malgos2 27.04.2010 12:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2010 O kurcze, a ja sie spoznilam. No ale 100 lat tez Ci zycze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 27.04.2010 13:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2010 nie wiem z jakiej okazji te życzenia (nie nadążam ostanio na forum wrrrr) ,a le chętnie się przyłącze STO LATEK BRAZULKA !!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 27.04.2010 16:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2010 Matko, Frosia się znalazła!!!!!!! Buziaki zieloniutkahttp://www.emotka.pl/emotikony/emocje/183.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 27.04.2010 17:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2010 ..Szefowa ... weź Ty się określ ... udzielasz się na FM czy nie ... bo ja już głupieję, raz jesteś a innym razem nie ma Cię kilka dni .. PS. stringi Twoje wessało u mnie ... nie szukaj ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgaJeżyk 27.04.2010 17:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2010 .. ... weź Ty się określ ... ... bo ja już głupieję . .. PS. stringi Twoje wessało u mnie ... nie szukaj ... Ulala Gwoździk ... nie znałam cię z tej strony ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 27.04.2010 18:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2010 Braza, 100 LAT Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 27.04.2010 18:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2010 Cotka, chyba zaraz do Ciebie zadzwonię. Jest sprawa... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 27.04.2010 18:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2010 Ulala Gwoździk ... nie znałam cię z tej strony ... .... niemożliwe żebyś znała ... bo nie noszę stringów ...a jak dzisiaj się ubierałem to włożyłem na dupsko coś, co było jak pijawka .. piło i piło ... ...zdjąłem ... patrzę na metkę i oczom nie wierzę .. "Braza's Strings Collections" ... noż qrwa ... niby taka przeciwna przenosinom na nowe FM .. a w mojej szafce z gaciami od razu wylądowała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 27.04.2010 18:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2010 noż qrwa ... niby taka przeciwna przenosinom na nowe FM .. a w mojej szafce z gaciami od razu wylądowała Znaczy, że nowe FM jest w Twojej szafce z gaciami??? Albo ja źle rozumuję, co nie jest wykluczone... Braza, stu latek w zdrowiu, szczęściu i uroczym Uroczysku życzę!!! (To w sumie będzie 126, bo już jeden roczek w Uroczysku minął...) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgaJeżyk 27.04.2010 18:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2010 Gwoździk ... ty dalej pobudzasz mi wyobraźnię ... W rozpiętych, gumowych galotach to juz cie widziałam ... ale w stringach z "Braza's Strings Collections" ... nie. Wklejaj fotke ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 27.04.2010 18:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2010 .. to jest dowód, że stringi mogą być na gwoździach .. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 27.04.2010 18:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2010 Oszukaniec! Braza nie ma takich stringów! Za duże na Nią - wlazłaby cała w jedną nogawkę! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 27.04.2010 19:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2010 .... niemożliwe żebyś znała ... bo nie noszę stringów ...a jak dzisiaj się ubierałem to włożyłem na dupsko coś, co było jak pijawka .. piło i piło ... ...zdjąłem ... patrzę na metkę i oczom nie wierzę .. "Braza's Strings Collections" ... noż qrwa ... niby taka przeciwna przenosinom na nowe FM .. a w mojej szafce z gaciami od razu wylądowała dobry wieczór no nie dosć że Braza pije to jeszcze dupsko Gwoździka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 27.04.2010 22:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2010 Braza wszystkiego najlepsiejszego 100 lat... hmmm albo nie będę ograniczać miłosierdzia Bożego ... Mnóstwa szczęśliwych lat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 27.04.2010 22:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2010 PS. stringi Twoje wessało u mnie ... nie szukaj ... to ja mogę łazić dookoła modrzewia w promieniu 3km i szukać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 28.04.2010 06:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2010 Dzień dobry! Miłego dnia tylko życzę i lecę do roboty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 28.04.2010 07:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2010 Dzień dobry! Miłego dnia tylko życzę i lecę do roboty. No i po co to napisała? Po co? Żeby mi humor popsuć? Jak mi się nie chce dzisiaj nic robić! Pogoda jakaś taka i w ogóle... A te belki i długie deski to wciąż w ramionach czuję... Wieczorem będę czuła za to grabie i inne takie. Lecę grządki wyrównać po przekopaniu. Będę nawoziła "obornikiem kurzym o zapachu wanilii". I kwietnik wypielić trza. Że już nie wspomnę o trawniku, który dojrzał do koszenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 28.04.2010 09:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2010 Dzień dobry! Miłego dnia tylko życzę i lecę do roboty. No i po co to napisała? Po co? Żeby mi humor popsuć? Jak mi się nie chce dzisiaj nic robić! ......... no właśnie, też mi się nie chce, idę ........ spać, wrócę w nocy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 28.04.2010 10:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2010 dzień dobry Braza dawaj stosowną ilość flaszek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aka z Ina 28.04.2010 12:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2010 to tu jeszcze cały czas strona 400? hehe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts