braza 02.04.2010 21:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2010 Dlaczego nie mogę wstawić zdjęcia???? I czy ktoś może przeprowadzić ze mną kurs obsługi nowego Forum??? Za głupia na to jestem ... nie podoba mi się!!! Czeee wszystkim!!!! Bardzo dziękuję za życzenia!!! Wybaczcie mi prosze, jeśli nie dotrę do Was - nie mogę się odnaleźć na tym nowym Forum Jak na miłość boską wstawić emotkę w to miejsce, w które ja chcę???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniahubi 02.04.2010 21:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2010 Cześć Braza, witaj na nowym forum Też się próbuję tu odnaleźć, ale coś mi nie idzie... Szukam swojego dziennika ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 03.04.2010 14:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2010 NAJWESELSZYCH http://th.interia.pl/40,b628d45041153177/jajo_wielkanocne.jpg ............................................................................................................... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 03.04.2010 15:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2010 znowu coś zakombinowali:confused: no nic zobaczymy Brazula nosek do góry:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgaJeżyk 03.04.2010 17:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2010 Brazulka mordo moja !!! No powiedz do czego to podobne żebym ja cie wyguglać musiała bo za cholerę nie mogłam namierzyć inaczej ?! No wpisałam sobie "Braza murator" i mam cię ! Lecę dalej bo poginęli mi wszyscy i nie wiem jak znaleźć ... chyba znowu se wyguglam ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 03.04.2010 18:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2010 Ludzieeeeeee, chyba się upiję z radości, w końcu weszłam do swoich komentarzy!!!!! A wiecie jak .... z mojego profilu (tu ma być wściekła buźka, zobaczymy, czy będzie). Przecież to chore jest!!!! Od popołudnia próbuję otworzyć swoje komentarze .... Nie wiem, kto tworzył to Forum, ale ... chyba Go nie lubię. Nie wziął pod uwagę faktu, że nie wszyscy są super komputerowcami, przy mnie na przykład nawet średnio inteligentny szympans prędzej by sobie z tym Forum w tej chwili poradził. Wesołych Świąt Kochani!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 03.04.2010 18:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2010 hejka Brazuś no wiedziałam ze w końcu trafisz do Siebie:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Yeti 03.04.2010 20:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2010 Brazula, ja też to dzisiaj przerabiałemBuźki już opanowałem;) Chcesz krótki kursik? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 03.04.2010 20:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2010 No cześć, znalazłam Cię. Ciekawam, co Agduś na to wszystko powie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Yeti 03.04.2010 20:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2010 W prawym górnym rogu strony, pod żółtym polem z napisem: "murator" są "ustawienia". Trza tam wleźć i w menu z lewej strony odnaleźć dział: Moje ustawienia, a w nim: "Zaawansowane ustawienia" Jak się to otworzy to warto poczytać wszystko - jest trochę przydatnych opcji (np. ilość wyświetlanych postów na str, blokowanie wyświetlania zdjęć - dla tych z kulawymi łączami;) i in.) Żeby mieć dostęp do mordek trzeba przewinąć stronę na dół i znaleźć: "Pozostałe opcje" i zaznaczyć: "Zaawansowany edytor - edycja w trybie WYSIWYG" Buźki są widoczne tylko w trybie pisania wiadomości przez: Zaawansowana edycja W wiadomości pisane w trybie: Szybka odpowiedź - mordek nie da się chyba wstawić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 03.04.2010 20:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2010 Yeti, dawaj ten kursik! Szczególnie: a - dlaczego wkleiła mi się miniaturka kartki świątecznej - brana z komputera? b - jak poprawić linki w stopce do dziennika i komentarzy? c - dlaczego na Firefox'ie Forum właściwie nie chce się otworzyć albo trwa to wieki? d - dlaczego mam avatarki pośrodku strony, o tak: e - jak się do cholery pozbyć tego napisu "Załączone zdjęcia"???!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Yeti 03.04.2010 20:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2010 Nie no takie rzeczy to tylko w erze Ja tylko buźki umiem wstawiać ...odnośnie "b" to Wusia chyba umiałaby ci pomóc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 03.04.2010 20:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2010 Nieee noooo Yeti ... a już myślałam... Muszę chyba Ponurego znowu przyatakować - mam nadzieję, że nie ma mnie jeszcze dość... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 03.04.2010 21:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2010 No linki w stopce to łatwo, musisz ręcznie znaleźć te tematy, skopiować adresy i od nowa w stopke wkleić. I dlaczego Ty mnie jeszcze nie zauważyłaś, kobieto? Emotki w szybkiej odpowiedzi mozna wpisywać ręcznie, jak ktoś potrafi (te tekstowe odpowiedniki emotek, wink, roll i inne). I uśmieszek szeroki też. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgaJeżyk 03.04.2010 21:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2010 No czeeee Brazulka ! Widzę, że ciśnienie masz wysokie hi hi Nie nerwuj rozpracujemy bandyte (czyt. forum) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 03.04.2010 21:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2010 Depsia, tyle że ja to robiłam, taka domyślna byłam, ale ... straszliwie długie wychodziły:mad:, to pierwsze primo, a drugie - strony się nie otwierały. Poprzednio linki robił mi Ponury ... aż wstyd, ale nie umiem:mad: Aga ... pewnie tak,. ale tylko z pomoca - ja za głupia jestem na to Forum Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 03.04.2010 21:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2010 Ty, no długie, ale to nie przeszkadza zdaje się, mi wychodzi, że tutaj nie ma ograniczenia ilości znaków w sygnaturce, jak na starym forumie - i to jest plus dla nowego. I nie wiem, dlaczego Ci nie działa, zaznaczasz pasek adresu u góry na niebiesko, równocześnie wciskasz Ctrl i C. Otwierasz swój profil, Ustawienia, edytujesz sygnaturkę - piszesz tak: Komenty Ponieważ skrypt nie chce wszystkiego pokazać, widzi to pewnie jako wadliwy link, musisz sobie zajrzeć w to, co napisałam, zrobiwszy cytat, wtedy powinnaś wszystko dokładnie zobaczyć. W sumie to jest naprawdę proste! Identyczne jak na starym forumie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 03.04.2010 22:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2010 Ty, no długie, ale to nie przeszkadza zdaje się, mi wychodzi, że tutaj nie ma ograniczenia ilości znaków w sygnaturce, jak na starym forumie - i to jest plus dla nowego. I nie wiem, dlaczego Ci nie działa, zaznaczasz pasek adresu u góry na niebiesko, równocześnie wciskasz Ctrl i C. Otwierasz swój profil, Ustawienia, edytujesz sygnaturkę - piszesz tak: Komenty Ponieważ skrypt nie chce wszystkiego pokazać, widzi to pewnie jako wadliwy link, musisz sobie zajrzeć w to, co napisałam, zrobiwszy cytat, wtedy powinnaś wszystko dokładnie zobaczyć. W sumie to jest naprawdę proste! Identyczne jak na starym forumie. Dobra, spróbuję ... tylko że ja tak robiłam... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 04.04.2010 07:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2010 Se skopiuj: Brazowe komentarze :D Dobra, jeszcze chwilkę się pobyzę i idę robić z Synusiem śniadanko. Smacznego jajka i wesołego dyngusa! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 04.04.2010 10:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2010 Czesc Brazunia, nie lam sie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts