Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do Brazowego Uroczyska

braza

Recommended Posts

• Odpowiedzi 44k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• braza

10541

• Agduś

4690

• DPS

3621

• wu

2676

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Boszszeeee, Tola na kontroli, a ja nie uczesana:o:-P! Pocieszam się tylko faktem, że ogród i roślinki wyglądają lepiej ode mnie:D

Też mi pachnie ten chlebek, ja wcale z orzechami mieć nie musze, wystarcza mi taki zwykły ...

W swojej Perle Bałtyku dzisiaj byłam ... qurna jak zimno! U Was też taka kiepska pogoda???

A ja często używam szybkiej odpowiedzi, jest naprawdę szybka. ;)

Emotki wpisuję z klawiatury, staram się te kilka najczęściej używanych zapamiętać i po sprawie.

Tylko tekst jeszcze trudno mi formatować, ale pewnie za jakiś czas i tego się nauczę z klawiatury. :cool:

Dzień doberek słoneczny i ciepły, tralala! :lol:

Smutno. Ja to nawet dzisiaj obiadu nie byłam w stanie zrobić. Reszta rodziny jakoś się nawet nie upomina. Poraża mnie tak długa lista wyczytywanych osób, które nie były przecież anonimowe. znaliśmy je z radia, telewizji. Nie do wszystkich sie czuło wprawdzie sympatię ale teraz w obliczu tej tragedii nie ma to żadnego znaczenia. Oprócz pary prezydenckiej zginęło przecież tak wielu waznych dla kraju ludzi. Pani Kaczyńska to była taka ciepła, miła osoba. Żal straszny

Wybaczcie proszę, ale popróbuję jak to z tym wklejaniem zdjęć z komputera jest ...

Uwaga odsłona pierwsza:

20100408_1..jpg

Noooo ... miało być medium i jest ... jestem pod wrażeniem...

Odłona druga - large

20100330_91..jpg

Ooooo...jest large....

No dumna jestem z siebie.:D

Brazuniu wszystkiego najlepszego, szczęścia samego, wielkich osiągnięć, mało pracy i mnóstwo radości!!!! :D :D :D

Przyniosłam taczkę - chyba się przyda, w ogrodzie też będzie zdatna! :lol:

http://us.123rf.com/400wm/400/400/pancho6/pancho60704/pancho6070400041/899959.jpg

http://www.ekartki.pl/cards_files/27/27580_12313_461.jpg