Agduś 20.12.2007 10:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2007 Nasze nie są ODSMAŻANE tylko SMAŻONE na głębokim tłuszczu. To zupełnie inna jakość!Pachnąca trikolina jest na allegro w Żorach! W Krakowie brak! Rozpacz! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 20.12.2007 10:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2007 Nasze nie są ODSMAŻANE tylko SMAŻONE na głębokim tłuszczu. To zupełnie inna jakość! Pachnąca trikolina jest na allegro w Żorach! W Krakowie brak! Rozpacz! Czekaj, moment!!! Takie surowe wkłąda się do głębokiego tłuszczu??? Jak pączki??? Kurde, to musi byc coś fajnego!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 20.12.2007 10:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2007 agdus , co to jest ta trikollina ? w dodatku truskawkowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 20.12.2007 10:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2007 Agduś a nie za bardzo wtedy przejdą tym tłuszczem, smazy sie jak frytki??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 20.12.2007 10:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2007 Właśnie znalazłam pachnącą trikolinę w sklepie w... Kołobrzegu! Braza, nie rzucisz na taką odległość? Może jakaś proca? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 20.12.2007 10:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2007 Znikam!!! Komornika muszę postraszyć - list wysłany 10-go do Szczecina jeszcze nie dotarł!!! Na plecach bym qurcze szybciej doniosła Papatki Czekam na odpowiedź od Agduś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 20.12.2007 10:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2007 Właśnie znalazłam pachnącą trikolinę w sklepie w... Kołobrzegu! Braza, nie rzucisz na taką odległość? Może jakaś proca? Mogę kupić, tylko czy dojdzie!!! Zaraz wychodzimy do miasta, możemy od razu kupić i wysłać priorytetem!!! Jaki to sklep???? Mów szybko!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 20.12.2007 10:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2007 http://www.hurtownia.miki.com.pl/produkt.php?id=334 - to jest trikolina.Smaży się je jak pączki lub frytki - surowe wrzuca się do głębokiego tłuszczu.Ja nie twierdzę, ze to jest danie dietetyczne, ale za to jakie pyszne! I można jeśc na zimno przez kilka dni. Ile? Nie wiem, bo u nas do końca świąt raczej nie miały szans dotrwać. Najlepsze są z kapusta i grzybami. Farsz musi być charakterny w smaku.Ech, pośliniłam się przez to opisywanie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 20.12.2007 10:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2007 Sklep Bajka, ale boję się, że nie dojdzie nawet priorytetem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 20.12.2007 10:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2007 Nie ma szans dojść, poczta przed świętami działa w żółwim tempie. Nawet kurierem idzie dłużej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 20.12.2007 10:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2007 Sklep Bajka, ale boję się, że nie dojdzie nawet priorytetem. To co, próbować??? To żaden problem!!!! Powiedz jaką chcesz - że truskawkowa to wiem, ale jakie opakowanie itd. Może spróbujemy, a nóż widelec Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 20.12.2007 10:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2007 Zastanawiam się nad przesyłką konduktorską, ale musiałabym sprawdzić w rozkładzie. No i nie wiem, jak daleko macie na dworzec, bonie chcę przesadzać z wykorzystywaniem Was. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 20.12.2007 10:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2007 Zastanawiam się nad przesyłką konduktorską, ale musiałabym sprawdzić w rozkładzie. No i nie wiem, jak daleko macie na dworzec, bonie chcę przesadzać z wykorzystywaniem Was. Włącz skypa!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 20.12.2007 20:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2007 dps-ia ma problem.....co na siebie wlozyc Faktycznie!!! Frosik a może by tak wskoczyć do Niej i podrzucić parę pomysłów no cos ty !!! mnie sie podoba taka...bez niczego pewnie ma kupe roboty i jeszcze jakies zadania specjalne miala do wykonania Cześć! Wcale nie zaspałam, tylko od rana latałam. Ubrać się musiałam. Moje zadanie specjalne, które ostatnio spędzało mi sen z powiek ma szansę zakończyć się sukcesem, ale to jeszcze nic pewnego. Jednak widać światełko w tunelu. A w domu roboty huk, obrobić się nie mogę, a jeszcze muszę się po stolycy województwa pętać służbowo z tym projektem. Cieszę się Frosiu, że Ci się podobam. Ale jakoś wolę Mojnego do spania. Jak ktoś ma pomysła, co włożyć, to proszę mówić, będę starała się po kolei spełniać życzenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 20.12.2007 21:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2007 Depeesiu to ja się bardzo ciesze, że ta zmora unijna spędzająca Ci sen z powiek ma się powoli ku końcowi!!! Na Święta masz być zadowolna i szczęśliwa, bo wystarczy ja Brazunia będzie jadem pluła Miłej i spokojnnocki Wam życze Juz tylko .... 3 dni do tego wielkiego corocznego wydarzenia http://www.madzik.pl/zima/natale10.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 20.12.2007 21:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2007 http://img.123greetings.com/thumbs/edec_c_spirit/8540-027-18-1052.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 20.12.2007 21:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2007 Niech te Święta tak wspaniałe,będą całe jakby z bajek.Niechaj gwiazdka z nieba leci,niech Mikołaj tuli dzieci.Biały puch niech z nieba spada,niechaj piesek w nocy gada.Niech choinka pachnie wszędzie,no i radość wokół będzie. http://images23.fotosik.pl/128/aa4250b504a33136.jpg Pozdrawiam ****** Sonika Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 20.12.2007 21:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2007 Dziękuję Soniko za piękne życzenia!!Tobie również życzę spokoju, pogody ducha, radości z każdej przeżytej chwili!!! Niech wszystkie Twoje marzenia, te małe i te ogromne, się spełnią!!! Wesołych Świąt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 20.12.2007 21:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2007 http://www.krakow.sercanie.pl/galerie/wigilia/dscn8235.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agnieszkakusi 21.12.2007 07:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2007 http://kartki.onet.pl/_i/d/kaplica2_d.jpg Niech te Święta tak wspaniałe będą całe jakby z bajek, niechaj gwiazdka z nieba leci, niech Mikołaj tuli dzieci, biały puch niech z góry spada, niechaj kotek w nocy gada, niech choinka pachnie wszędzie radość niechaj też tam będzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts