Agduś 28.04.2010 20:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2010 Braza, a cóż Ty robisz na czwartej stronie ze swoją czterysetną stroną???!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 29.04.2010 20:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2010 dobry wieczór tutaj też nikogo nie ma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 29.04.2010 21:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2010 dopiero dobiegłem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgaJeżyk 29.04.2010 21:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2010 dopiero dobiegłem Całe forum zatrzęsło jak leciałeś ... przyszłam zobaczyć kto rumoru narobił ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Yeti 29.04.2010 21:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2010 ...a ja jakiś tupot drobnych stóp po balach usłyszałem:rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgaJeżyk 29.04.2010 21:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2010 Oooo kudłaty wylazł z jaskini Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Yeti 29.04.2010 22:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2010 ...i muszę szybko wracać, bo nie dolezę i chrapnę w progu... i jeszcze jaka niedojda z wycieraczką mnie pomyli... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 30.04.2010 06:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2010 Dzień doberek - pewnie Gospodyni ma jak ja, lata i różne rzeczy robi, wieczorem nie ma już sił walczyć z forumem... Miłego dnia dla wszystkich! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgaJeżyk 30.04.2010 06:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2010 Wszyscy dziękują ... miłego dnia Depsia ... Braza pewnie - jak ty ... nażarła sie szczypioru i ma dopalacze Ja tez na budowę śmigam. Parapety maluje i domek czyszczę - szykuję sie do malowania chatki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 30.04.2010 07:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2010 Ależ pustki na forumie!To ja też lecę do roboty, tylko wpadnę poczytać, co u Franusia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 30.04.2010 19:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2010 doby wiecżór aaaaa to ja już wiem czemu Brazuli nie było pucowała wszystko na przyjazd DPS-i Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 03.05.2010 18:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2010 dobry wieczórno przeginacie ludzie:( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 04.05.2010 05:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2010 Spodziewałam się, że z pół godziny zajmie mi nadrabianie zaległości po długim weekendzie, a tu nic! Z jednej strony fajnie, bo nie mam teraz czasu na długie czytanie, z drugiej i wszystkich innych niefajnie, bo co to niby znaczy? Że forumowanie poszło w odstawkę??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 04.05.2010 05:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2010 ONA przyjdzie, ale wierz mi, Wusia, teraz tyle rzeczy do zrobienia na dworze i w domu, a potem to nie ma siły na siedzenie przy kompie, tylko chce się wyjść na taras któryś, na trawkę, poleżeć w słońcu i odpocząć. Pięknie tam, jak z bajki, te drzewa są naprawdę imponujące! Brazunia, jeszcze raz wieeeelkie DZIĘKUJEMY BARDZO - było cudnie, szkoda, że tak krótko... Kuchnia już rozładowana jest, teraz się zrelaksuje i odpocznie, zanim zostanie dla niej przygotowane nowe miejsce. Matko, jak ja ją kocham, jaka ona piękna jest, ta kuchnia!!! U nas padało, jak się okazuje, cały długi weekend. A nad morzem mieliśmy piękną słoneczną pogodę i u Brazy też było bardzo ładnie, dopiero wczoraj się rozpadało! I ona rzeczywiście bardzo dobrze zrobiła, że ten głupi garaż rozebrała - stało to na samiuchnym środku pięknego wielkiego terenu, otoczonego wspaniałym starodrzewem, i zasłaniało w najlepsze cały ten teren i cały ten starodrzew! Na bank, że z okien, zamiast wspaniałego otoczenia widziało się... gołe paskudne ściany z pustaków. Agduś, rabarbary rosną dla Ciebie, mają się doskonale. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 04.05.2010 06:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2010 .... forumowanie poszło w odstawkę??? jaką odstawkę przeca razem z Wusią trwaliśmy na posterunku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 04.05.2010 21:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2010 dobry wieczór Jamleś i nawet nikt nam pochwałki za to nie dał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 05.05.2010 05:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2010 Ja! Ja Was bardzo chwalę!!! Jesteście porządni ludzie, którzy nie dają naszym komentom przepaść w czeluściach! Dzień dobry i miłego dnia życzę! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 05.05.2010 05:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2010 Brazunia to u Ciebie nie pada? Bo jak pada to sie w domu przy kompie siedzi....... Albo kurcze jak ja w robocie wrrrrr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 05.05.2010 07:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2010 mam tak samo, pada i przy kompie nie w domu siedzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 05.05.2010 10:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2010 dzień dobryu mnie nie pada ale z racji choroby Młodego też siedzę doma przy kompie:( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts