jamles 29.06.2010 21:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2010 najnowsze to o tirówkach- oknówkach i wandalach z młotkiem jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 30.06.2010 19:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2010 Hej, no co Wy, przeca wpisywałam i publikowałam:jawdrop: No jak bony dyny!!!! Dlaczego mój komputer mnie wyzywa i pisze przed otwarciem, że "Monitor Status Abnormal"??????? Wie ktoś może???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 30.06.2010 19:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2010 Kasztanicie, na blogu jest o taczce!! Jamlesik, z dziennika chyba zrezygnuję, bo ponoć mają je w ogóle zlikwidować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 30.06.2010 19:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2010 dobry wieczórBrazula przed chwilą sprawdzałam i nic nie ma o taczce:( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 30.06.2010 20:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2010 Brazunia, Ty napisz do Ponurego albo jak, bo wiem, że niektóre wpisy widzą tylko autorzy i trzeba coś tam kliknąć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 30.06.2010 21:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2010 Ło matko, no taż poprzednie o kosiarce widzimy wszyscy, no nie??? Co jest grane??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 30.06.2010 21:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2010 dobry wieczór Brazula przed chwilą sprawdzałam i nic nie ma o taczce:( też sprawdzałem, ktoś ......................... wywiózł taczkę chyba coś w ustawieniach się popi.........o Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sloneczko 01.07.2010 00:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2010 (edytowane) Kasztanicie, na blogu jest o taczce!! Jamlesik, z dziennika chyba zrezygnuję, bo ponoć mają je w ogóle zlikwidować. Ja bym Cię prosiła, co byś raczej z bloga zrezygnowała, bo na pewno nie będzie Ci się chciało prowadzić 2 pamiętników Ponury napisał: http://forum.muratordom.pl/showthread.php?86178-Problemy-z-forum/page5 że każdy może sobie teraz wybrać, w jakiej formie chce go prowadzić, bo było sporo pretensji od forumków i Redakcja ustąpiła http://www.bauer.ekrakow.pl/!ola/brawo2.gif Edytowane 1 Lipca 2010 przez Sloneczko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 01.07.2010 05:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2010 Słoneczko - słowo daję, jak Ty to robisz, że jesteś zawsze taka pomocna w kwestiach komputerowych? Czujna jak Zawisza! U nas pochmurno, tralala!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 01.07.2010 09:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2010 U nas pochmurno, tralala!!!! a u mnie deszcz ......................... był w połowie czerwca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 01.07.2010 19:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2010 dobry wieczór Brazula i co z tą taczką Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 01.07.2010 21:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2010 Uprzejmie donoszę, że wszystko jest w dzienniku!!!! Poza tym komputer odmawia mi posłuszeństwa. Właśnie piszę w trybie awaryjnym z obsługą sieci ... nie mam bladego pojęcia, o co kaman, więc znowu muszę przyatakować Maksia. A Chłopak ma tyle roboty ostatnio ... noż qurna .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sloneczko 01.07.2010 22:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2010 Nooo, Brazuniu, kamień mi z serca spadł, bo teraz czyta się Ciebie z taką samą przyjemnością jak dawniej http://www.rotfl.com.pl/data/media/134/calusy.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 01.07.2010 22:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2010 Słoneczko - jesteś kochana:) Mi też lepiej i przyjemniej pisze się w starym dzienniku! Uciekam ... mam randkę z Morfeuszem - no zaparł się facet ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 02.07.2010 04:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2010 Nooo, teraz to już masz piękny pojazd transportowo-ciężarowy, całą gębą! Wyniki koszenia imponujące, brukarstwo też idzie Ci wspaniale - super! Bardzo jestem ciekawa, jak daleko zamierzasz brukować - będziesz robić sobie drogę do asfaltu? Dzień doberek! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 02.07.2010 19:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2010 dobry wieczórale masz pikne czerwone kółeczko:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 02.07.2010 21:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2010 Braza dzwoniła z przykrą wiadomością. Ma ciężką chorobę w rodzinie. Wezwany do domu lekarz nie potrafił pomóc i po wielu próbach udzielenia pomocy na miejscu pacjenta zabrał do szpitala. Nie wiadomo, na jak długo. I czy w ogóle wyzdrowieje...Pacjentem jest komputer Brazy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 02.07.2010 21:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2010 no znaczy trza trzymać kciuki za służbę zdrowia;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 02.07.2010 22:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2010 Na szczęście prywatna, więc jest szansa... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 02.07.2010 22:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2010 Agduś, ale mnie wystraszyłaś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts