braza 04.04.2010 14:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2010 Se skopiuj: Brazowe komentarze :D Dobra, jeszcze chwilkę się pobyzę i idę robić z Synusiem śniadanko. Smacznego jajka i wesołego dyngusa! No se skopiowałam i ... nic. Jak otwieram cytat, to zamiast linka pokazuje się tekst ... Czeeee wszystkim poobiednio świątecznie:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 04.04.2010 14:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2010 Jestem wielka!!!! Mam linki do komentarzy i dziennika - komentarze to dzieło Depsi, dziennik to już moja robota:D Ha!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sipatka 04.04.2010 17:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2010 Wesołych Świąt i mokrego dyngusa - cieszę się że cię odnalazłam i pędzę szukać reszty znajomych ........................... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 04.04.2010 17:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2010 http://www.matkapolka.com.pl/picart/wielkanoc.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 05.04.2010 07:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2010 Tutaj też napiszę, a co! Przywitać się zajrzałam. Jak coś, to można też pogadać u mnie, tutaj albo i tutaj. Co prawda nie ma emotek, ale i na forumie nie ma teraz tych fajnych... Czy ktoś wie, gdzie komenty Agduś są i gdzie sama Agduś jest??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 05.04.2010 15:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2010 Polazłam do Ciebie Depsiu, pewnie się zadomowię ... a może i ja takiego bloga założę do pogaduszek ... Teraz gdy to piszę wszystkie słowa podkreśla mi na czerwono .... a przecież język mam ustawiony na polski ... masakra!!! P.S. Gości miałam !!!! Gagaty moje kochane, dzięki że wpadliście!!!! (piszę na zwykłej odpowiedzi i ani buziek nie mogę wstawić, ani zmniejszyć czcionki .... no do doopy to nowe FM)!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 05.04.2010 18:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2010 dobry wieczórnie wiem gdzie Agdusie ale dały znać że żyją przed świetami;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 05.04.2010 21:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2010 Agduś na pewno się znajdzie, ciekawi mnie tylko, czy mocno jadem tryska na widok nowego foruma... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 05.04.2010 21:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2010 A myślisz, że już go widziała? Chyba by głosno trysnęła, tak mi się zdaje... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 05.04.2010 21:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2010 Aha - jak chcesz bloga na pogaduchy, to polecam Wordpress, bardzo fajna i przyjazna platforma, spore możliwości, dużo narzędzi - BARDZO PROSTY I PRZEJRZYSTY INTERFEJS UŻYTKOWNIKA. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 05.04.2010 22:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2010 Nie mam pojęcia, czy widziała, ale jak zobaczy, to się pewnie zdziwi ... Na razie pogaduchy u Ciebie mi wystarczą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 05.04.2010 23:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2010 co Wy tu w nocy knujecie, jaki wordpress? jaki blog, co ja mam po całym świecie latać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Yeti 06.04.2010 03:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2010 Brazula, przez to nowoczesne forum dla ślimaków łazienki ci nie posłałem.Pisałem na priv, ale chyba nic ode mnie nie wychodzi, ani nic nie przychodzi, zaproszenia od ciebie też nie ma:((dostałaś ode mnie jakąś wiadomość?)Może przysłałabyś mi adres twojego emila - mój nr tel chyba masz(?) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 06.04.2010 07:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2010 Czeeeść. Pogaduchy u mnie odwróciłam kolejność - ostatnie posty będą u góry, jak ma wrócić jak było, to poproszę tylko gwiznąć. Jamles, ja linki już wszędzie zostawiłam, zechcesz, to znajdziesz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgaJeżyk 06.04.2010 07:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2010 Aaaaa byłam już ... i pośmiałam się ... a jakże Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgaJeżyk 06.04.2010 07:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2010 No i czego się zdublowało no ?! Cierpliwosc powinni sprzedawać w kiosku "ruchu" ... na wagę ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 06.04.2010 07:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2010 Yeti, Twoje zaproszenie doszło, zaakceptowałam je, nie wiem, dlaczego nie masz o tym informacji.Jamlesik, pogaduchy są tutaj http://dompodsosnami.wordpress.com/dziennik-budowy-i-komentarze/ - nie umiem skracać linków... Słońce wyszło, kot nie ma żarciucha, pies zlewa swoje żarciucho, krokusy zaczynają kwitnąć ... no nawet fajnie jest - gdyby nie to porąbane nowe forum... Miłego dzionka! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Yeti 06.04.2010 07:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2010 Kolczata a co ty dzisiaj taka podwójna jesteś?A może to coś ze mną po świętach nie tak:rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgaJeżyk 06.04.2010 08:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2010 Kolczata a co ty dzisiaj taka podwójna jesteś? A może to coś ze mną po świętach nie tak:rolleyes: W zębiska kce ? Było o cierpliwości ? Było ! Jak długo można czekać aż sie strona umymle co ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sure 06.04.2010 08:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2010 Mnie też dubluje posty, ale jednocześnie daje swój komentarz , żeby poczekać 30 sekund 'between posts' i pomimo tego post zamieszcza - niezły numer! witam się wiosennie, jest piękne słoneczko i moja wierzba wypuszcza pączki! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts