Agduś 22.03.2010 20:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2010 Ze stringów został jeno kutasik, który Braza do telefonu sobie przyczepiła. Ludzie! Wierszyka o Unii Europejskiej potrzebuję! Takiego dla dziecka, na konkurs. I nijak niczego sensownego wygooglować nie mogę. Przyjdzie mi chyba samej spłodzić. Ratujcie mnie przed grafomanią!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgaJeżyk 22.03.2010 21:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2010 Ja to myślę ...że ona do drewutni wróciła ... No spodobało się cholerze jak nic ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
an-bud 22.03.2010 21:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2010 siekierą neta uszkodziła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 23.03.2010 07:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2010 Laptopka nie ma, a komputra do drewutni nie chciało Jej się wynosić. Sama pisała, że drewno porąbane i zapas do końca świata ma. No to co w drewutni może robić??? na samą myśl... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 23.03.2010 07:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2010 dzień dobry Agduś teraz Brazula z klocków szczypki na rozpałkę robi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mohag 23.03.2010 08:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2010 albo siedzi i struga ptaszki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 23.03.2010 09:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2010 A te ptaszki to z dużym dziobem...? Słuchajcie, słuchajcie, TUTAJ do nabycia przepiekne rzeczy autorstwa naszej Zeljki, kto żyw, kupować, bo za chwilę nie będzie!!! Cudne jajka decoupage, króliczki i kurki tilda - no słodkie i przepiękne!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 23.03.2010 18:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2010 A może wariata struga? Z nas Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 23.03.2010 19:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2010 Wychodzi, że trzeba kontrolnego żurawia sms zapuścić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 23.03.2010 23:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2010 Żuraw esemesowy dotarł, a jakże Szlag mnie trafia!!! Niby ten sam internet, a od wymiany modemu cuda się Panie dzieją, połączenie ślimaczy się zastraszająco. Teraz to już nie tylko przy ściąganiu Lost'ów nie ma co marzyć o zgrywaniu zdjęć, nawet teraz pisząc tego posta próbuję otworzyć Photobucketa i ... rybka Ja wiem, wściekli jesteście i macie prawo, ale na pocieszenie tylko dodam, że sama jestem w stanie prawie furii!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgaJeżyk 23.03.2010 23:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2010 Łooo maaaatko Braza się rozjuszyła Idź no kochanieńka lepiej do tej drewutni ... kutasiki poskubaj czy poszarp dla relaxa ...może cię puści ... W przeciwnym razie pół pół chałupy porąbiesz na opał ( a modemem włącznie ) bo widzę, ze ci sie jad uszami wylewa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 23.03.2010 23:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2010 Żeby tylko uszami Jeżykowo to byłoby jeszcze okey... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgaJeżyk 23.03.2010 23:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2010 Żeby tylko uszami Jeżykowo to byłoby jeszcze okey... Yyyyyy to już nie mów gdzie jeszcze ...bo cię Jamles z drewutni przegoni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 23.03.2010 23:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2010 Słowem nie pisnę!!! Udaję się w jedynym słusznym kierunku, czyli do łóżka - o kuchni napisze jutro ... jakie jutro, dzisiaj, ale kole południa, o ile internet pozwoli. Zdjęcia się wgrały - to już coś!!! Papapapapa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgaJeżyk 23.03.2010 23:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2010 Ja też papapapapapaaaaaaaa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 24.03.2010 07:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2010 ...bo cię Jamles z drewutni przegoni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 24.03.2010 07:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2010 dzień dobry ludzie wiosna przyszła to już trzeba znaleźć inne miejsce do rąbania jak drewutnia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 24.03.2010 08:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2010 Ta drewutnia ścian nie ma, to właściwie jakby na łonie natury się tam rąbie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 24.03.2010 08:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2010 Braza, ale to może być tak, że nie wina modemu, tylko warunków. U mnie też ostatnio znacznie gorszy sygnał i tempo, po prostu jest u mnie tak, że jak coś się dzieje z ciśnieniem, albo jak słońce wyjdzie zza chmur i świeci - sygnał i prędkośc od razu dramatycznie siadają. Też od jakichś 2 tygodni zęby zaciskam i cierpię... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 25.03.2010 08:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2010 Słuchajcie, ja szału dostanę!!!!! Zacznę chyba znowu molestować Tepsę o Neostradę, bo z tym internetem, który mam teraz nie wyrobię!!! Ja nie przyzwyczajona jestem do takich niewygód!!!!! A tak chwaliłam ten Freedom Pro, szlag!!!! Jak mi się uda, to napiszą, co narobiłam!!! Lecę na dwór, ktoś (nie powiem, że cham jakiś) straszliwie nabałaganił Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts