DPS 03.03.2010 09:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2010 A górę do tych stringów ktoś wyszydełkował, czy taka topless lata? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgaJeżyk 03.03.2010 09:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2010 jamles by powiedział , że dobrze nawilżać się też od środka nawiżanie w śmingus niezbędne jest Jeżyk, jamles nie śpi tylko czuwa a w wolnej chwili dzrewo rąbie i szukam lejka Nooo frosia - wyłaź z tej kawy i wymiataj do lasu - bo jak sobie przypomnę jamlesowy lejek ... http://republika.pl/blog_fj_360390/578000/tr/kapustki_i_krzywy_lejek.jpg ...i jeszcze mu się stringi po nocach śnią ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 03.03.2010 09:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2010 Jamles, Ty przypadkiem nie ............w Uroczysku??? i liczysz, że się przyznam i napiszę ..... jestem w Uroczysku, rąbię drzewo, znalazłem lejek i stringi pruły sie na jawie i wiesz jaki będzie efekt, Szanowny .......... odpali torpedę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgaJeżyk 03.03.2010 09:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2010 Tak sobie czyyyytam i analizuje ... i już wszystko wiem ! Braza siedzi w drewutni zaplątana w resztki poprutych przez jamlesa majtek.Jamles zgubił lejek i w wolnej chwiwli rąbie Brazowe drwa ...czekając aż sie owa z nitek wyspupła. Frosia zamilkła - znaczy w lesie ukryta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 03.03.2010 10:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2010 Uzupełniam: Braza siedzi w drewutni zaplątana w resztki poprutych przez jamlesa majtek.Jamles zgubił lejek i w wolnej chwili rąbie Brazowe drwa ...czekając aż sie owa z nitek wyspupła.Frosia zamilkła - znaczy w lesie ukryta.Depesia, zgorszona toplesem Brazy szydełkuje różowy stanik. AgaJeżyk czyta, analizuje by to jakoś ogarnąć i zastaną sytuację zrozumieć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgaJeżyk 03.03.2010 10:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2010 Tola - zgadza się ! Jeszcze na koniec wrzuciłabym im do tej drewutni DUREX-żel ... i mamy Brazowy zawał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 03.03.2010 10:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2010 Braza siedzi w drewutni zaplątana w resztki poprutych przez jamlesa majtek. Jamles zgubił lejek i w wolnej chwili rąbie Brazowe drwa ...czekając aż sie owa z nitek wyspupła. Frosia zamilkła - znaczy w lesie ukryta. Depesia, zgorszona toplesem Brazy szydełkuje różowy stanik. AgaJeżyk czyta, analizuje by to jakoś ogarnąć i zastaną sytuację zrozumieć. Tola uzupełnia , nie wiadomo co ,ale najprawdopodobniej braki płynów ... agduś wysyła potajemnie sygnały do uroczyska P.s. ja tylko na chwilę po ten żel wpadłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 03.03.2010 10:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2010 Uzupełniam: Braza siedzi w drewutni zaplątana w resztki poprutych przez jamlesa majtek. Jamles zgubił lejek i w wolnej chwili rąbie Brazowe drwa ...czekając aż sie owa z nitek wyspupła. Frosia zamilkła - znaczy w lesie ukryta. Depesia, zgorszona toplesem Brazy szydełkuje różowy stanik. AgaJeżyk czyta, analizuje by to jakoś ogarnąć i zastaną sytuację zrozumieć. Szanowny szykuje torpedę. Agduś śle Brazie sms-y z tymi rewelacjami. Braza czyta i mdleje - nie wiadomo tylko z jakiego powodu. Jest kilka możliwości: 1. z zimna (w końcu jeszcze zima jest i kto to widział latać toples w poprutych różowych stringach po drewutni) 2. ze strachu, że Jamles znajdzie lejek 3. z podduszenia nitką ze stringów 4. z wrażenia na widok Jamlesa rąbiącego drewno 5. ze wzruszenia, że sama nie musi rąbać 6. ze wstydu, że wszyscy wiedzą i Jej niekompletnym stroju 7. ze zlości, że Ją obgadujemy 8. z niecierpliwości (czekając na stanik od Depsi) AgaJeżyk, Ty sobie daj spokój z tym ogarnianiem - tego żaden zdrowy umysł nie ogarnie! Zaszkodzi Ci jeszcze! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgaJeżyk 03.03.2010 10:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2010 Hmmm możesz mieć rację Agduś ... Do tego za chwilę przypalę ...rosół ... Różne rzeczy juz przypalałam ale ten numer to mogę pierwszy raz w życiu odwalić Lete do garów ... niech się żelują, prują, rąbią i drwą - rosołu trza pilnować ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 03.03.2010 10:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2010 ...to wszystko lepsze od najlepsiejszej fachowej psychoterapii Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 03.03.2010 10:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2010 http://www.koniakow.com/osc/images/large/gs_22.jpgTak wyglądały przed popruciem... Szkoda ich... Ciekawe, czy chociaż te kutasiki zostały po nich... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgaJeżyk 03.03.2010 11:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2010 O kutasiki to Jamlesa zapytaj Ja Brazę o depilator zahaczę. Dobry ma ... podrażnień nie powoduje ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 03.03.2010 11:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2010 Ja szydełkuję, ale Misiek, nasz kot, jakoś bardzo mi się przygląda i jest bardzo stanikiem Brazowym zainteresowany, Nefka zresztą też. Chyba chce przymierzyć, więc nie wiem, czy Braza się doczeka. Może niech polata topless... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgaJeżyk 03.03.2010 11:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2010 I tak Braza została "żywo-nago" ... Depsia ...zrób jej chociaż jakie nasutniki ... bo bedą sterczały z zimna ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 03.03.2010 11:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2010 Napisała mi, że jeżeli Jamles porąbie drewno, to ona się na wszystko zgodzi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 03.03.2010 11:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2010 jakiś podstęp węszę ....... Braza drewnem kominkowym handluje pewnie las już wycięty, a jamles jak już porąbie to nie będzie miał siły za nitkę pociągnąć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 03.03.2010 11:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2010 nie wycinać lasu !!!! nie wycinać !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgaJeżyk 03.03.2010 12:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2010 Napisała mi, że jeżeli Jamles porąbie drewno, to ona się na wszystko zgodzi. Ooooo ! Będzie ciekawie ! Jamles szykuj lejek ! nie wycinać lasu !!!! nie wycinać !!! Nie wyyyytną Jamles musiałby być zdezorientowany seksualnie, żeby las rąbać a nie nitkę ciągnąć ... A Braza na wszystko pozwala - to wiesz co tu się będzie działo ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Yeti 03.03.2010 12:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2010 jakiś podstęp węszę ....... Braza drewnem kominkowym handluje pewnie las już wycięty, a jamles jak już porąbie to nie będzie miał siły za nitkę pociągnąć Jamles, ja mam plan. Zacznij od zaczepienia nitki na Gwozdku. Ja dla Jeżyny niespodziankę już od dawna szykuję: http://farm4.static.flickr.com/3130/2865824758_a2c6fb2d81.jpg Sprzęt jest dobry - każdy kolec się podda (podrażnień nie powoduje) ...i lejek nie będzie potrzebny. Jak Jeżycy lejek zabiorę, to się Braza wypłoszy i za Żabą w las pocfałuje, ślad w postaci nitki zostawiając. Wtedy Jamles za nitką do kłębka... (jak znajdzie, to wióry polecą). ...a ja Uroczyska popilnuję przy kominku z Gwozdkiem o jakim Wacku rozmawiając Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgaJeżyk 03.03.2010 13:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2010 Sprzęt jest dobry - każdy kolec się podda (podrażnień nie powoduje) ...i lejek nie będzie potrzebny. Yeti ! Sadysto ! Ja o kremie dpilującym a ty mnie Brownem chcesz wyszarpać To już wolę żebyś mnie opalił jak kaczkowe pypcie O kominku zapomnij... Braza wisi na Gwozdku ...a drew do kominka to se sam narąbiesz bo Jamles z drugiej strony nitke szarpie Frośka porwała DUREX-a i sie w krzakach smaruje ... jak skończy i wróci to ...już se o wacusiach przy kominku pogadałeś ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts