jamles 24.05.2010 07:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2010 A kiedy będzie ten następny odcinek ..... brazonovele w niedziele nie lecą na forum ale kawa i śniadanie (herbaty na razie nie było) się skończyło to byłby czas obejrzeć nowy odcinek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 24.05.2010 09:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2010 Wiesz co, Jamles? Ty mądry gośc jesteś, ja to od dawna podejrzewałam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 24.05.2010 10:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2010 Wiesz co, Jamles? Ty mądry gośc jesteś, ja to od dawna podejrzewałam! wielu podejrzewa zupełnie coś odwrotnego a nowe odcinki to chyba są kodowane:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 24.05.2010 19:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2010 Żadnego kodowania nie ma, Ty Jamles to już taki mądry jesteś, że za dużo wymyślasz;) Opowiem, a pewnie, czemuuuuu niiiii, jeno mi znowu Forum z lekka głupieje. Teraz mam avatary pośrodku strony a wokół nich tekst ... fajna zabawa... Agduś, no ścianka powstała, tam będzie kiedyś spiżareczka! A ta "nowoczesność" to mi się nawet podoba:yes: Czeeeee wszystkim!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 24.05.2010 19:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2010 dobry wieczórBrazula Ty się pięknie twórczo realizujesz:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 24.05.2010 19:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2010 patrz pan ... odezwała się ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 24.05.2010 20:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2010 patrz pan ... odezwała się ... Noż qurna ... czasami udaje mi się ludzkim głosem przemówić ... Próbuję jakoweś zdjęcia dodać coby kwieciściej było ... może mi się uda zanim mnie szlag trafi... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 24.05.2010 20:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2010 Własnie mnie szlag trafił ... do Twojego Gwoździku dziennika też się nie dostałam ... Jutro spróbuję! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 24.05.2010 20:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2010 Czyli że co? spać poszłaś ? a pogadać chciałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 24.05.2010 21:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2010 No jakoś słabo na dłuższą metę to nowe forum się sprawdza. Szkoda, rozwala nam sie nasza paczka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 24.05.2010 21:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2010 Jeszcze siedzę, Tolunia, musiałam zejść na dół. Depsia ma rację, do doopy to nowe Forum, wystarczy że kilka minut nic nie zrobię i mnie wywala, muszę się znowu logować. Iiiiieeeetaaaam, ciała dali z tym nowy .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 24.05.2010 21:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2010 Dajcie spokój, każdy post który napiszę przed wysłaniem kopiuję, bo mnie wywala notorycznie.Loguję się ponownie i wklejam szybko to, co skopiowałam. Paranoja jakaś.I całe to forum jakieś mało czytelne, obce i klimatu dawnego za świecą szukać.Szkoda, bo to niezwykłe forum było...i te dawne zloty forumowiczów...poezja, co nie...Depesia?Za oknem kolejna ulewa, czy ten deszcz nigdy się nie skończy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sloneczko 24.05.2010 21:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2010 Depsia ma rację, do doopy to nowe Forum, wystarczy że kilka minut nic nie zrobię i mnie wywala, muszę się znowu logować. Iiiiieeeetaaaam, ciała dali z tym nowy .... Też się o to samo awanturowałam (no nie od razu, tylko gdy przyjść z pomocą długo nie chcieli) http://smileys.sur-la-toile.com/repository/Confus/pas-ma-faute.gif a że nie przyszli wcale, poszukałam sama i po prostu kliknęłam w zapamiętaj mnie i pomogło. Forum jest rozdmuchane i nieżyczliwe dla forumowiczów, prześwietla każdego niemal na wylot śledząc każdy nasz ruch i za stworzenie takiego monstrum mam do redakcji największy żal. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 24.05.2010 22:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2010 O, znowu! Zeszłam na dół włączyć zmywarkę, zapaliłam papieroska i jak mi się zaczęła strona logowania ładować .... matko!!!!Słoneczko pięknie to nazwałaś "monstrum"! Chyba pójdę zalegnąć, spróbuję rano usiąść może będzie trochę lepiej... Dobranoc wszystkim, miłych snów! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
19501719500414 25.05.2010 04:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2010 Słoneczko a gdzie jest to zapamiętaj mnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 25.05.2010 06:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2010 ......mi znowu Forum z lekka głupieje. Teraz mam avatary pośrodku strony a wokół nich tekst ... fajna zabawa... to chyba zaglądałaś na jakieś inne forum, mnie się takie cuda nie zdarzają, wyloguje mnie tylko jak za długo jestem nie aktywny, przełączę się na jakiś inny Onet albo sport Cześć marudy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 25.05.2010 06:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2010 Słoneczko a gdzie jest to zapamiętaj mnie za zaloguj w kwadraciku zapamiętaj mnie robisz ptaszka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 25.05.2010 08:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2010 A mnie nie wyrzuca, nie wylogowuje, nie czuję się śledzona, ale to chyba z niewiedzy wynika... No właściwie to już nie zauważałabym różnicy, gdyby nie... samotność. A może to nie wina foruma, tylko tego Waszego Orange? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sipatka 25.05.2010 10:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2010 A mnie się każe zalogować tylko jak w robocie wchodzę na foruma i za długo nieaktywna jestem. W osobistym - domowym mam ustawione zaluguj przy wchodzeniu i tam nie zdarzyło się żeby mnie wywaliło. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 25.05.2010 11:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2010 Dajcie spokój, każdy post który napiszę przed wysłaniem kopiuję, bo mnie wywala notorycznie. Loguję się ponownie i wklejam szybko to, co skopiowałam. Paranoja jakaś. I całe to forum jakieś mało czytelne, obce i klimatu dawnego za świecą szukać. Szkoda, bo to niezwykłe forum było...i te dawne zloty forumowiczów...poezja, co nie...Depesia? Za oknem kolejna ulewa, czy ten deszcz nigdy się nie skończy? Mnie nie wywala, bo ja już na początku tych nowinek kliknęłam, żeby mnie pamietało, za leniwa jestem i za długo się ładuje, żeby czekać jeszcze na ekran logowania. Ale i tak napisanie czegoś - brrrrr! Forum jest nieżyczliwe, nieprzyjazne, a dawne zloty... Oj, rację masz, Tolu, rację... Być może, że prblem w sieci, ale forum powinno byc tak napisane, żeby dobrze współpracowało z każdą siecia, nie tylko z tą szybką. Dawne forum umiało. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts