DPS 06.04.2010 09:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2010 Kurde, tego słoneczka i ciepełka to Wam zazdroszczę szczerze... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 06.04.2010 18:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2010 U mnie wszystko pączkuje!! Słoneczko to takie jakieś nieśmiałe mam, jak dziewica psia krew, i chce i się boi, ale ogólnie fajnie jest!! Najważniejsze, że dalej chcecie ze mną gadać i nie wystraszył Was ten nowy twór:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 06.04.2010 19:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2010 dobry wieczór Brazula jak u Ciebie wszystko pączkuje rozumiem że Ty też Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgaJeżyk 06.04.2010 19:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2010 dobry wieczór Brazula jak u Ciebie wszystko pączkuje rozumiem że Ty też Oooo jeeeeżuuuuu ... będą małe jamlesiaki ? Braza - trzymaj się ... pomożemy Odchować i przewijać i co tam jeszcze ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 06.04.2010 21:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2010 Jamles, ja linki już wszędzie zostawiłam, zechcesz, to znajdziesz. przeca sama mi posłałaś linka, ale mówię że mi się po świecie nie chce latać, domator jestem i na domowej stronie będę pismakował, jak ja chciałem ze starego foruma klawiaturę odłączyć to na mnie krzyczały, że gupoty gadam, a teraz mi każą po wordpresach zaglądać, PS. a na tego wordpresa to mi się chyba i tak nie udało zalogować, bo za dużo po angielsku mi odpowiadało a ja za głupi jestem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 07.04.2010 07:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2010 Oczywiście, że Ci się pieknie udało, i komentarz jest, i wszystko jest! Kochany, bo klawiaturę odłączyć całkiem, a zmienić tylko adres, to różnica jest, nie? Jeśli tamten adres stanie się niepotrzebny, to sie go skasuje, na razie wciąż jeszcze może być przydatny. Ale ogólnie coraz bardziej mi sie podoba. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 07.04.2010 12:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2010 Znalazłam się. Rano w swoich komentach byłam, a teraz udało mi się na chwilę wpaść i poszukać znajomych. Jadem nie pluję, bo czuję się tak zagubiona, że mi jad wysechł. Czytam za to dokładnie cenne rady tych, którzy już najcięższe chwile nowego foruma mają za sobą. Zaraz sprawdzę, co w tych ustawieniach można zdziałać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 07.04.2010 12:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2010 Ooooo! Czy Wy też to widzicie, czy tylko u mnie się pokazało???? Mam nad avatarkiem WSZYSTKIE forumowe tytuły normalne i nadzwyczajne! Czuję się doceniona a nawet przeceniona! Pewnie znikną zaraz... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 07.04.2010 12:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2010 Nadal są. Usiłowałam wkleić mordkę. Pokazała się na samej górze, a miała być na końcu... Chyba muszę jeszcze nad tym popracować... W dodatku te, które mam do wyboru to sa jakieś takie beznadziejne. Chyba o nich Depsiu pisałaś, że ich nie widać. Lecę sprawdzić, czy po zmianach w ustawieniach pojawią się inne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 07.04.2010 13:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2010 dzień dobry Agduś w zaawansowanych ustawieniach przestaw sobie edytor na zaawansowany o takich dziwnych literkach i bedzie git Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 07.04.2010 13:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2010 Bo w edycji zaawansowanej emotki POD oknem edycji to nie są emotki przeznaczone do tekstu - one są ikoną czyli oznaczeniem całej wiadomości, pojawiają się zawsze na jej początku. Emotki w treści wstawia się wyłącznie spośród tych z boku, można wywołać "Więcej", mozna też użyć tych z listy nad oknem edycji tekstu.Te na dole to tylko oznaczenie całej wiadomości. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 07.04.2010 14:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2010 No a ja przestałam być najlepszym doradcą - trochę mi szkoda ... Agduś, jak to miło znowu Cię widzieć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 07.04.2010 16:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2010 Już rozgryzłam (na poziomie podstawowym;) ) te wszystkie sposoby odpowiadania i szukanie mordeczek. Fajnie, że teraz jest ich tak dużo! I sama wpadłam na to, że te u dołu wyskakują zawsze na górze! Taka zdolna jestem! Dzisiaj trochę z doskoku tu wpadam, więc nie mam czasu na dokładniejsze studia. Poczekam, aż inni wszystko odkryją i wytłumaczą Podoba mi się to, że tak szybko zapisują się odpowiedzi. Tytuły chyba powoli wracają. Juz myślałam, że ich nie będzie (wiem, że był i taki postulat), ale najpierw pojawiła mi się cala lista, a teraz mam własny. Może i Twój, Braza, wróci. O! A teraz nie pokazuje mi się cala lista emotek! Pewnie jakieś chwilowe zaburzenia mocy. Nie mogę się przyzwyczaić do sposobu przechodzenia między tematami. Dawniej było na dole "idź", a teraz chyba tylko na górze. No ale pewnie jakoś to przeżyję. Braza, w moich komentach rozważałam sposoby przetransportowania niechcianych badyli od Ciebie do mnie. Rzuć okiem! Jeszcze sprawdzę, jak się zwiększa czcionkę i zmienia kolory. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 07.04.2010 19:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2010 widzę Aguś że coraz lepiej się bawisz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 07.04.2010 20:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2010 Też sprawdzam możliwości kombinowania z rożnymi czcionkami ... Nawet fajna zabawa:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sipatka 07.04.2010 20:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2010 No proszę a już myślałam że nigdy nic dobrego o nowym forum od brazy usłyszeć się nie da Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 07.04.2010 21:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2010 No a ja przestałam być najlepszym doradcą - trochę mi szkoda ... a mojego Karlusa nie zgubili:( chyba dlatego, że to Tomek załatwiał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Yeti 07.04.2010 22:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2010 Brazka, no nic z tego nie rozumiem - żadnego zaproszenia do albumu nie dostałem, a i odpowiedzi na prośbę o twój adres mailowy brak... Mój e-mail masz, bo dostałem e-kartkę. Dzięki. Wyślij mi namiary na siebie, bo przez FM się nie uda. Nie mam już siły - cały czas skrzeczy, że mam przepełnioną skrzynkę, chociaż pousuwałem już sporo wiadomości. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 07.04.2010 23:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2010 Brazka, no nic z tego nie rozumiem - żadnego zaproszenia do albumu nie dostałem, a i odpowiedzi na prośbę o twój adres mailowy brak... Mój e-mail masz, bo dostałem e-kartkę. Dzięki. Wyślij mi namiary na siebie, bo przez FM się nie uda. Nie mam już siły - cały czas skrzeczy, że mam przepełnioną skrzynkę, chociaż pousuwałem już sporo wiadomości. nie możesz mieć więcej niż 50 wiadomości w skrzynce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 08.04.2010 07:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2010 Oooo, teraz przyszło mi do głowy, że ja chyba poproszę wszystkich o używanie większej czcionki, przynajmniej w moich komentach - wtedy zobaczę to bez takiego problemu...Malutkie literki to się robi moja największa bolączka na fm... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts