braza 03.06.2010 20:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2010 Czy ktoś się teraz przyzna do tego idiotyzmu???? Co komu przeszkadzała dotychczasowa formuła tego Forum????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 03.06.2010 20:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2010 No jeżeli znikną komentarze, to ja się tak nie bawię!!! Zresztą co tam! Założy się wewątki w Hyde Parku i będzie się gadało jak dawniej. Tylko szkoda by było tego, co już jest! A może komuś przeszkadzało? Na większości forów takie gadanie off topic jest surowo zabronione i skutkuje upomnieniami a nawet banem! No szok normalnie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 03.06.2010 20:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2010 Ja prosiłam kilka razy o wyciagniecie do menu głównego Listy subskrypcji. Jak narazie bez odzewu. Chyba nikomu nie jest tak przydatna jak mi O reszcie spraw to nawet nie piszę. Szkoda gadac.... Mi się bardzo nowe fm nie podoba. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 03.06.2010 20:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2010 A może komuś przeszkadzało? Na większości forów takie gadanie off topic jest surowo zabronione i skutkuje upomnieniami a nawet banem! No szok normalnie! Dlatego ja na innych nie bywam. Trudno, będę czytać a nie pisać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 03.06.2010 21:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2010 Ja też nie wchodzę gdzie indziej bo i po co... Ale za te blogi to bym Redakcji dokopała w pewną część ciała, gdyby sama Redakcja takową miała;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 04.06.2010 12:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2010 No widzicie? Ja juz dawno zabrałam całkiem swój dziennik z fm i zrobiłam swojego własnego bloga, lepszego, z dziennikiem oczywiście. Komu się chce, polecam wordpress, prosty, łatwy, intuicyjny, szyciej się ładujący. Leżenia dziko zazdraszczam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 04.06.2010 15:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2010 Ja się nie czuję na siłach kopiować cały dziennik na jeszcze innego bloga. Skoro redakcja skopiowała na jednego, to kto będzie zdeterminowany - znajdzie. A ja będę pisała wyłącznie w komentach. No chyba, że i komenty zamkną, co by wywołało chyba potężną rewolucję! Sama bym pojechała do Wawy z transparentem!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 04.06.2010 19:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2010 No ja tak własnie przypuszczałam, że nie będzie Ci się chciało. No to cierp ciało, coś chciało... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 04.06.2010 20:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2010 A czego ja niby chciałam??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 05.06.2010 13:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2010 No jak to czego ? Niekopiowania! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 05.06.2010 21:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2010 A na grzyba mi kopiowanie??? Ja tu dla towarzystwa przyłażę, pogadać moge w komentach, pochwalić się zdjęciami też, to po co mi kopiowanie??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 06.06.2010 08:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2010 Toteż nie namawiam i nie przekonuję, tylko mówię, że można. Braza, czy Ty już w ogóle przestaniesz tutaj zaglądać? No bo mi Ciebie brakuje! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 06.06.2010 16:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2010 Nie przestanę, mnie ma takiej opcji, ale ... jeśli ktoś potrzebuje brukarza-kamieniarza to się polecam do usług!!! Podejście do tarasu od drugiej strony robię (tak się rozpędłam) i złachana z lekka bywałam! A wczoraj tata Dobrego Człowieka zaczął kosić ... uwaga: kosą!!!! ... moją osobistą sawannę!!!! Rany, ale to koszenie to trudne jest!!!!Depsia, czy skontaktował się z Wami Daniel???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 06.06.2010 17:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2010 O matko, to Ty tego nie wiesz?! No pewnie, że tak, wszystko odebralismy, bez najmniejszych problemów i bardzo dziękujemy i w ogóle!!! A zdjęcia jakies tego tarasu będom? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 06.06.2010 19:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2010 i noszą czerwone czapeczki .... cześć ... tak w biegu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 06.06.2010 19:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2010 i noszą czerwone czapeczki .... cześć ... tak w biegu Zaszkodziło Ci coś??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 06.06.2010 19:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2010 ogórki ... cała historia ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 06.06.2010 20:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2010 No wiem, że krasnoludki, ale ostatnio monotematyczny jesteś - albo Cię nie ma, albo o krasnalach piszesz a i to w dosyć ograniczonym (do koloru czapeczek) zakresie.A ogórki czemu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 06.06.2010 20:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2010 .. bo zamiast czterech ... kupiłem cztery .... ... kilogramy ... ... i tak je jem od tygodnia ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 06.06.2010 20:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2010 Kup sobie świnki morskie - szybko rozwiążą problem ogórków. Coś po mnie łazi!!! Rude i głośno mruczy... Aniahubi świadkiem, że ten kot jest nadzwyczajny! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts