DPS 15.06.2010 12:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2010 Teraz już pewnie przez cebulę się ryje... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 15.06.2010 19:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2010 Wy tu sobie podśmiechujek nie róbta, ja nadal bruku sięgam Luuuuuudzieeeee, taczkę zamówiłam!!!!!!!! Przy okazji kosiarkę też .... Zimno u mnie, psia krew... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sloneczko 15.06.2010 22:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2010 Dawniej ludzie UFO wypatrywali na niebie i nawet niektórzy widzieli. UFO wyszło z mody, znudziło się, opatrzyło... Kto chciał widzieć, już je widział... Nuuuda... No to teraz lud prosty będzie na smugi się gapił z otwartymi szeroko gębami. Nie wiedziałam, że tak dobrze mnie znasz. Powiem Ci więc jeszcze, że jak długo żyję nie widziałam by smugi od samolotów poszerzały się tak szybko i aby tak dokładnie zasnuły niebo, że światło słoneczne stało się jakieś dziwnie sztuczne, jak dekoracja w teatrze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 16.06.2010 05:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2010 Słoneczko, ja Cię proszę, przecież nie wierzysz, że jakieś tajemnicze siły trują świat i Europę, prawda? Dumna bardzo jestem z Ciebie, Brazunia, że taczkę będziesz miała i kosiarkę - robi się z Ciebie wsiowa gospodyni całą gębą! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 16.06.2010 05:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2010 a siano już przewrócone Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 16.06.2010 11:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2010 Heh, zebrane już powinno być! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sloneczko 16.06.2010 12:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2010 Słoneczko, ja Cię proszę, przecież nie wierzysz, że jakieś tajemnicze siły trują świat i Europę, prawda? No skąd Tylko opisałam to, co działo się na moim niebie. Nie były to żadne tajemnicze siły, tylko nietypowe, agresywne smugi z samolotów, które szybko zasnuły niebo. I chciałabym wiedzieć jakie paliwo spowodowało takie skutki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 16.06.2010 16:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2010 (edytowane) No skąd Tylko opisałam to, co działo się na moim niebie. Nie były to żadne tajemnicze siły, tylko nietypowe, agresywne smugi z samolotów, które szybko zasnuły niebo. I chciałabym wiedzieć jakie paliwo spowodowało takie skutki. Tu http://www.nautilus.org.pl/?p=artykul&id=1137 wszystko jest wyjaśnione. Można zresztą wybrać sobie jedno z kilku wyjaśnień... albo od razu trumnę... Braza, a tę kosiarkę to jaką sobie zamówiłaś? Elektryczną czy spalinową? Taką jeżdżącą, czy model "na ramię broń"? Jakby co, to Weronika lubi kosić... U nas trawa gnije na łąkach. Zapach jest jedyny w swoim rodzaju... A jutro mają pryskać nas na komary. Z samolotu... Niby nieszkodliwie, ale chyba wieczorem zostanę w domu. Edytowane 16 Czerwca 2010 przez Agduś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 16.06.2010 17:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2010 (edytowane) Przytargałam, może kto skorzysta, ma ładną linię i wygląda na wygodną... Dawno temu, gdy byłam małą dziewczynką (no, trochę większą niż mała) a w modzie było UFO to dobie tak myślałam, że fajnie byłoby nawet zostać porwaną przez takie UFO .... przed sprawdzianem z fizyki tak sobie myśłałam ... nie udało się, z fizy załapałam glane jak topola!!! Jamles, siana nie obracałam, ale obróciłam boczek;) Kosiarka będzie spalinowa, ładna, w zielonym kolorze albo w czerwonym, nie pamiętam .... o ta: http://www.allegro.pl/item1066556086_nac_5w1_kosiarka_spalinowa_s460vy_naped_4_75km.html Edytowane 16 Czerwca 2010 przez braza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 16.06.2010 21:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2010 Dobranoc... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 18.06.2010 09:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2010 Braza, pospołu wylądowałyśmy na szóstej stronie! Skandal! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 18.06.2010 15:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2010 No bo jak Was nie ma to z kim gadać...? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 18.06.2010 18:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2010 dobry wieczórrobię obchód bo dawno nic nie pisałam ale czytam codziennie:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 19.06.2010 08:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2010 No, jak obchód, to i ja dołączę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 19.06.2010 15:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2010 cześć wreszcie jestem .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 19.06.2010 16:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2010 No bo jak Was nie ma to z kim gadać...? Ja jestem, ale wtedy, kiedy nie ma nikogo innego. Mijamy się. Trzeba uzgodnić czas... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 19.06.2010 19:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2010 To ja ten czas uzgadniam na .... będę jak będę .. Zmywarkę mi szlag trafił Gdzie ja w tym zaścianku znajdę teraz serwis???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 19.06.2010 19:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2010 Zapytaj sąsiadkę, która tez ma zmywarkę - może coś wie, na pewno jakiś musi być, przecież ludzie mają zmywarki, lodówki i inne AGD, nawet na takiej wsi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 19.06.2010 19:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2010 (edytowane) W poniedziałek popytam - czy te urządzenia to jakąś inteligencję mają???? Zazwyczaj wszystkie odmawiają posłuszeństwa w weekend!!!!Właśnie stwierdziłam, że aparat też się buntuje, nie mogę zamknąć klapki z akumulatorkami:bash: Edytowane 19 Czerwca 2010 przez braza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Yeti 19.06.2010 22:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2010 (...)jeśli ktoś potrzebuje brukarza-kamieniarza to się polecam do usług!!! Podejście do tarasu od drugiej strony robię (tak się rozpędłam) i złachana z lekka bywałam! Superek ten bruk z polniaków. Uwielbiam takie klimaty. Przyjeżdżaj;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts