Agduś 25.03.2010 09:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2010 Drewutnię rozwaliliście w ferworze walki??? No bez przesady!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 25.03.2010 11:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2010 ...... rozwaliliście ..... Szanowny przypłynął ..... bo jo był na swojej zegrodzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 25.03.2010 18:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2010 Ty, Braza, nie marudź, ciesz się, że w ogóle masz jakiegoś neta w tym lesie. I przyznaj się - z kim rozwaliłaś tę drewutnię? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 25.03.2010 19:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2010 dobry wieczór Brazula miałaś cosik pokazać nie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 25.03.2010 20:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2010 Brazuniu kochana, dopiero dziś zobaczyłam jakie piękne kwiaty z życzeniami zostawiłaś dla mnie w Uroczysku Dzięki serdeczne A tak w ogóle trafiłam tam wiedziona ciekawością co też nasza dzielna osadniczka w tej kuchni i na zagrodzie nabałaganiła Pokręcę się po zaprzyjanionych chałupach to i może zdjęć doczekam Buziaki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 25.03.2010 20:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2010 A Brazę znów wcięło!Nie podoba mi się to! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 25.03.2010 21:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2010 Mnie się też nie podoba... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniahubi 25.03.2010 21:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2010 Ale są fotki w dzienniku... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 25.03.2010 21:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2010 Tworzyłam, qurna, a tylko artyści wiedzą, jak straszliwie bolesny może być proces tworzenia!!!! Efekt w dzienniku!!! Maxi - jak to miło Cię znowu czytać i gości!!!! Częściej proszę!!!! P.S. Drewutnia stoi, jak stała, bajzel nie do końca ogarnięty (o ile w ogóle będzie kiedyś ogarnięty), ale zjadłyśmy dzisiaj z córcią pierwszy w tym roku obiad na tarasie - dla dociekliwych: mielony, ziemniaki i surówka z kapusty P.S.2 Jamles niewinny !!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Chef Paul 26.03.2010 04:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2010 ... - dla dociekliwych: mielony, ziemniaki i surówka z kapusty ... ... kiszonej, z utartą marchewką, jabłuszkiem, siekanymi czarnymi oliwkami i oliwą z pierwszego tłoczenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 26.03.2010 06:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2010 dzień dobry Brazula tych fot to tak oszczędnie dałaś Chefie a Ty to ciągle musisz człowieka do grzechu namawiać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 26.03.2010 07:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2010 Wusia, może i będzie więcej, jak mi się połączenie poprawi. Chefie, o czarnych oliwkach z kapuchą to nie słyszałam ... wypróbuję! Dzieńdoberkowo! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 26.03.2010 07:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2010 a wyniki z WKKW gdzieś są i zdjęcia u Picasa proszę zapodawać, bo na grubie nie widać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 26.03.2010 07:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2010 Brazula to dawaj jedno dziennie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 26.03.2010 08:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2010 A jednak, zrobiłas to! więcej miejsca. Dojdą meble to znów sie zagęści. Na czym teraz gotujesz? Jak z ogrzewaniem? Była juz zbedna? Sałaty sobie posiej, ta sie aprawdę przydaje. Moja teściowa ma zaraz obok nas swoje grządki z warzywami ale mnie korci, zeby mieć kilka swoich. Tylko ja bym chciała przy samym wejsciu do domu a tego nijak z kostką pogodzic nie mogę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 26.03.2010 08:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2010 Poglądałam sobie trochę tych Brazowych zdjęć... Zauważyłaś, Brazunia, jaka piekna historia domu Ci sie w dzienniku zaczęła układać? Jak pięknie dom się buduje z Waszych radości i chwil zwątpienia, z Waszego czasem zniechęcenia, a czasem zapału i wielkiego chciejstwa? Życie, samo życie... Super!!! A po kuchnię przyjedziemy, myślę, że wiosną jeszcze! Maylandzia, sałatę wsiej w klomb, tam na skarpie przy tarasie! Nie żartuję, to naprawdę ładnie wygląda! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 26.03.2010 09:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2010 Byłam, widziałam, czuję niedosyt zdjęć. Czy mi się wydaje, czy nie ma tapety - tej brązowej na ścianie za kuchnią? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 26.03.2010 16:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2010 Popołudniowe witanko! Tapety nie ma (nie była brązowa, jeno pomarańczowa, ale zdjęcia czasami przekłamują). Gotuję na kuchence elektrycznej od samego początku, na kuchni gotowałam tylko wtedy, gdy udało mi się pod nią rozpalić. Wcale za nią nie tęsknię, jest super! Z meblami szaleć nie będę, mała bo mała, ale spiżareczka będzie, więc i miejsce też. Zapasów dla wojska nie szykuję Znowu naharowałam się w ogródku ... a efekty ... no cóż, jakby się uparł to może by dojrzał Postaram się wkleić więcej zdjęć. Jamles, wrzucę na Picasa, Ty masz adres do albumu, prawda??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 27.03.2010 11:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2010 http://lh5.ggpht.com/_ML9XpBKYPzI/R-UMRAN_XTI/AAAAAAAAFjc/BBZi9s6jaVY/mediumjxzpi65547e158de9538401852%5B1%5D.jpgWesołych świąt Wielkanocnych, smacznego jajka, wesołego dyngusa i samych słonecznych dni!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 27.03.2010 11:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2010 dzień dobry Brazula ja do albumu to bym też chciała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts