wu 06.09.2010 18:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2010 Agduś bo pieniążki kochają pieniążki;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 07.09.2010 22:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2010 Bardzo mi sie podoba pomysł ze ścianką. Bardzo. Pozdrówki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 08.09.2010 06:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2010 (edytowane) Wusia, chyba, niestety, masz rację. A tak z innej beczki: Wiecie, kiedy już zdecydowanie najwyższa pora posprzątać lodówkę? Kiedy ktoś zamyka Wam jej drzwi od środka. Braza, Elfir powiedziała, że te byliny to dopiero wczesną wiosną, kiedy zaczną wykazywać pierwsze oznaki życia. Wytrzymasz jakoś z nimi i pudłem do wiosny??? Please!!!!!!! Edytowane 8 Września 2010 przez Agduś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 09.09.2010 16:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2010 (edytowane) Wytrzymam, pudło zużyje się do czegoś innego. Może uda mi się je przekonać, żeby ich pierwszymi oznakami był niezły wrzask ... no wiesz, cobym nie przeoczyła ,,, Nefcia, ja to się mocno cieszyć, że my się zgadzać co do tej ścianki:wiggle: P.S. Moją lodówkę już od dawna ktoś od środka zamyka ... myślałam, że to wszystkie tak mają ... Drugie P.S. W życiu nie sądziłam, że do tego dojdzie ..... będę miała różową spiżarkę...http://www.emotka.pl/emotikony/emocje/118.gif Edytowane 9 Września 2010 przez braza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 10.09.2010 07:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2010 A co? Dostałaś różową farbę od sąsiadów? Czy może Gust Ci się przewartościował? PS Ja mam różową łazienkę - brzmi jeszcze gorzej, a wygląda nieźle. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
verunia 10.09.2010 17:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2010 Tak zastanawiałam się co ja mam różowe zeby cie wesprzeć , ale chyba mam tylko różowy błyszczyk do ust Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 10.09.2010 17:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2010 Verunia, nawet majtek różowych nie masz??? To jak rozpoznajesz kolor majtkoworóżowy??? Ja specjalnie w tym celu mam jedne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
verunia 10.09.2010 17:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2010 No nie mam,wiekszość czarnych mam za to jedne fioletowe - to sie liczy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 10.09.2010 17:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2010 Nie liczy się - różowe mają być! Kot mnie zaatakował!!! Łazi po mnie i nie dajepisać!!! I mruczy jak nawiedzony! I na klawiaturę się pcha!!! Pytałam już u siebie, ale tu więcej ludzi bywa, więc się powtórzę - czy ktoś wie, dlaczego na tatitopie forum tak dziwnie się otwiera? Wkurza mnie to! Strony z postami mają inny układ - jakis taki poziomy. Nie ma normalnej tabelki tylko najpierw jest w poziomie to, co normalnie w okienku po lewej, potem post. Wszystkie "didaskalia" są tą samą czcionką (tego samego rozmiaru), co treść, więc jest to mało czytelne.A to przy okazji - jaki skrót naciskam niechcący, że nagle zaczynam pisać wyżej, w środku już istniejącego tekstu? Czasem mnie przerzuca o linijkę, czasem o kilka i to nie tylko w pionie. Chcąc - niechcąc (bo nie chce mi się sięgnąć po pilota) słucham o katastrofie, tablicach, rocznicach, krzyżu... Rzygać mi się chce!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 10.09.2010 18:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2010 ..... będę miała różową spiżarkę...http://www.emotka.pl/emotikony/emocje/118.gif Skoro ja mogę mieć "zemstę malarzy" w postaci kurczakowo żółtej garderoby to i Ty mozesz mieć różową spizarkę Ania powiedziała, że mi pomoze i przemalujemy ją bo od 3 lat na nią patrzeć nie możemy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 10.09.2010 18:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2010 Braza, zdradź wreszcie, co Cię zmusiło do posiadania różowej spiżarki. Nadmiar różowej farby? Ktoś Ci podarował? Ciężarówka z różową farbą rozbiła się u wylotu Twojej drogi? Samolot z różową farbą spadł na Uroczysko? Przyśniło Ci się, że różowa spiżarka kasę przyciągnie? A może Cyganka Ci to wywróżyła?No naaaaaaapiiiiisz! PS Kurczakowożółty jest okropny. Wolę kaczożółty, chociaż tak źle się ta nazwa kojarzy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sure 10.09.2010 18:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2010 na moim "mamitopie" forum otwiera się normalnie, może masz jakiś inny system lub ustawienia? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 10.09.2010 18:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2010 No właśnie na tych ustawieniach i systemach to ja się nie znam. Taki jeden, co się zna, ponoć coś grzebał, ale nic się nie zmieniło. Dziwne, bo kiedyś, bardzo krótko, było normalnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sure 10.09.2010 18:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2010 Ja się znam o tyle, o ile, ale chyba tak "w ciemno" nic nie wymyślę... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 10.09.2010 19:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2010 Ja wogóle nie czaje o czym piszecie. Wiem natomiast, że od kilku dni strasznie mi forum zamula. Nieraz post piszę 10 miut! Szczególnie wieczorami tak zwalnia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sure 10.09.2010 19:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2010 Odkąd mam radiowego neta, skończyły sie moje problemy z łącznością. Tepsa i netia się na mnie wypięły, w okolicy są studzienki, a sygnału nie ma. Komórkowce to wiadomo, limity i słaby zasięg. A "radio" działa, a teraz jeszcze się somsiady pytają, skąd mam net!... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 10.09.2010 19:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2010 Od sześciu lat mamy radiówkę. Początkowo różnie było, ale od kiedy zainwestowali w nowy sprzęt, nie narzekam.PS Co mam powiedzieć, żeby nie było "w ciemno"? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sure 10.09.2010 20:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2010 (edytowane) najpierw może jaki masz system i przeglądarkę? Jak linuxa to ja niestety wymiękam... Edytowane 11 Września 2010 przez sure Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 12.09.2010 08:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2010 Windows XP Profesional i Opera. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 12.09.2010 15:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2010 (edytowane) Samochód z farbami się nie rozbił, samolot z tą samą zawartością nie spadł ... tylko ta mi została, a trzeba było francę (spiżarkę, znaczy się) pomalować, bo półki robię - na razie belejakie, ale musze uciekać z tej wrednej, starej spiżarki bo gdy zaczną wstawiać okna to wszystko rozpirzą w drobny mak (czy ja dobrze napisałam "rozpirzą"????). Verunia, no przyznaj się chociaż do jednej pary różowych majtek, pleassssssssss!!!! Okna mają być w tygodniu ... no doczekać się nie mogę! Szklarz pilnie potrzebny!!!! W promieniu 20km takowego nie ma!!! Uprzejmie donosze, że nabazgrałam coś w dzienniku! Edytowane 12 Września 2010 przez braza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts