jamles 29.07.2010 07:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2010 co jest z tymi ......... dzieciątkami czegoś nie wiem wiem tylko, że Szanowny wrócił Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 29.07.2010 08:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2010 Jakby co to ja swoje na wychowanie tak na pierwszy rok mogę podrzucić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 29.07.2010 10:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2010 Znowu jej nie ma??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 30.07.2010 06:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2010 Znowu jej nie ma??? chyba boi się ....... podrzutka z Nibylandii Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 30.07.2010 17:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2010 Niech si enie boi. Podrzutek jeszcze kopie mnie po wnętrzościach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 30.07.2010 18:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2010 cze Brazulka nie giń na długo:( Maylandzia to dobrze jak kopie wesoło jest;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 31.07.2010 13:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2010 przeczytałem nie pij gin a gospodyni to już po pampersy poszła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 01.08.2010 18:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2010 Pampersy kupione:wiggle:Cześć Kochani! Ostatnie dni komputer był zaanektowany przez Szanownego - oglądał ostatnią serię Lost'ów! Jamlesik, czy ja powinnam teraz zasilić tego jedynego rododendrona jakiego mam i dwie azalie???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 01.08.2010 19:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2010 a sypnij jakiegoś siarczanu potasu, albo jakiś specjalistyczny nawóz do rh.z tym, że te specjalne to na cito, siarczan potasu jest bez azotu to możesz do września poczekać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 01.08.2010 22:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2010 Brazunia, czy mi sie wydaje, czy Ty na FB jestes? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 02.08.2010 13:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2010 Brazunia, czy mi sie wydaje, czy Ty na FB jestes? masz na myśli te lądowisko dla spadochroniarzy z FM Brazaaaaaaaaaaa ............. :mad: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 04.08.2010 17:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2010 masz na myśli te lądowisko dla spadochroniarzy z FM Brazaaaaaaaaaaa ............. :mad: Coooooooooo............!!!!???? Jestem, jestem!!! A co to jest FB???? Jamlesik, dzięki, mam nawóz kupiony jeszcze wiosną, to im dowalę, a co będę żałować!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 04.08.2010 19:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2010 Coooooooooo............!!!!???? Jestem, jestem!!! A co to jest FB???? Jamlesik, dzięki, mam nawóz kupiony jeszcze wiosną, to im dowalę, a co będę żałować!!! tylko ich nie znokautuj nic więcej niż piszą a nawet ciut mnie bym sypnął Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 04.08.2010 20:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2010 Nie no spoko, Jamlesiku, potraktuję je z umiarem:rolleyes: Powiedz mi jeszcze, jakoś tak dziwnie liście czarnieją ... czy to normalne? Aha, i kolejne jeszcze... czy one się podcina na jesień, czy absolutnie nie; i czy je czymś okryć? Ostatnią zimę jakoś przetrwały bez okrywania, śniegiem były zawalone po czubki, ale może to czarnienie właśnie z tego się wzięło ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 05.08.2010 07:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2010 podciąć to możesz ...........włosy u fryzjera na zimę możesz okryć jakimś gałęziami świerkowymi, sosnowe też mogą być, a liście cza widzieć, może jakiś grzybek się dobiera, o chemii ani słowa, bo Depesia będzie ....:mad: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 05.08.2010 13:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2010 No właśnie. Ja to bym z tym nawozem bardzo uważała, bo już sierpień jest. Nawóz powoduje, że rośliny intensywnie rosną, a one powoli już powinny mniej intensywnie rosnąć, żeby móc się do zimy przygotować i zasnąć na ten czas. Jak będzie czas wegetacji sztucznie przedłużony nawozem, to mogą paść na mrozie od niespania. Na czarne liście... hm... No coś by trza, przede wszystkim zbierz te liście i spal, wprzódy zrobiwszy dokładną fotkę i wrzuciwszy nam do obglądnięcia. Potem weź np. Miedzian i pojedź nim po roślinie - miedzian dozwolony jest nawet w ekologicznych gospodarstwach, więc można. Tak, jak mówię - z nawozem bym uważała, ale za to może dorzuciłabym przekompostowanej ściółki leśnej, takiej nie z wierzchu, tylko przegniłej, tej z trochę głębiej, to odżywi roślinę i dokwasi glebę, czego rododendrony potrzebują i lubią to. Podlewanie tylko pod krzak. Aha - a czy onczasem nie posadzony jest na słonecznym miejscu? Bo może być tak, że nie podoba mu się na słońcu, różneczniki najlepiej rosną w cieniu, moje wszystkie rosną od północy i dobrze im tam, w cieniu domu cały czas. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 06.08.2010 14:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2010 na ozdobne to ja Score używam na pierwszy ogień a z nawozów to Depesia ma rację ( jak zawsze ...... prawie ) ściółka z lasu, przecież Ty mieszkasz w środku puszczy a do sypania to jednak ten siarczan potasu byłby lepszy, ale Braza pewnie już sypnęła ten co kupiła wiosną Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 07.08.2010 18:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2010 No do sypania to pewnie tak, ja się nie znam na tych diabłach chemicznych, ale do spryskania na grzyba to miedzian! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 08.08.2010 09:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2010 ...... ale do spryskania na grzyba to miedzian! ale uparta i ............. niereformowalna :cool: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 08.08.2010 11:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2010 Nooo... w tym temacie.... to chyba taaaak.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts