AgaJeżyk 12.03.2010 19:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2010 Braza stwierdziła, że ... jest wykończona! . Podobno "testują" - cokolwiek to by nie znaczyło... Nooo nie jest dobrze Kondycja siadła . Może jakieś posiłki regeneracyjne jej poślemy bo nam się biedaczka "zarąbie" w tej drewutni zanim sie te testy skończą ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 12.03.2010 20:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2010 no ale to raczej podwójne porcje coby rąbiący sił mieli pod dostatkiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgaJeżyk 12.03.2010 21:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2010 no ale to raczej podwójne porcje coby rąbiący sił mieli pod dostatkiem Wusia - to kto kogo rąbie w tej drewutni ...bo sie pogubię zaraz Braza rąbie - czy rąbią Brazę Jak ich tam wszystkich zaczniemy dokarmiać to nam do wiosny nie wyjdą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 12.03.2010 21:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2010 Jeżyku ja nie wiem kto kogo wiem że w drewutni przebywała Braza z Jamlesem to chyba trzeba by oboje nakarmić nie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgaJeżyk 12.03.2010 21:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2010 Jeżyku ja nie wiem kto kogo wiem że w drewutni przebywała Braza z Jamlesem to chyba trzeba by oboje nakarmić nie No zgadza się - Braza z Jamlesem ...ale jeszcze są ci od testowania (cokolwiek to znaczy ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 12.03.2010 21:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2010 no to trza ściepę na żarcie zrobić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgaJeżyk 12.03.2010 21:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2010 no to trza ściepę na żarcie zrobić Z torbami nas puszczą Ty wiesz jaki apetyt mogą miec od tego rąbania Jeszcze trzeba uważać czym karmić ...co by afrodyzjaka nie podać (bo sie zarąbią na smierć ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 13.03.2010 07:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2010 Jeżysia, a jak oni afrodyzjaki dostaną, to będą na siekierę się rzucać? Bo ja nie wiem czemu, ale wyczuwam jakieś supozycje, że niby Braza i Jamles rąbią... się... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Yeti 13.03.2010 11:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2010 Czas jakiś tu nie byłem i też się pogubiłem. To w końcu jak jest?: - drwa rąbią? - się rąbią? - ich porąbało? czy - się narąbali? ...ale przez tyle czasu siedzenia w tej drewutni, to pewnie wszystkiego już popróbowali (DePSia, lepiej żeby się oni na siekierę już nie rzucali... - i bez tego tam jest wystarczająco ostro ) W każdym razie całkiem zrąbani jeszcze nie są, skoro nadal coś testują (cokolwiek to znaczy)... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sure 13.03.2010 11:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2010 Czas jakiś tu nie byłem i też się pogubiłem. To w końcu jak jest?: - drwa rąbią? - się rąbią? - ich porąbało? czy - się narąbali? ...ale przez tyle czasu siedzenia w tej drewutni, to pewnie wszystkiego już popróbowali mogli też narąbać komuś, co jest najbardziej realne, jak tak dalej pójdzie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 13.03.2010 15:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2010 Czas jakiś tu nie byłem i też się pogubiłem. To w końcu jak jest?: - drwa rąbią? - się rąbią? - ich porąbało? czy - się narąbali? ...ale przez tyle czasu siedzenia w tej drewutni, to pewnie wszystkiego już popróbowali mogli też narąbać komuś, co jest najbardziej realne, jak tak dalej pójdzie! To ostatnie akurat jest najmniej prawdopodobne, bo tam nikogo poza małoletnią córką Brazy nie ma. No chyba, że się nieopatrznie Dobry Człowiek nawinął - jemu mogli narąbać. Albo jaki leleń. Albo dzik (w takim wypadku dziczyznę mają i z głodu nie padną). Natomiast pierwsza lista zawiera wysoce prawdopodobne możliwości. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 13.03.2010 16:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2010 dzień dobry Agdusia poplułam się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 13.03.2010 17:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2010 Ja bym nieśmiałą supozycję wysunęła, że się narąbali już oboje, bo oboje milczą jak zaklęci, na forumie nie widać... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 13.03.2010 17:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2010 wszystko Wam opowiem ... bo mam w drewutni "swoich ludzi" ... cały czas spode łba patrzą ... i meldują ... ... teraz braza pali ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 13.03.2010 17:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2010 no po dobrym rąbaniu to ponoć papieros smakuje jak nigdy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Chef Paul 13.03.2010 19:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2010 no po dobrym rąbaniu to ponoć papieros smakuje jak nigdy ... albo cygaro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 13.03.2010 19:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2010 no po dobrym rąbaniu to ponoć papieros smakuje jak nigdy ... albo cygaro ...ciągle wspominasz Clintona ... Polakom w Stanach było wtedy lepiej czy jak ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Chef Paul 13.03.2010 19:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2010 no po dobrym rąbaniu to ponoć papieros smakuje jak nigdy ... albo cygaro ...ciągle wspominasz Clintona ... Polakom w Stanach było wtedy lepiej czy jak ? ... nie wiem czy Polakom ... ale mnie tak ... jednak najlepiej wspominam Regana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 13.03.2010 19:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2010 no po dobrym rąbaniu to ponoć papieros smakuje jak nigdy ... albo cygaro ...ciągle wspominasz Clintona ... Polakom w Stanach było wtedy lepiej czy jak ? ... nie wiem czy Polakom ... ale mnie tak ... jednak najlepiej wspominam Regana ... nie czujesz się Polakiem ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 13.03.2010 19:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2010 ... nie wiem czy wszystkim Polakom ... nie mam złych zamiarów ... po prostu brakowało mi "tego czerwonego dodatku" ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts