Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do Brazowego Uroczyska

braza

Recommended Posts

• Odpowiedzi 44k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• braza

10541

• Agduś

4690

• DPS

3621

• wu

2676

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

No i nie ma foty Ciebie z tą torbą z kamieniami???!

Kurna, taki piekny widok, zapewne prawie tak piękny, jak Andrzeja w roli porykującego osiołka...

Mnie to zawsze najlepsze rzeczy ominą, psia jego mać! :lol2:

Tyż wpadam :rolleyes: Foty nie ma, bo nie ma komu foty zrobić, za mało gwiazdorska jestem, musi ....

Gdzie mi do Andrzeja w roli Osiołka ... wachlarz ewentualnie mogę potrzymać ...

Nie wiem, ile razy obracałam dzisiaj na trasie łazienka-ogródek z 15 litrową konewką w ręce, ale trochę podlałam ... rany jak sucho!!!!

Edytowane przez braza

trzeci raz nie będę powtarzał ...

cześć !!!

;)

Łoooo matkooooo .... czeeeeeść!!!!!!!!!http://www.e-gify.pl/gify/emotikony/emotikony_male/najlepsze/best3_%28www.e-gify.pl%29.gifhttp://www.e-gify.pl/gify/emotikony/emotikony_male/najlepsze/best3_%28www.e-gify.pl%29.gif

Od jutra stoję na balkonie i dmucham. Albo nie, nie na balkonie, bo nie w tę stronę by poleciało, co trzeba. Na taras wyjdę i jak dmuchnę, to cały deszcz poleci na zachód i północ. Muszę tylko znaleźć jakąś indiańską muzykę - ta najlepiej pomagała w zaklinaniu deszczu. Ups, tylko że przy tej muzyce to myśmy wywołały deszcz! To może lepiej a cappella?

U nas każdy deszcz to od razu kałuże, bo ziemia wciąż nasączona i nie przyjmuje ani kropli wody.

A kamienie i taczkę masz???? Nie żebym kaprysiła ... absolutnie ... ale już mam dość noszenia kamieni w torbie na zakupy (z Tesco, zresztą);)
No właśnie z tymi polniakami, to u mnie trochę kłopot jest:(

Miałem taki chytry plan, że jak się już zgodzisz na przyjazd, to później poproszę, żebyś trochę tych kamyszków ze sobą wzięła;):rolleyes::lol:

Ale ty to widzę, że spryciula jesteś: kamienie w torbę z Tesco chowałaś - że też ja na ten pomysł nie wpadłem.

Ja się tak nie kryłem, tylko oficjalnie z wiaderkiem obchód sąsiednich pól robiłem ...i dlatego wpadłem - sąsiad mnie pogonił. Powiedział, że to jego kamienie i zbierać nie wolno:p:lol:

(na szczęście innych sąsiadów mam w miarę normalnych;))

Staraj się, staraj! Nie mam pojęcia, czy to duży czy mały limit, bo my żadnego limitu nie mamy!!! 40 zł miesięcznie i mogę siedzieć w sieci ile chcę! Biorąc pod uwagę, że żadnych filmów nie ściągamy, to ja chyba nawet marnuję te możliwości...

Zaczęłam się zastanawiać, czy ja przyjadę "dlatego" czy "mimo" i jakoś nie mogę dojść do wniosków konstruktywnych. Tym bardziej, że nie wiem, jakim środkiem transportu pokonamy ostatni odcinek i czy to będzie jeden odcinek, czy też dwa.