Gwoździk 20.04.2010 20:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2010 ... obraziłaś się na mnie ?... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 21.04.2010 10:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2010 Czeeeść! Problemy... Ja mam takie problemy od 3 lat, jakieś 3 minuty na każde przeładowanie. Ty nie jęcz, Ty nadawaj, ciotka. Depsia, Ty to lepiej na mnie nie nalatuj, bo tam wstąpię w drodze do Szprotawy:evil: no!!!!! Wezmę to na klatę, Dochtór, dawaj!!! Sołtys mówi, że też się nie boi! W końcu kieckę dobrze schowałam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 21.04.2010 14:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2010 czy to prawda, że niechciana kuchnia wraca na stare miejsce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 21.04.2010 18:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2010 dobry wieczórale jak to wraca:jawdrop: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 21.04.2010 18:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2010 Jamles, Ty się normalnie Boga nie boisz, skoro odważyłeś się wysnuć publicznie takie podejrzenia Dochtór, no ruja aż wstyd, ale mówię Ci ... modrzew puszcza się już na całego!!!!!! Gwoździku, mój Ocynkowany Przyjacielu co też Ci do głowy przychodzi???!!!! http://www.emotka.pl/emotikony/emocje/151.gif Jakżebym śmiała ... no chyba, że wiesz, za co bym mogła ....http://www.emotka.pl/emotikony/emocje/144.gif Pracuję na Firefox'ie ... dziwne cuda mi się z Forum dzieją ... Idę robić zdjęcia kuchni, bo tu jakieś dziwne domysły krążą...http://www.emotka.pl/emotikony/emocje/116.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgaJeżyk 21.04.2010 19:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2010 Może to i dobrze, że ja taka zalatana ... Tu sudomia i gomoria jakaś Ruje mają , puszczają się ...potem się podejrzewają (podglądają pewnie miało być ) ...publicznie na domiar Braza się zrobiła nieśmiała i nie wiem za co by mogła ... chyba poszarpać ... tak myślę ( nie wierzę ... Jamles ma koronkowe stringi ) Nawet Depsia ma ruję ... Dochtora na klate bierze ... ( znaczy galanty ma biust pewnie ... ) a skoro kieckę schowała i żywo nago lata - pewnie nie żartuje ... I czym że był ten niewinny lejek w porównaniu do tej rozpusty ha ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 21.04.2010 21:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2010 Ta kto Ciebie, Jeżysia, powiedział, że nago? Ja Dochtora kieckę schowała, nie swojo! Najwyżej Dochtór będzie goło latał, ja ta nie wiem. Braza, że w stringach, to u niej zwyczajnie tak, tak ma. No wiesne zaklinamy, coby przyjszła, nie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgaJeżyk 21.04.2010 21:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2010 Depsiaaaa a ten Dochtór to ona czy letko zdezorientowany seksualnie ON ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
19501719500414 22.04.2010 04:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2010 Depsiaaaa a ten Dochtór to ona czy letko zdezorientowany seksualnie ON ? Ty ONA, Ty se paskudzisz w papiury:mad: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgaJeżyk 22.04.2010 07:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2010 Ty ONA, Ty se paskudzisz w papiury:mad: Oooo w mordę jeża ... bedzie znowu ... No skąd ja mogłam wiedzieć że ty Dochtórzyca jesteś noooo ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 22.04.2010 07:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2010 U mnie dzisiaj całe dwa stopnie za oknem i na samą myśl o Waszym lataniu w poprutych stringach albo nago, to mi się zimno robi! Ludzie, odziejta się! Taż niewyjściowo wyglądacie tacy fioletowi z zimna! Braza, a Ty masz chociaż te stringi pod kolor sinej skóry?Depsia, mówisz, że to zaklinanie wiosny ma być? No to może ja się też poświęcę i puszczę (w puszczę)??? No bo takiej pogody to ja mam zdecydowanie dosyć!!!Dochtóra widziałam i wyglądał zdecydowanie na faceta. O orientację lub dezorientację nie pytałam, więc ręczyć nie mogę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 22.04.2010 10:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2010 Jeżysia, bo Dochtór, jak sama nazwa wskazuje, to facet. Ale czasem lubi se w kiecce polatać albo pacjentki na specjalną wizytę w gabinecie zaprosić, na czerwoną kanapę... Też swego czasu bywałam na oddziale, a jakże, chociaz na kanapę nigdy mnie nie wziął, najwyżej na przegląd czasem. Stare dzieje forumowe, kochana... Polecam wątek "Dochodzą do końca" na psychologu. I Brazie się zdarzało też bywać... To bardzo wesoły oddział był! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 22.04.2010 10:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2010 O tak, dawne dzieje, we wspomnianym wewątku dawnymi czasy taczką pomykałam, co na zakrętach nie wyrabiała,bo skrzywiona była od tej dziurawej gumy, co jej sam Seluś rady nie dał. Ot co. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
19501719500414 22.04.2010 15:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2010 Aggi, bywała na kanapie, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgaJeżyk 22.04.2010 18:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2010 Jeżysia, bo Dochtór, jak sama nazwa wskazuje, to facet. Ale czasem lubi se w kiecce polatać albo pacjentki na specjalną wizytę w gabinecie zaprosić, na czerwoną kanapę... Tu mi trąca psychiatrą ... Też swego czasu bywałam na oddziale, a jakże, chociaz na kanapę nigdy mnie nie wziął, najwyżej na przegląd czasem. ...Ginekolog ? Stare dzieje forumowe, kochana... Polecam wątek "Dochodzą do końca" na psychologu. Tu jakby cos z seksuologii ... I Brazie się zdarzało też bywać... To bardzo wesoły oddział był! No niemożliwe ... odwyk ?!? Dawać te stare dzieje ... bo mam wrażenie, że lejek przy was to wymięknie ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 22.04.2010 18:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2010 Aga - po cholerę stare kotlety odgrzewać ... zróbmy nowy jajcarski wątek .. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 22.04.2010 18:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2010 Nowy oddział zawsze może powstać, a tam mozna poczytać i o Moskalu, co we wsi stoi, i o kozie, i o tym, jak się lezy pod łózkiem, a nawet o tym, co za latryną kto schował... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 22.04.2010 19:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2010 ja zaraz założę wątek pt.. "Oddział Zamknięty" ... tylko co napisać Depsia w słowie wstępnym ... podpowiedz, jako bardziej doświadczona Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 22.04.2010 19:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2010 Jak Twój wątek i oddział, to Twój, mysl, sokole... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 22.04.2010 19:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2010 dobry wieczór no tak jak Dochtór psychiatra to ja rozumiem tą sukienkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts