Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do Brazowego Uroczyska

braza

Recommended Posts

• Odpowiedzi 44k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• braza

10541

• Agduś

4690

• DPS

3621

• wu

2676

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

U mnie wszystko pączkuje!! Słoneczko to takie jakieś nieśmiałe mam, jak dziewica psia krew, i chce i się boi, ale ogólnie fajnie jest!!:yes:

Najważniejsze, że dalej chcecie ze mną gadać i nie wystraszył Was ten nowy twór:lol2:

Jamles, ja linki już wszędzie zostawiłam, zechcesz, to znajdziesz. :D

przeca sama mi posłałaś linka,

ale mówię że mi się po świecie nie chce latać, domator jestem i na domowej stronie będę pismakował,

jak ja chciałem ze starego foruma klawiaturę odłączyć to na mnie krzyczały, że gupoty gadam, a teraz mi każą po wordpresach zaglądać,

PS. a na tego wordpresa to mi się chyba i tak nie udało zalogować, bo za dużo po angielsku mi odpowiadało a ja za głupi jestem :oops:

Oczywiście, że Ci się pieknie udało, i komentarz jest, i wszystko jest! :D

Kochany, bo klawiaturę odłączyć całkiem, a zmienić tylko adres, to różnica jest, nie? :cool:

Jeśli tamten adres stanie się niepotrzebny, to sie go skasuje, na razie wciąż jeszcze może być przydatny. :yes:

Ale ogólnie coraz bardziej mi sie podoba. :lol:

Znalazłam się. Rano w swoich komentach byłam, a teraz udało mi się na chwilę wpaść i poszukać znajomych. Jadem nie pluję, bo czuję się tak zagubiona, że mi jad wysechł. Czytam za to dokładnie cenne rady tych, którzy już najcięższe chwile nowego foruma mają za sobą. Zaraz sprawdzę, co w tych ustawieniach można zdziałać.

Nadal są. Usiłowałam wkleić mordkę. Pokazała się na samej górze, a miała być na końcu... Chyba muszę jeszcze nad tym popracować... W dodatku te, które mam do wyboru to sa jakieś takie beznadziejne. Chyba o nich Depsiu pisałaś, że ich nie widać. Lecę sprawdzić, czy po zmianach w ustawieniach pojawią się inne.

Bo w edycji zaawansowanej emotki POD oknem edycji to nie są emotki przeznaczone do tekstu - one są ikoną czyli oznaczeniem całej wiadomości, pojawiają się zawsze na jej początku.

Emotki w treści wstawia się wyłącznie spośród tych z boku, można wywołać "Więcej", mozna też użyć tych z listy nad oknem edycji tekstu.

Te na dole to tylko oznaczenie całej wiadomości.

Już rozgryzłam (na poziomie podstawowym;) ) te wszystkie sposoby odpowiadania i szukanie mordeczek. Fajnie, że teraz jest ich tak dużo! I sama wpadłam na to, że te u dołu wyskakują zawsze na górze! Taka zdolna jestem! Dzisiaj trochę z doskoku tu wpadam, więc nie mam czasu na dokładniejsze studia. Poczekam, aż inni wszystko odkryją i wytłumaczą:cool:

Podoba mi się to, że tak szybko zapisują się odpowiedzi.:lol2:

Tytuły chyba powoli wracają. Juz myślałam, że ich nie będzie (wiem, że był i taki postulat), ale najpierw pojawiła mi się cala lista, a teraz mam własny. Może i Twój, Braza, wróci.

O! A teraz nie pokazuje mi się cala lista emotek! Pewnie jakieś chwilowe zaburzenia mocy.

Nie mogę się przyzwyczaić do sposobu przechodzenia między tematami. Dawniej było na dole "idź", a teraz chyba tylko na górze. No ale pewnie jakoś to przeżyję.

Braza, w moich komentach rozważałam sposoby przetransportowania niechcianych badyli od Ciebie do mnie. Rzuć okiem!

Jeszcze sprawdzę, jak się zwiększa czcionkę i zmienia kolory.

Brazka, no nic z tego nie rozumiem - żadnego zaproszenia do albumu nie dostałem, a i odpowiedzi na prośbę o twój adres mailowy brak...:(

Mój e-mail masz, bo dostałem e-kartkę. Dzięki.

Wyślij mi namiary na siebie, bo przez FM się nie uda. Nie mam już siły - cały czas skrzeczy, że mam przepełnioną skrzynkę, chociaż pousuwałem już sporo wiadomości.

Brazka, no nic z tego nie rozumiem - żadnego zaproszenia do albumu nie dostałem, a i odpowiedzi na prośbę o twój adres mailowy brak...:(

Mój e-mail masz, bo dostałem e-kartkę. Dzięki.

Wyślij mi namiary na siebie, bo przez FM się nie uda. Nie mam już siły - cały czas skrzeczy, że mam przepełnioną skrzynkę, chociaż pousuwałem już sporo wiadomości.