braza 19.06.2010 23:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2010 A kamienie i taczkę masz???? Nie żebym kaprysiła ... absolutnie ... ale już mam dość noszenia kamieni w torbie na zakupy (z Tesco, zresztą) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 20.06.2010 05:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2010 No i nie ma foty Ciebie z tą torbą z kamieniami???! Kurna, taki piekny widok, zapewne prawie tak piękny, jak Andrzeja w roli porykującego osiołka... Mnie to zawsze najlepsze rzeczy ominą, psia jego mać! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniahubi 20.06.2010 09:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2010 Witanko Co prawda obchód był wczoraj, ale się nie załapałam, więc nadrabiam dziś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 20.06.2010 11:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2010 A ja jak zwykle wpadam i całuję klamkę... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 20.06.2010 17:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2010 (edytowane) Tyż wpadam Foty nie ma, bo nie ma komu foty zrobić, za mało gwiazdorska jestem, musi .... Gdzie mi do Andrzeja w roli Osiołka ... wachlarz ewentualnie mogę potrzymać ... Nie wiem, ile razy obracałam dzisiaj na trasie łazienka-ogródek z 15 litrową konewką w ręce, ale trochę podlałam ... rany jak sucho!!!! Edytowane 20 Czerwca 2010 przez braza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 20.06.2010 18:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2010 trzeci raz nie będę powtarzał ... cześć !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 20.06.2010 18:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2010 trzeci raz nie będę powtarzał ... cześć !!! Łoooo matkooooo .... czeeeeeść!!!!!!!!!http://www.e-gify.pl/gify/emotikony/emotikony_male/najlepsze/best3_%28www.e-gify.pl%29.gifhttp://www.e-gify.pl/gify/emotikony/emotikony_male/najlepsze/best3_%28www.e-gify.pl%29.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 20.06.2010 19:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2010 Jak tylko Szaqnowny przyjedzie, niech zrobi kran zewnętrzny. to już niedługo chyba...? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 20.06.2010 20:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2010 Od jutra stoję na balkonie i dmucham. Albo nie, nie na balkonie, bo nie w tę stronę by poleciało, co trzeba. Na taras wyjdę i jak dmuchnę, to cały deszcz poleci na zachód i północ. Muszę tylko znaleźć jakąś indiańską muzykę - ta najlepiej pomagała w zaklinaniu deszczu. Ups, tylko że przy tej muzyce to myśmy wywołały deszcz! To może lepiej a cappella? U nas każdy deszcz to od razu kałuże, bo ziemia wciąż nasączona i nie przyjmuje ani kropli wody. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Yeti 20.06.2010 20:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2010 A kamienie i taczkę masz???? Nie żebym kaprysiła ... absolutnie ... ale już mam dość noszenia kamieni w torbie na zakupy (z Tesco, zresztą)No właśnie z tymi polniakami, to u mnie trochę kłopot jest:( Miałem taki chytry plan, że jak się już zgodzisz na przyjazd, to później poproszę, żebyś trochę tych kamyszków ze sobą wzięła;) Ale ty to widzę, że spryciula jesteś: kamienie w torbę z Tesco chowałaś - że też ja na ten pomysł nie wpadłem. Ja się tak nie kryłem, tylko oficjalnie z wiaderkiem obchód sąsiednich pól robiłem ...i dlatego wpadłem - sąsiad mnie pogonił. Powiedział, że to jego kamienie i zbierać nie wolno:p:lol: (na szczęście innych sąsiadów mam w miarę normalnych;)) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 21.06.2010 08:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2010 Yeti, w góry wyskocz. Tam oddadzą Ci kamienie z pocałowaniem ręki, jeżeli obiecasz, że sam je z pól pozbierasz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 21.06.2010 17:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2010 Agdsuś, i co, dmuchasz już??? Bo u nas nadal słońce i zero deszczu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 21.06.2010 17:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2010 cześć ... Przyjechał Twój Szanowny ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 21.06.2010 18:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2010 Czeeeeść! Szanowny jeszcze nie p[przyjechał, może pod koniec tego albo w przyszłym tygodniu! Tylko jedyna Agduś chce przyjechać pomimo tego, że Szanowny jest nieobecny ... ja chyba jakiejś traumy dostanę... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 21.06.2010 19:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2010 dobry wieczór Brazula wychodzi na to że Agusia własnie dlatego przyjeżdża Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 21.06.2010 19:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2010 Ja tam nie wiem ... chyba się już wszyscy mną znudzili http://www.emotka.pl/emotikony/emocje/121.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 21.06.2010 19:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2010 eeee to wszystko przez to że nas zaniedbujesz;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 21.06.2010 19:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2010 Jakie zaniedbujesz??? Jakbyś miała 3 giga limitu danych to też byś zaniedbywała!! Staram się o internet stacjonarny ... może Orange coś wymyśli, modem już dali, ale to dopiero początek! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 21.06.2010 19:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2010 znaczy Córce trzeba obciąć limit;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 21.06.2010 19:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2010 Staraj się, staraj! Nie mam pojęcia, czy to duży czy mały limit, bo my żadnego limitu nie mamy!!! 40 zł miesięcznie i mogę siedzieć w sieci ile chcę! Biorąc pod uwagę, że żadnych filmów nie ściągamy, to ja chyba nawet marnuję te możliwości... Zaczęłam się zastanawiać, czy ja przyjadę "dlatego" czy "mimo" i jakoś nie mogę dojść do wniosków konstruktywnych. Tym bardziej, że nie wiem, jakim środkiem transportu pokonamy ostatni odcinek i czy to będzie jeden odcinek, czy też dwa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts