braza 26.12.2007 18:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Grudnia 2007 Pierogów niestety nie smażyliśmy - nie było szans!!! I tak robione były dwukrotnie, bo pierwsza partia zniknęła, zanim się pojawiła Wczoraj w końcu poszliśmy obejrzeć morze i odwiedziliśmy szopkę - nasze zwierzak z Zieleniewa w niej są, a dzisiaj cały dzień na koniach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 26.12.2007 18:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Grudnia 2007 Braza zobacz w Zdjeciach z dzieciństwa zdjecie Tomka1950 Powinno Ci się spodobać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 26.12.2007 18:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Grudnia 2007 Braza zobacz w Zdjeciach z dzieciństwa zdjecie Tomka1950 Powinno Ci się spodobać Pobiegłam od razu!!! Suuuupeeer zdjęcie!!! Koń śliczny, a Komtur jak prawdziwy Komtur Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 26.12.2007 18:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Grudnia 2007 Tak pomyślałam, że Ci się spodoba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 26.12.2007 18:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Grudnia 2007 Tak pomyślałam, że Ci się spodoba Dobrze pomyślałaś Widzisz, jak mnie znasz Jak minęły święta, Maylandziu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 26.12.2007 18:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Grudnia 2007 Wigilia przy 2 stołach, wczoraj abstynencja a dzisiaj 0,8 promila alkoholu w wydychanym powietrzu To chyba nie było tak źle Choinka na działce ubrana w zeszłoroczne lampki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 26.12.2007 18:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Grudnia 2007 Teraz chyba czas pomyśleć o sylwestrze Wy się gdzieś wybieracie czy bedziecie się sobą cieszyć? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 26.12.2007 18:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Grudnia 2007 "Wigilia na 2 stoły" to jak "Koncert fortepaianowy na 4 ręce" A z tym 0,8 promila uważaj bo już od 0,25 zaczyna się stan po spożyciu alkoholu Mi dzisiaj pupa marzła na koniach, ale było ekstra Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 26.12.2007 19:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Grudnia 2007 Cześć kierowca bombowca!!!!!!!! Jak święta mineły? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 26.12.2007 19:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Grudnia 2007 Cześć kierowca bombowca!!!!!!!! Jak święta mineły? Cześć Przystojniaku Święta super choćby z tego względu, że w końcu po 4 latach wszyscy razem ubieraliśmy choinkę!!! Dużo przytyłeś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 26.12.2007 19:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Grudnia 2007 Cześć kierowca bombowca!!!!!!!! Jak święta mineły? Cześć Przystojniaku Święta super choćby z tego względu, że w końcu po 4 latach wszyscy razem ubieraliśmy choinkę!!! Dużo przytyłeś ~~1,5 kg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 26.12.2007 19:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Grudnia 2007 Cześć kierowca bombowca!!!!!!!! Jak święta mineły? Cześć Przystojniaku Święta super choćby z tego względu, że w końcu po 4 latach wszyscy razem ubieraliśmy choinkę!!! Dużo przytyłeś ~~1,5 kg To co Ty robisz przed Komputerem Dalej jazda pobiegać i to daleko!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 26.12.2007 19:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Grudnia 2007 Cześć kierowca bombowca!!!!!!!! Jak święta mineły? Cześć Przystojniaku Święta super choćby z tego względu, że w końcu po 4 latach wszyscy razem ubieraliśmy choinkę!!! Dużo przytyłeś ~~1,5 kg To co Ty robisz przed Komputerem Dalej jazda pobiegać i to daleko!!! 3 km. starczą? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 26.12.2007 19:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Grudnia 2007 Cześć kierowca bombowca!!!!!!!! Jak święta mineły? Cześć Przystojniaku Święta super choćby z tego względu, że w końcu po 4 latach wszyscy razem ubieraliśmy choinkę!!! Dużo przytyłeś ~~1,5 kg To co Ty robisz przed Komputerem Dalej jazda pobiegać i to daleko!!! 3 km. starczą? Czy ja wiem No dobrze..nie będę okrutna - wystarczą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 26.12.2007 19:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Grudnia 2007 Cześć kierowca bombowca!!!!!!!! Jak święta mineły? Cześć Przystojniaku Święta super choćby z tego względu, że w końcu po 4 latach wszyscy razem ubieraliśmy choinkę!!! Dużo przytyłeś ~~1,5 kg To co Ty robisz przed Komputerem Dalej jazda pobiegać i to daleko!!! 3 km. starczą? Czy ja wiem No dobrze..nie będę okrutna - wystarczą To ja skoczę autkiem, wtedy szybciej obrucę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 26.12.2007 19:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Grudnia 2007 Mi dzisiaj pupa marzła na koniach, ale było ekstra To jest dopiero pasja Pozdrowka poswiateczne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 26.12.2007 19:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Grudnia 2007 Cześć kierowca bombowca!!!!!!!! Jak święta mineły? Cześć Przystojniaku Święta super choćby z tego względu, że w końcu po 4 latach wszyscy razem ubieraliśmy choinkę!!! Dużo przytyłeś ~~1,5 kg To co Ty robisz przed Komputerem Dalej jazda pobiegać i to daleko!!! 3 km. starczą? Czy ja wiem No dobrze..nie będę okrutna - wystarczą To ja skoczę autkiem, wtedy szybciej obrucę Jeśli autem to 6km Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 26.12.2007 19:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Grudnia 2007 Cześć kierowca bombowca!!!!!!!! Jak święta mineły? Cześć Przystojniaku Święta super choćby z tego względu, że w końcu po 4 latach wszyscy razem ubieraliśmy choinkę!!! Dużo przytyłeś ~~1,5 kg To co Ty robisz przed Komputerem Dalej jazda pobiegać i to daleko!!! 3 km. starczą? Czy ja wiem No dobrze..nie będę okrutna - wystarczą To ja skoczę autkiem, wtedy szybciej obrucę Jeśli autem to 6km 3 bo z czwartego piętra muszę zejść Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 26.12.2007 19:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Grudnia 2007 3 bo z czwartego piętra muszę zejść Mozna zjechac po poreczy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 26.12.2007 19:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Grudnia 2007 3 bo z czwartego piętra muszę zejść Mozna zjechac po poreczy Dokładnie tak!!!! Stuczku nie ściemniaj tylko pedałuj te 3 km, bo niedługo brzucho będziesz miał większe niż kula ziemska Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts