stukpuk 26.12.2007 20:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Grudnia 2007 3 bo z czwartego piętra muszę zejść Mozna zjechac po poreczy Z duże tarcie by było!!!!! A wysoka temperatura szkodzi...................... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 26.12.2007 20:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Grudnia 2007 To ja tą dobroć prezenta wiozę!!!!http://www.funpic.hu/files/pics/00025/00025439.jpgWiększych już nie było!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 26.12.2007 20:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Grudnia 2007 Misio miodzio Tylko gdzie ja go zmieszczę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 26.12.2007 20:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Grudnia 2007 Misio miodzio Tylko gdzie ja go zmieszczę Pamietaj o stryszku nad garażem jak będziesz budować domek!!!!! Konika miałem wziąść ale o połowe mniejsze były Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 26.12.2007 20:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Grudnia 2007 Misio miodzio Tylko gdzie ja go zmieszczę Pamietaj o stryszku nad garażem jak będziesz budować domek!!!!! Konika miałem wziąść ale o połowe mniejsze były Będę pamiętać Dzięki Stuczku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 26.12.2007 20:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Grudnia 2007 Hej jak tam po świętach??? Mi od samego patrzenia na jedzenie robi się niedobrze. Chyba trochę przesadziłem. Stuku jak będziesz szukał towarzystwa do biegania to ja się chętnie piszę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 26.12.2007 20:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Grudnia 2007 Hej jak tam po świętach??? Mi od samego patrzenia na jedzenie robi się niedobrze. Chyba trochę przesadziłem. Stuku jak będziesz szukał towarzystwa do biegania to ja się chętnie piszę Nie ma problemu!!!!! Muszę się zważyć z ciekawości Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 26.12.2007 21:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Grudnia 2007 Hej jak tam po świętach??? Mi od samego patrzenia na jedzenie robi się niedobrze. Chyba trochę przesadziłem. Stuku jak będziesz szukał towarzystwa do biegania to ja się chętnie piszę Nie ma problemu!!!!! Muszę się zważyć z ciekawości ja tam nie ryzykuje jeszcze bym się kompleksów nabawił Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 27.12.2007 05:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2007 Misio miodzio Tylko gdzie ja go zmieszczę Pamietaj o stryszku nad garażem jak będziesz budować domek!!!!! Konika miałem wziąść ale o połowe mniejsze były Będę pamiętać Dzięki Stuczku Ja też pamiętałem i w efelcie zamiast stryszku wyszedł mi całkiem spory nie strych, tylko ... hobby room.. A przedwczoraj Żona nawet powiedziała, że bardzo ładny pokój z 4 połaciówkami... Tak więc słuchaj rady StukPuka.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 27.12.2007 08:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2007 Witam poświątecznie! Brazunia, ale miśka dostałaś superanckiego! Stuk, poczekaj, nie nadążam lecieć za Tobą, a muszę też stracić te dwa dni w pasie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 27.12.2007 09:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2007 Witam ciepło z samego rana O stryszku będę pamiętać, może jakiś boks dla konia wyjdzie... Skoro Kze zmajstrował hobby room to dlaczego nie boksik, no nie?? Depeesia i Stuczku jak tam jogging? Przyłożyliście się chociaż trochę do niego, bo ja jakoś dziwnie spokojna jestem, że wymiękliście Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 27.12.2007 09:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2007 Braza!!!!!!!! O tej godzinie mówisz"Witam ciepło z samego rana " ja już nie śpię od 7 a tak wogóle.....to dzień dobry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 27.12.2007 10:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2007 Braza!!!!!!!! O tej godzinie mówisz"Witam ciepło z samego rana " ja już nie śpię od 7 a tak wogóle.....to dzień dobry Ale to nie ja Cie obudziłam o tak nieprzyzwoitej godzinie!!! Toż to ... no dobra nie powiem Dzień doberek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 27.12.2007 10:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2007 Okey, spadamy w miasto, trzeba pewne sprawy pozakańczać, żeby Nowy Rok był lepszy Do wieczorka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 27.12.2007 14:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2007 Depeesia i Stuczku jak tam jogging? Przyłożyliście się chociaż trochę do niego, bo ja jakoś dziwnie spokojna jestem, że wymiękliście Ja wymiękłam? Kochana, ja do samiuśkich Żar zaleciałam dzisiaj, bo dziecka mie pogonili, że chco na zakupy! A com sie zmachała przy tym to nie powiem nawet! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
basiab 27.12.2007 15:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2007 Braza i ja witam poświątecznie. I juz teraz trzymam kciuki za pozytywne załatwienie wszystkich spraw. Nowy rok będzie napewno lepszy A misiaczek jest po prostu prześliczny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 27.12.2007 16:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2007 Witam wszystkich poświątecznie pogrążona w błogim lenistwie!Koło mnie lata krzycząc przeraźliwie jakaś małpa, a ja spokojnie oddaję się nałogowi. Już nawet zdążyłam zaległe od przed świąt zdjęcia powklejać! A za chwilkę otworzymy salon gier.Jak tam przemyślenia odnośnie działki i koninki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 27.12.2007 17:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2007 Koło mnie lata krzycząc przeraźliwie jakaś małpa... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 27.12.2007 18:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2007 http://www.toys4boys.pl/Latajaca-malpa-item241.html Weronika dostała, ale małpa już nie krzyczy, bo ją Magda zniszczyła. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 27.12.2007 20:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2007 Witam wszystkich poświątecznie pogrążona w błogim lenistwie! Koło mnie lata krzycząc przeraźliwie jakaś małpa, a ja spokojnie oddaję się nałogowi. Już nawet zdążyłam zaległe od przed świąt zdjęcia powklejać! A za chwilkę otworzymy salon gier. Jak tam przemyślenia odnośnie działki i koninki? A co to za nałogi? Czyżby forum??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts