braza 27.12.2007 21:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2007 Czesć wszystkim, chociaż trochę późno już!!! Agduś pokonałaś mnie tą małpą Super szkoda, że już zepsuta! Przemyślenia co do działki i koninki pozytywne! Tym bardziej pozytywne, że bank przysłał zaświadczenie o spłacie, a komornik zawiesił egzekucję Zaczynamy!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 27.12.2007 21:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2007 Huraaaaa!!!!! Braza ale fajnie, że zaczynacie!!!!!!!! Same dobre wiadomości na koniec roku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 27.12.2007 22:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2007 Huraaaaa!!!!! Braza ale fajnie, że zaczynacie!!!!!!!! Same dobre wiadomości na koniec roku Romciu trochę nieskładnie się wyraziłam, przepraszam bardzo!!! Zaczynamy, to znaczy konkretnie zaczynamy ponownie mieć poważne podstawy do rozpoczęcia realizacji naszych marzeń. Staliśmy się znowu wiarygodni dla banków, mam nadzieję i można zacząć tę drogę przez mękę!!! Być może jeszcze do końca roku pojedziemy sprawdzić te działki siedliskowe, najpóźniej zaraz po Nowym Roku. Bardzo podniosła mnie na duchu Twoja radość, to niezmierie ważne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 27.12.2007 22:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2007 Brazunio ja wiem że nic się nie dzieje z dnia na dzień. Domyśliłem się że te decyzje banku oznaczają, że ruszacie do przodu z planami, że przestajecie dreptać w miejscu. Ale się cieszę Mam nadzieję, że się zarazisz moim optymizmem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 27.12.2007 22:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2007 Brazunio ja wiem że nic się nie dzieje z dnia na dzień. Domyśliłem się że te decyzje banku oznaczają, że ruszacie do przodu z planami, że przestajecie dreptać w miejscu. Ale się cieszę Mam nadzieję, że się zarazisz moim optymizmem Już jestem zarażona I qurczę, świetnie się z tym zarazkiem czuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 27.12.2007 22:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2007 A jeżeli to nieuleczalny zarazek??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 27.12.2007 22:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2007 A jeżeli to nieuleczalny zarazek??? Może być, skoro mi humor poprawia i nastraja optymistycznie, to niech tam sobie siedzie, jak mu dobrze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 27.12.2007 22:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2007 A jeżeli to nieuleczalny zarazek??? Może być, skoro mi humor poprawia i nastraja optymistycznie, to niech tam sobie siedzie, jak mu dobrze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 27.12.2007 22:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2007 Wkleję tutaj Twój plan, żeby nie skakać po wątkach ... http://img175.imageshack.us/img175/2315/dom2533hx7.jpgPowiedz mi teraz, jaki jest wystrój salonu?? Klasyczny, z dużymi miękkimi sofami, czy nowoczesny, minimalistyczny?? Rozumiem też, że chodzi o lampę wiszącą... I oczywiście kolorystyka otoczenia - to ważne. Postaram się coś znaleźć, ale nie obiecuję, że dzisiaj. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 27.12.2007 22:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2007 Lampa wisząca Wystrój hmmmm jaki będzie docelowy to ja nie wiem musiałbym spytał małży - a ona już śpi na razie minimalistyczny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 27.12.2007 22:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2007 Lampa wisząca Wystrój hmmmm jaki będzie docelowy to ja nie wiem musiałbym spytał małży - a ona już śpi na razie minimalistyczny Lepiej zapytaj żonę o szczegóły Ta sprawa może poczekać do jutra! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 27.12.2007 22:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2007 Kolory- podłoga w tym przejściu z wejścia do kuchni - beżowy ges polerowany, w salonie -meble białe i jasny buk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 27.12.2007 22:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2007 Lampa wisząca Wystrój hmmmm jaki będzie docelowy to ja nie wiem musiałbym spytał małży - a ona już śpi na razie minimalistyczny Lepiej zapytaj żonę o szczegóły Ta sprawa może poczekać do jutra! nasz stan przejściowy będzie trwał raczej długo jak się zmieni to wymienię lampę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 27.12.2007 22:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2007 To już coś, ale teraz styl!! To ważne, bo lampa musi pasować - zresztą sam o Tym wiesz! Salon tak wygląda jak na projekcie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 27.12.2007 22:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2007 wygląda podobnie jak na projekcie a styl- hmmmm noeowczesny ale nie zimny, raczej ciepły. Drewniane dodatki i miękkie tkaniny hahha ciekawe czy wiesz o co mi chodzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 27.12.2007 22:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2007 Chyba wiem Wyślę Ci na priv parę propozycji, które mi się spodobały - lubie styl prosty, bez udziwnień i ozdóbek. Drewno i miękkie tkaniny jak najbardziej preferowane przeze mnie Podeślę takie, które sama chętnie bym u siebie widziała, może coś się Wam spodoba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 27.12.2007 22:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2007 Braza jesteś normalnie kochana Z góry dziekuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 27.12.2007 23:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2007 UUUpssssss już ta godzina?? to ja letę spać dobranoc do jutra Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 28.12.2007 08:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2007 Czesć wszystkim, chociaż trochę późno już!!! Agduś pokonałaś mnie tą małpą Super szkoda, że już zepsuta! Przemyślenia co do działki i koninki pozytywne! Tym bardziej pozytywne, że bank przysłał zaświadczenie o spłacie, a komornik zawiesił egzekucję Zaczynamy!!! Brazunia!!! Czy ja mam rozumieć, że powinnaś stawiać i powinna być tu wielka impreza?! GRATULUJĘ!!!! http://www.cosgan.de/images/smilie/musik/a010.gif http://www.cosgan.de/images/smilie/musik/a010.gif http://www.cosgan.de/images/smilie/musik/a010.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 28.12.2007 09:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2007 Czesć wszystkim, chociaż trochę późno już!!! Agduś pokonałaś mnie tą małpą Super szkoda, że już zepsuta! Przemyślenia co do działki i koninki pozytywne! Tym bardziej pozytywne, że bank przysłał zaświadczenie o spłacie, a komornik zawiesił egzekucję Zaczynamy!!! Brazunia!!! Czy ja mam rozumieć, że powinnaś stawiać i powinna być tu wielka impreza?! GRATULUJĘ!!!! http://www.cosgan.de/images/smilie/musik/a010.gif http://www.cosgan.de/images/smilie/musik/a010.gif http://www.cosgan.de/images/smilie/musik/a010.gif HURAAAA!!! Ja też się cieszę i dołączam się do życzeń poświątecznych i Noworocznych, dla wszystkich tutaj obecnych, wpisujących się i "tylko" oglądających (tak jak ja ). Chociaż czasami fajnie byłoby z Wami porozmawiać to niestety czasu brak... Powiedzcie mi proszę jak Wy to robicie, że macie czas na forum??? Może coś pomałpuję??? Braza a Tobie i Twojemu Szanownemu Małżonkowi szczerze i serdecznie gratuluję i życzę powodzenia w szukaniu wymarzonego miejsca na ziemi No i oczywiście mam nadzieję, że wreszcie skończy się przerwa techniczna w Twoim dzienniku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts