sure 19.02.2010 13:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2010 Ha, u mnie zaspa za oknem zmniejszyla sie o połowe, tak jakoś "osiadła". Na razie piwnicy nie zalewa, ale nie za bardzo ma toto gdzie wsiąknąć... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 19.02.2010 15:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2010 A u nas jeszcze pięknie i biało. Właściwie to nie wiem, czy tak tęsknię za wiosną, bo początki zazwyczaj są trudne i brudne. To, co teraz piękne i białe, stanie się szarobure, błotniste i paskudne. Zima jest taka estetyczna... Wczoraj mieliśmy pięknie oszronione brzózki wokół domu. Na tle wschodzącego zza chmur słoneczka wyglądało to zarąbiście. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sure 19.02.2010 16:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2010 U nas słoneczko ma być jutro, na razie szaro i ponuro. Śnieg jeszcze jest, tylko na drodze stopniał, widac płyty jumbo... ale w następnych dniach ma być powyżej zera, dlatego porobilam sobie odpływy, oczyściłam wjazd, żeby mi nie sciekała cała woda z okolicy. A co do ogrodu - szkoda gadać, jak będzie wyglądał, jak się to wszystko stopi. Moi wykonawcy na końcu calkiem dali ciala, nawet miejsca na trawnik nie wyrównali, a obiecywali od lata. W końcu im podziękowałam, bo inaczej by mnie coś trafilo.. Czyli teraz mam chaszcze i chwasty, wykopy i jakąs paskudną glinę z nich miejscami.. ech, to już może dalej byc snieg! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jea 19.02.2010 17:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2010 Witam serdecznie W moim niebycie wiosna się ukazała...w całej krasie znaczy Brazunia...będzie git Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 19.02.2010 17:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2010 Znowu straszą powrotem mrozów, a ja nie chcę!!!Może i będzie git ... ja tam nie wiem; pocieszające jest, że mam piaski to może ta pośniegowa breja jakoś wsiąknie bezkolizyjnie... Mimo wszystko, chcę już wiosny ... ten biały kolor zaczyna mnie drażnić! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 19.02.2010 19:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2010 u mnie daszek już niemal w całości odzyskał swój piękny czarny kolor aaaaaaaa i jeszcze padał dzisiaj deszcz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 19.02.2010 19:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2010 Nas straszyli deszczem, co przed planowanym kuligiem wcaaaale mi się nie podobało. Na szczęście skończyło się na porannej mgle, która utrzymała się do południa. Potem było trochę pochmurno, ale chwilami wychodziło słonko. Za to mokro jest niemożebnie, niektóre ulice pozalewane kałużami, chodniki wcześniej nieodśnieżane (straż miejska tradycyjnie olała temat sikiem prostym), więc ciężko chodzić. Dzisiaj musiałam, mimo upału, odpalić kominek, żeby wysuszyć dzieci własne i cudze. W domu tak gorąco, że nawet ja chodzę w krótkim rękawku i narzekam na upał. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sure 19.02.2010 19:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2010 Pierwszy miesiąc w nowym domu, pierwszy sezon zimowy (i to prawdziwy zimowy). Kiedy minie, to chyba mi już nic nie będzie straszne w "domowych klimatach"! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 19.02.2010 21:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2010 Ja tam w kominku palę non stop, wyjścia nie mam, ale ma to i swoje plusy ... jest romantycznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 20.02.2010 13:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2010 No wiecie... Z drugiej strony się osobiście wykaraskalam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sure 20.02.2010 19:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2010 Ja tam w kominku palę non stop, wyjścia nie mam, ale ma to i swoje plusy ... jest romantycznie No.. dzisiaj nawet dla romantyzmu zapaliliśmy po południu, ale bylo ciut za gorąco, bo piec jeszcze nie wyluzował po tych mrozach! No wiecie... Z drugiej strony się osobiście wykaraskalam ?? Jakoś tak cicho się zrobiło... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 20.02.2010 19:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2010 dobry wieczór wszyscy się bawia przy sobocie czy jak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sure 20.02.2010 20:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2010 Próbuję sobie przypomnieć, czy gdzzies teraz zaczynają się ferie... ale chyba my bylismy ostatni? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 20.02.2010 20:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2010 u mnie są w połowie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 20.02.2010 20:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2010 u mnie są w połowie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 20.02.2010 20:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2010 Tu byłam, ślad zostawiam. http://www.bank-zdjec.com/foto5/13167_b.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 20.02.2010 21:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2010 brazunia to za ten śnieg http://www.agpol.com/sklep/product_info.php?products_id=18 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 20.02.2010 21:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2010 Maylandzia jesteś skarbem wiesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 20.02.2010 21:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2010 znalazłaś coś dla siebie? Ja własnei 3 narożniki będe u nich zamawiać i tak sobie grzebię na stronce Kaska ma mebel tej firmy i arcobanelo także. Obie bardzo zadowolone z jakości. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 20.02.2010 21:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2010 wiem Maylandziu u Kaśki to się rozwalałam na tym narożniku i bardzo mi przypasował bo go można różnie ustawić a nie musi być ciągle jako narożnik no i ta cena miodziusiowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts