DPS 07.05.2010 12:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2010 Cześć, łobuzy! Nie straszyć mi tutaj, bo zara mietłe wezme i porządek zrobię! Miało u nas lać, a nie leje! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgaJeżyk 07.05.2010 14:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2010 Jak sie Braza znajdła to ja też wylezę Brazuchna ...karlus sie tak stemsknił ... że prowokację zwyczajnie zastosował ... i udało się skubańcowi ! Wywabił cię ... z drewutni pewnie Wuśka ... ja do ciebie to sukcesywnie zaglądam i ... podglądam tylko ... bo u ciebie tłok łokropieński i ja tych ludków to prawie nie znam ... Matki przedszkolaków prym wiodą a ja nie matkowa ... to co tam sie bedę wymądrzać ... Nawet nie wiem co takiemu Piotrusiowi na katar zapodać ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 07.05.2010 19:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2010 ale Jeżu no co Ty gadasz same fajniste ludzie som nie ma się co czaić nawet Brazula zagląda jak Jej się przypomni;) a u mnie nie tylko o dzieciach teraz akurat bo choróbsko wypadło:( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgaJeżyk 07.05.2010 19:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2010 ale Jeżu no co Ty gadasz same fajniste ludzie som nie ma się co czaić nawet Brazula zagląda jak Jej się przypomni a u mnie nie tylko o dzieciach teraz akurat bo choróbsko wypadło:( To ci sie Wuśka udało ! Braza - ty czytaj i wyciągaj wnioski ... powsinogo ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 07.05.2010 19:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2010 na mnie braza też obrażona ... cholera wie za co ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 08.05.2010 21:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2010 Czeeeść! Ja myslę, że ona dzisiaj na słonku leżała, orzystała z pogody i o forumie nawet nie myslała! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 08.05.2010 21:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2010 Ja poproszę o kciuki, coby jutro w Niepołomkach nie padało. Przynajmniej przed południem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgaJeżyk 08.05.2010 21:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2010 Proszę ... http://img32.imageshack.us/img32/8122/211yu.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Yeti 09.05.2010 08:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2010 futrzaki się po nocach włóczą Se wypraszam - kolcok jestem ! a yeti, to jeż,? acha .... Se wypraszam też. Kiedy Yeti na żer wychodzi, to kolcok już dawno pod belką chrapie:P ...ale czy w nocy, czy w dzień tu zajrzę, to tylko słoma w stajni leży, a Braza ciągle gdzieś cwałuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 09.05.2010 13:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2010 Ja sobie wypraszam, ja się na nikogo nie obrażam!! Jak mi tu będziecie takie insynuacyje snuli to psami poszczuję!!! Gwoździk ... Ty już wiesz, o kogo mi chodzi Szlag by trafił tę mokrą pogodę, słońca mi się chce!!!! Z psuką się wybrałam na spacerek, nad stawkiem żaby rumoru narobiły, że własnych myśli nie słyszałam, a dalej ... jeno puste pole zostało, po zimowej wycince lasu ... gdzie ja teraz kurek nazbieram Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 09.05.2010 13:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2010 ... jeno puste pole zostało, po zimowej wycince lasu ... gdzie ja teraz kurek nazbieram jakby nie te kurki tobym pomyślał, że łaziłaś po moim byłym lesie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 09.05.2010 13:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2010 A u Ciebie kurek nie ma??? Rany, tam było zatrzęsienie!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 09.05.2010 13:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2010 A u Ciebie kurek nie ma??? Rany, tam było zatrzęsienie!!!! na torgu ino som Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 09.05.2010 13:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2010 To dawaj Jamlesik do Uroczyska, pewnie się co nieco jeszcze ostało!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
verunia 09.05.2010 14:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2010 Jak to ???? Las ci wycieli? No żesz ty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 09.05.2010 14:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2010 pewnie drogę będą poszerzać, aż do Perły Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 09.05.2010 19:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2010 dobry wieczór Jamles przyznaj się że to Twoja robota jak Wam w tej drewutni brakło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 09.05.2010 19:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2010 taki robotny to jo nie jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 09.05.2010 19:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2010 Jamles przyznaj się że to Twoja robota .... ... nie tylko ..... ..jak wybiegała z drewutni ... zahaczyła o gwoździa ... .... wszystko porwała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgaJeżyk 09.05.2010 19:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2010 ... nie tylko ..... ..jak wybiegała z drewutni ... zahaczyła o gwoździa ... .... wszystko porwała He ... marzyciel ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts