nagonkę, już ja wiem. Czekaj, więcej nie przyjadę, bo potem mi doopę obrabiasz, torbo jedna. A Sołtys sobie przy kominku siedzi, kota ma pod nogami i lampkę wina grzanego w dłoni! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zochna 16.02.2010 19:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2010 taa..A są na to dowody ? dobry wieczór Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 16.02.2010 19:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2010 Oooo, Zosiu, to bardzo nieładnie, że mi nie wierzysz. Nie wiem, jak możesz tak we mnie wątpić i podejrzewać o konfabulację. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 16.02.2010 19:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2010 dobry wieczór to są tutaj Jeżyki z lejkiem z różowymi balonikami coby Jeżyk nie zginął jest Yeti z kijkiem z różowymi balonikami żeby kijek podtrzymywały jak Jeżykom ręce osłabną jest DPS-ia bura suka do jeżdżenia nie no ja wymiękam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sure 16.02.2010 19:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2010 ..a co ja mam oowiedzieć? Zajrzałam tu po pewnym czasie i nie rozumiem nic a nic! Oprócz jednego, że teraz Jeżyk i Yeti są sprzymierzeni! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 16.02.2010 19:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2010 Ścierką Wam przywalić? Jadą po mnie jak po burej suce, skandal to jest jeden... Agduś - to Ty rozpętałaś tę nagonkę, już ja wiem. Czekaj, więcej nie przyjadę, bo potem mi doopę obrabiasz, torbo jedna. A Sołtys sobie przy kominku siedzi, kota ma pod nogami i lampkę wina grzanego w dłoni! To winko, to rekompensata za tamto w "Ratuszowej"? Kierowcy to mają zawsze przewalone! Wiem coś o tym - Andrzej zawsze kieruje A z tym nieprzyjeżdżaniem to tak se tylko gadasz??? No nie??? Nawet o tym nie myśl!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 16.02.2010 20:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2010 No dobra, tak se gadam, bo coś przecie muszę gadać... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 16.02.2010 20:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2010 No skoro tak, to se możesz pogadać! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 17.02.2010 11:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2010 No to gadam: dzień dobry! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 17.02.2010 12:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2010 dzieńdobry a Braza to gdzie się szwenda co Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 18.02.2010 08:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2010 No właśnie, Braza, gdzie jesteś??? Od poniedziałku Cię nie było! Z drugiej strony trzeba Twoje komenty wyciągać! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 18.02.2010 09:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2010 dzień dobry Braza czy ja mam Cię telefonicznie umoralnić czy jak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 18.02.2010 11:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2010 Już się sama umoralniłam Dzień dobry ... przepraszam za nieobecność. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 18.02.2010 11:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2010 przepraszam to mało tłumacz się gęsto Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 18.02.2010 11:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2010 Nie będę ... kłamać nie chcę, a prawdy powiedzieć nie mogę... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts