DPS 14.04.2010 19:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2010 A gdzie Wy tę agresję widzicie? E, no nie przesadzajcie. Ona tylko sobie marudzi, całkiem jak ja ostatnio. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 14.04.2010 19:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2010 no i jak tam lot? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 14.04.2010 19:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2010 A napisałam u siebie, proszę zajrzeć, a jakże... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 15.04.2010 05:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2010 dzień dobrya Braza gdzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 15.04.2010 09:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2010 Braza gdzieś... poleciała. Może po lesie lata na miotle... No i wypraszam sobie, wcale agresywna nie byłam! To już pomarudzić sobie nie można trochę? Rrrrany! Mam nadzieję, że na początku maja będzie lepsza pogoda! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 15.04.2010 20:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2010 No, pogoda to już dzisiaj piękna była. prosto z Anglii Wam przywiozłam. A JEJ dalej nie ma? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 15.04.2010 20:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2010 No, pogoda to już dzisiaj piękna była. prosto z Anglii Wam przywiozłam. A JEJ dalej nie ma? dzisiaj myślałam o Tobie w Krakowie za kazdym razem jak przelatywał samolot kiedy wróciłaś ??? pewnie sie bałaś ...biedactwo ...ja bym sie okropnie bała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 16.04.2010 07:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2010 Nie miała czasu się bać, bo misję spełniała.Mieliśmy jechać w weekend do Krakowa różne rzeczy kupować, ale nie pojedziemy. Miasto oblężone będzie!Nie podoba mi się to! W ogóle mi się nie podoba. Wawelowi nie ubędzie, ale... jakieś to niesmaczne jest. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 16.04.2010 11:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2010 dzisiaj myślałam o Tobie w Krakowie za kazdym razem jak przelatywał samolot kiedy wróciłaś ??? pewnie sie bałaś ...biedactwo ...ja bym sie okropnie bała No w środę raniuśko wróciłam, Ew-ciu... Dziękuję Ci, kochana, za dobre myśli, napewno pomogły mi przetrwać ten lot. a nie było łatwo. Pisałam już, że uważam, iż Lech Kaczyński nie powinien zostać pochowany na Wawelu. Trza miec umiar, mocium panie. Jednak uważam także, iż te gromadne protesty pod oknem kardynała też nie powinny mieć miejsca. Mozna wysłac maila do kurii i wyrazić swoje zdanie, mozna jakos za pomoca inernetu i platform społecznościowych się organizować w grupy - ale takie rozgłośne, z góry skazane na niepowodzenie, protesty, nie przystoją w czasie żałoby. Dziwisza na pewno zapamiętam z tego, że był to kardynał, który podejmował ważkie dla narodu decyzje nie licząc się z tym narodem. Stracił całą moją sympatię. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 16.04.2010 16:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2010 dzień dobryja się dalej dopytuję kaj się Braza zakamuflowała;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 16.04.2010 21:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2010 Eeeej, no, Braza!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 17.04.2010 08:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2010 W pełni się z Tobą zgadzam Depsiu. Też uważam, że to bardzo zła decyzja. Tak zła, że jej autor już się jej wstydzi i nie chce do niej przyznać. Żenujące są te przepychanki "to nie ja zdecydowałem, to nie ja chcielem, to nie ja proponowałem". Nikt tego nie wymyślił??? Nikt nie zaproponował? Dziwisz się zgodził, ale już nie pamięta, kto prosił??? Niby wspomniał, że rodzina, ale kto z rodziny, to już nie wie. Na pewno nie brat i nie córka (też się odżegnali). To kto? Cioteczna siostra kuzyna wujka? No żenada kompletna. A co do protestów też się zgadzam. Były niepotrzebne w tej formie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 17.04.2010 10:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2010 dobry dzień to kto spuści lanie Brazie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 17.04.2010 11:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2010 Myślę, ze trzeba Jej darować. Czasem musi do fm odpocząć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 17.04.2010 12:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2010 Byłam. Klamkę pocałowałam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 17.04.2010 14:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2010 Przyniosłam klamkę do całowania http://erasdrzwi.pl/wp-content/uploads/2009/08/klamka12.jpg Jestem, jestem, ale przez parę dni dość późno wracałam do domu i już sił nie miałam. Trochę słońca mam wreszcie, chociaż wczoraj rozpalałam od rana w kominku, bo duło jak cholera i do tego wilgotno i chłodno było! Uwierzycie mi, że lis wlazł na nasze włości???!!! No szedł skubany spacerkiem przez środek podwórka i miał w głębokim poważaniu moje "kszy kszy" z okna!!! Jak pragnę zdrowia, takiego bezczelnego lisa jeszczem nie widziała:mad: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 17.04.2010 15:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2010 Jejku, lisy podobno sa fajne. W Stanach jeden gosciu hodowal jak kota. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 17.04.2010 18:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2010 Brazula a kaj pies obronny był Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 18.04.2010 14:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2010 ....... lis wlazł na nasze włości???!!! No szedł skubany spacerkiem przez środek podwórka i miał w głębokim poważaniu moje "kszy kszy" z okna!!! .... "kszy kszy" to se możesz na myszy wołać cza było nudelkulom ciepnońć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgaJeżyk 18.04.2010 17:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2010 (edytowane) http://erasdrzwi.pl/wp-content/uploads/2009/08/klamka12.jpg Te klamke to jakbym znała ... Pewnie ! Taką miałam mieć - jest gdzieś w moim dzienniku ! Czeeee Necik odzykałam - bede sie szwendać teraz cały wieczór Edytowane 18 Kwietnia 2010 przez AgaJeżyk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts