Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do Brazowego Uroczyska

braza

Recommended Posts

• Odpowiedzi 44k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• braza

10541

• Agduś

4690

• DPS

3621

• wu

2676

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

No jeżeli znikną komentarze, to ja się tak nie bawię!!!

Zresztą co tam! Założy się wewątki w Hyde Parku i będzie się gadało jak dawniej. Tylko szkoda by było tego, co już jest!

A może komuś przeszkadzało? Na większości forów takie gadanie off topic jest surowo zabronione i skutkuje upomnieniami a nawet banem! No szok normalnie!

No widzicie?

Ja juz dawno zabrałam całkiem swój dziennik z fm i zrobiłam swojego własnego bloga, lepszego, z dziennikiem oczywiście.

Komu się chce, polecam wordpress, prosty, łatwy, intuicyjny, szyciej się ładujący. ;)

Leżenia dziko zazdraszczam. ;)

Ja się nie czuję na siłach kopiować cały dziennik na jeszcze innego bloga. Skoro redakcja skopiowała na jednego, to kto będzie zdeterminowany - znajdzie. A ja będę pisała wyłącznie w komentach. No chyba, że i komenty zamkną, co by wywołało chyba potężną rewolucję! Sama bym pojechała do Wawy z transparentem!!!

Nie przestanę, mnie ma takiej opcji, ale ... jeśli ktoś potrzebuje brukarza-kamieniarza to się polecam do usług!!! Podejście do tarasu od drugiej strony robię (tak się rozpędłam) i złachana z lekka bywałam! A wczoraj tata Dobrego Człowieka zaczął kosić ... uwaga: kosą!!!! ... moją osobistą sawannę!!!! Rany, ale to koszenie to trudne jest!!!!

Depsia, czy skontaktował się z Wami Daniel????

O matko, to Ty tego nie wiesz?!

No pewnie, że tak, wszystko odebralismy, bez najmniejszych problemów i bardzo dziękujemy i w ogóle!!! :lol:

A zdjęcia jakies tego tarasu będom? :D