Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do Brazowego Uroczyska

braza

Recommended Posts

Dlaczego nie mogę wstawić zdjęcia???? I czy ktoś może przeprowadzić ze mną kurs obsługi nowego Forum??? Za głupia na to jestem ... nie podoba mi się!!!

Czeee wszystkim!!!! Bardzo dziękuję za życzenia!!! Wybaczcie mi prosze, jeśli nie dotrę do Was - nie mogę się odnaleźć na tym nowym Forum

Jak na miłość boską wstawić emotkę w to miejsce, w które ja chcę????

• Odpowiedzi 44k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• braza

10541

• Agduś

4690

• DPS

3621

• wu

2676

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Ludzieeeeeee, chyba się upiję z radości, w końcu weszłam do swoich komentarzy!!!!! A wiecie jak .... z mojego profilu (tu ma być wściekła buźka, zobaczymy, czy będzie). Przecież to chore jest!!!! Od popołudnia próbuję otworzyć swoje komentarze .... Nie wiem, kto tworzył to Forum, ale ... chyba Go nie lubię. Nie wziął pod uwagę faktu, że nie wszyscy są super komputerowcami, przy mnie na przykład nawet średnio inteligentny szympans prędzej by sobie z tym Forum w tej chwili poradził.

Wesołych Świąt Kochani!!!!

wielkanoc.jpg

W prawym górnym rogu strony, pod żółtym polem z napisem: "murator" są "ustawienia".

Trza tam wleźć i w menu z lewej strony odnaleźć dział: Moje ustawienia, a w nim: "Zaawansowane ustawienia"

Jak się to otworzy to warto poczytać wszystko - jest trochę przydatnych opcji (np. ilość wyświetlanych postów na str, blokowanie wyświetlania zdjęć - dla tych z kulawymi łączami;) i in.)

Żeby mieć dostęp do mordek trzeba przewinąć stronę na dół i znaleźć: "Pozostałe opcje" i zaznaczyć: "Zaawansowany edytor - edycja w trybie WYSIWYG"

Buźki są widoczne tylko w trybie pisania wiadomości przez: Zaawansowana edycja

W wiadomości pisane w trybie: Szybka odpowiedź - mordek nie da się chyba wstawić

:D

Yeti, dawaj ten kursik! Szczególnie:

a - dlaczego wkleiła mi się miniaturka kartki świątecznej - brana z komputera?

b - jak poprawić linki w stopce do dziennika i komentarzy?

c - dlaczego na Firefox'ie Forum właściwie nie chce się otworzyć albo trwa to wieki?

d - dlaczego mam avatarki pośrodku strony, o tak:

e - jak się do cholery pozbyć tego napisu "Załączone zdjęcia"???!!!

forum.jpg

No linki w stopce to łatwo, musisz ręcznie znaleźć te tematy, skopiować adresy i od nowa w stopke wkleić.

I dlaczego Ty mnie jeszcze nie zauważyłaś, kobieto?

Emotki w szybkiej odpowiedzi mozna wpisywać ręcznie, jak ktoś potrafi (te tekstowe odpowiedniki emotek, wink, roll i inne).

I uśmieszek szeroki też. :D

Depsia, tyle że ja to robiłam, taka domyślna byłam, ale ... straszliwie długie wychodziły:mad:, to pierwsze primo, a drugie - strony się nie otwierały. Poprzednio linki robił mi Ponury ... aż wstyd, ale nie umiem:mad:

Aga ... pewnie tak,. ale tylko z pomoca - ja za głupia jestem na to Forum

Ty, no długie, ale to nie przeszkadza zdaje się, mi wychodzi, że tutaj nie ma ograniczenia ilości znaków w sygnaturce, jak na starym forumie - i to jest plus dla nowego. :wink:

I nie wiem, dlaczego Ci nie działa, zaznaczasz pasek adresu u góry na niebiesko, równocześnie wciskasz Ctrl i C.

Otwierasz swój profil, Ustawienia, edytujesz sygnaturkę - piszesz tak:

Komenty

Ponieważ skrypt nie chce wszystkiego pokazać, widzi to pewnie jako wadliwy link, musisz sobie zajrzeć w to, co napisałam, zrobiwszy cytat, wtedy powinnaś wszystko dokładnie zobaczyć.

W sumie to jest naprawdę proste!

Identyczne jak na starym forumie. ;)

Ty, no długie, ale to nie przeszkadza zdaje się, mi wychodzi, że tutaj nie ma ograniczenia ilości znaków w sygnaturce, jak na starym forumie - i to jest plus dla nowego. :wink:

I nie wiem, dlaczego Ci nie działa, zaznaczasz pasek adresu u góry na niebiesko, równocześnie wciskasz Ctrl i C.

Otwierasz swój profil, Ustawienia, edytujesz sygnaturkę - piszesz tak:

Komenty

Ponieważ skrypt nie chce wszystkiego pokazać, widzi to pewnie jako wadliwy link, musisz sobie zajrzeć w to, co napisałam, zrobiwszy cytat, wtedy powinnaś wszystko dokładnie zobaczyć.

W sumie to jest naprawdę proste!

Identyczne jak na starym forumie. ;)

Dobra, spróbuję ... tylko że ja tak robiłam...