jamles 26.08.2010 14:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2010 ........... Ilez można pod modrzewiem siedzieć widać, że bardzo długo można Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
verunia 26.08.2010 19:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2010 Ale to niezdrowe bardzo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 26.08.2010 19:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2010 Ale to niezdrowe bardzo chyba, że ma jakiś .... rozgrzewacz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
verunia 26.08.2010 19:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2010 wolę nie pytac co masz na myśli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 26.08.2010 19:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2010 gin na przykład, przecież Szanowny wypłynął ........ chyba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 27.08.2010 05:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2010 Klamkę przyszłam pocałować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 28.08.2010 12:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2010 w doopiemanie trwa w najlepsze piździ i leje to modrzewiem się nie wytłumaczy gospodyni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 29.08.2010 22:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2010 Melduję, że pod modrzewiem bez zmian! Mniej piździ, ale leje! Na grzyby chodzę, chociaż zbieranie grzybów w towarzystwie psa z oznakami ADHD i przy akompaniamencie miauknięć w równych tonacjach wielkich efektów nie daje;) Okna będą większe więc i demolka się zapowiada - wszędzie, nie tylko w salonie! Ale co tam, przynajmniej ciepło będzie! Chciałam Wam pokazać w dzienniku, co też narobiłam w kuchni , ale mi się biesi i nie mogę zdjęć z komputera wkleić a na wrzucanie na serwer nie mam siły - dzisiaj przynajmniej. Jutro się postaram Verunia ... czy Ty wiesz, że masz przechlapane????? I żeby tylko u mnie .... Szanowny liczył na Waszą wizytę!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 29.08.2010 22:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2010 mój to wpis był ostatni chyba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 30.08.2010 08:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2010 Weź Ty coś rozwiń w temacie okien! Kiedy będą? I w ogóle. A jeżeli zdjęć nie możesz wklejać, to przynajmniej wysil swój talent literacki i zdobądź się na jakieś kwieciste opisy, cobyśmy mogli wyobraźnią ruszyć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
verunia 30.08.2010 11:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2010 Braza, wybacz. Nie dałam rady czasowo, ale naprawdę chciałam i myslałam o Tobie jak przejeżdzałam przez Czaplinek. No i Szanownego nie poznałam, buuuuu. Myslę ze jeszcze to nadrobimy. Jamles, a co ty godosz, o jakis ostanich wpisach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 30.08.2010 14:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2010 Jamles, Ty się nie narażaj, ja Tobie dobrze radzę Jak bony dyny, opiszę i wrzucę, na razie walczę z poremontowym bajzlem ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 30.08.2010 19:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2010 ... ja też chyba się obrażę .... chyba, że staję się niewidzialnym gwoździem Cześć, powtórzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 30.08.2010 22:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2010 Niewidzialny Gwoździk to także Ty! A może jakoś inaczej to było??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 30.08.2010 23:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2010 Verunia ... rozumiem, ale musicie to odrobić Gwoździk, Ty się wbijasz kiedy chcesz i jak Ci wygodnie, co Ty myślisz, że tylko Ty tak możesz;) Jutro usiądę i się zbiorę ... co z tego zbierania wyjdzie za diabła nie wiem, ale w kuchni remont skończony, tyle powiem!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 31.08.2010 08:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2010 O ile Cię znam, Brazunia, to trzeba by było napisać "TEN remont skończony". Zapewne niedługo wymyślisz coś nowego, jakąś ściankę zburzysz, inną postawisz, tapetę zerwiesz, płytki skujesz, wymienisz na inne... Mam więc ogromną prośbę - zanim zaczniesz kolejny remont, pokaż zdjęcia efektów tego zakończonego. Doczekać się nie mogę! Kurde, szkoda, że tak daleko do Ciebie, bo chętnie bym wpadła zobaczyć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 31.08.2010 09:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2010 Braza, wszyscy tu o tych oknach, jakby okien w życiu nie widzieli Ja tam wolę z Tobą pod modrzew z butelczyną naleweczki, tak se pogadać o tym co słychać w życiu, buźka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aka z Ina 31.08.2010 09:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2010 Jutro usiądę i się zbiorę ... co z tego zbierania wyjdzie za diabła nie wiem, ale w kuchni remont skończony, tyle powiem!! rozumiem, ze fotkami nas uraczysz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 01.09.2010 07:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2010 Braza, nie przejmuj się, do wakacji już tylko niecałe 10 miesięcy! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 02.09.2010 15:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2010 Ja chcę wakacj!!!!! Agduś, racja totalna po Twojej stronie leży .... ten remont skończony:wiggle:. Sypialnia mi się marzy ... moja własna ... osobista ... do której nie muszę wchodzić po schodach ... matko!!!!! Kiedy to będzie????!!!! Tolunia - dawaj pod modrzew, z tej okazji to ja nawet nalewki się napiję!!!!! Gwoździk - widzę Cię!!!!! Zdjęcia będą! Zgrywam na Photobucket, bo mi forum odmawia wklejania zdjęć z komputera ... no nie lubi mnie to forum http://www.e-gify.pl/gify/emotikony/emotikony_male/zlosliwe/zlosc6_%28www.e-gify.pl%29.gif Uwaga, próba ..... Qurna ... chyba się udało ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts