Sloneczko 01.06.2010 20:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2010 Tyyyyle flaszków a żóbrówki dla Jeżyka ni ma ... Jak nie ma, jak jest? I to nawet do kieszonki http://a01.cdn.a.pl/zdjecie-370/zubrowka-wodka-100ml-Full.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniahubi 01.06.2010 20:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2010 Dobry wieczór Mniam mniam, widzę że zdążyłam na ucztę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 01.06.2010 20:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2010 żubrówka z kolcem jeżyka:eek: a ja nie piję nic z tych rzeczy:( normalnej kawy też nie ma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgaJeżyk 01.06.2010 20:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2010 Dobry wieczór Mniam mniam, widzę że zdążyłam na ucztę ... ale ty na ciacho wpadłaś nieeee ? żóbrówki nie lubisz ? (powiedz, że nie lubisz bo to za mała flaszka do podziału ) Słonko ... ja to bym miała z tobą dobrze .... a jak byś mnie rozpuściła ! Jamles przyszedł ... pomarudzić Niech mu ktoś zapoda normalnej kawy bo zgnuśnieje nam do cna ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniahubi 01.06.2010 20:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2010 AgaJeżyk, masz szczęście - nie lubię żubrówki (od pewnych wakacji na Mazurach) Te kanapeczki też niczego sobie, i herbatka.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 01.06.2010 20:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2010 Najpierw mnie wywaliło, potem nie chciało przyjąć z powrotem aż w końcu uzupełniłam dziennik, teraz, po dobrze wykonanym obowiązku zapodaję: - normalna kawa dla Jamlesa (a ta, w której się kąpiesz, to niby nie jest normalna, co????), ale masz!!! http://www.fide.pl/img_p/blomus/297/63142.jpg Żubrówka już jest, dzięki czujności Słoneczka:yes:, no to kanapeczka z zieleninką dla Agduś http://www.inspirander.pl/files/inspiracje/kanapka,sowa.jpg Czy już wszyscy zadowoleni???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgaJeżyk 01.06.2010 20:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2010 Nooo teraz to już tylko wyciągnij tego topielca z kawy bo nam apetyt popsuje i ... smacznego ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 01.06.2010 20:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2010 Topielec w kawie się rusza, pływa nawet stylem tak zwanym grzbietowym, więc niech sobie będzie ... no Jeżyczku, no odrobina tolerancji noooo;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgaJeżyk 01.06.2010 21:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2010 Tolerancji ... tolerancji ... Pije sobie człowiek spokojnie kawę a taki ci ... bąka puści na przykład ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sloneczko 01.06.2010 21:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2010 No to jeszcze coś na ząb http://www.bauer.ekrakow.pl/!ola/mychy.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgaJeżyk 01.06.2010 22:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2010 Zasadniczo to ja slodkości ... nie bardzo ... Ale jak kto ma ochotę ...to jeżyka proszę http://forum.muratordom.pl/attachment.php?attachmentid=12403&d=1275429872 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 01.06.2010 23:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2010 Tolerancji ... tolerancji ... Pije sobie człowiek spokojnie kawę a taki ci ... bąka puści na przykład ... Ty to zaraz z grubej rury bąkami nawalasz ... może na głodniaka pływa, albo śniadanko lekkostrawne zjadł to i potrzeby puszczania wiatrów luzem mieć nie będzie ..... P.S./ Znowu mnie wywaliło .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 02.06.2010 07:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2010 Za kawę z bąkami podziękuję. Zaparzę sobie bezkofeinowej (a właściwie rozpuszczę, bo tylko puszczalską w tym lokalu mają). Kanapeczka przepyszna, myszki też. Dziękuję za śniadanko! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 02.06.2010 15:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2010 dzień bąkiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 02.06.2010 16:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2010 Brazunia napisz kilka słów co w domku. Coś pchnęłaś do przodu? Czy zagrzebana w ogródku jesteś? Ja o czymś pamietam ale wybrac się na pocztę nie mogę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 02.06.2010 18:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2010 dobry wieczórBrazulka piękne kamyczki:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 02.06.2010 18:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2010 Nieee no wiecie co:bash: Jak marudzić, że kawa nie taka, że z bąkami itepeitede to jest komu, ale żeby jakoweś peany popiać nad moimi podejściem do tarasu i cud urody płytkami to już rybka, cooooo:bash: W dzienniku zdjęcia są - niewiele, bo przy nowym forum mój Orange Freedom Pro wysiada, ale są, budowlana Wasza mać!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 02.06.2010 19:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2010 Lecę oglądać!A na lepszy internet nadal nie masz szans??? PS Moje kwiatki widziała w dzienniku? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 02.06.2010 19:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2010 Byłam, widziałam. Pięknie te płytki wyglądają... z daleka. Z bliska nie widać, ale mam nadzieję, że podziwię je latem z dowolnej odległości i pod dowolnym kątem. Pocieszyłaś mnie w jeszcze jednym - nie tylko ja zmieniam koncepcje (pamiętam tę wyjątkowo piękna, jedyną i najwspanialszą tapetę) jak rękawiczki (Co ja gadam? Częściej! Nie mam tylu par rękawiczek!). Andrzeja doprowadzałam tym do rozpaczy, teraz już tylko powtarza z rezygnacją, że poczeka na OSTATECZNĄ koncepcję i niezmiennie słyszy odpowiedź, że to właśnie TA. Nie wiedzieć czemu, nie wierzy mi! Oburzające.Podziwiam Twój talent brukarski! Ładnie te kamienie wyglądają. PS Pytanie o moje kwiatki było retoryczne. Nie widziałaś! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgaJeżyk 02.06.2010 19:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2010 Nie wrzeszcz bo w dupę wleję ! Oglądałam. Chciałam właśnie napisać, że skoro masz ich w brud ( kamieni) to ja ci chętnie oczyszczę ten brud ... bo mnie ten szlachetny materiał naturalny cholernie potrzebny ... w dużych ilościach. Nico inne oczyma mojej duszy do chałupy mi nie pasuje ( na ścieżki i takie tam kostko-brukowe pomysła) To jak mogę posprzątać ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts