Gwoździk 12.09.2010 15:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2010 cześć ... dziennik czytałem ... ...dziwny ten "stół" ... ale z jajami ...( w przeciwieństwie do mojego psa ) "rozpirzą" ... to chyba dobrze napisane ... bo mnie nie poraziło przy czytaniu ... Pomimo, że nie kończyłem filologii polskiej rażą mnie błędy ortograficzne .... Już tak mam PS. Powoli dochodzę ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 12.09.2010 15:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2010 PS. Powoli dochodzę ... ... do siebie ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 12.09.2010 18:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2010 eeeeeee Brazula dajesz do przodu:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 12.09.2010 20:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2010 (edytowane) "rozpirzą" ... to chyba dobrze napisane ... bo mnie nie poraziło przy czytaniu ... Pomimo, że nie kończyłem filologii polskiej rażą mnie błędy ortograficzne .... Już tak mam Gdybyś był po filologii i pracował w szkole, to przestałyby Cię razić. Wrażliwość na błędy zanika po sprawdzeniu kilku prac uczniów. Na szczęście to zjawisko po pewnym czasie ustępuje. PS. Powoli dochodzę ... Zaczyna być interesująco... ... do siebie ... Łeeee... A tak ciekawie się zapowiadało... Braza, cóż mogę rzec....???? No, no, no! Aleś się rozpędziła! A tak z ciekawości - skoro Ci ta farba "została" to musi ją nabyłaś kiedyś. Znaczy nie może być tak okropna... No chyba, że płaciłaś za nią z pistoletem przyłożonym do skroni lub innej części ciała. Poproszę o jakąś relację z tego wydarzenia! I jeszcze o dokładniejsze zdjęcia stolika poproszę, bo na razie pobudził moją wyobraźnię. Kiedy okna??? I po co szklarz, skoro okna chyba razem z szybami Ci dostarczą??? Zdradzisz coś na temat kominka? Edytowane 12 Września 2010 przez Agduś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sipatka 13.09.2010 06:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2010 Ja obserwuję podobne zachowania forum - otwieranie się stron itd. kiedy jestem na wsi. Tam net kiepsko dochodzi, dosłownie falami i jak się otwiera to właśnie tak dziwacznie. Wnioskuję z tego, że to wina netu bo w domu lapciopik wraca do normalności i jest oki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mhk 13.09.2010 07:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2010 Braza - ladnych pare tygodni nie zagladalam do Ciebie - ale jezeli ty to tak wszytsko temi recami sama lub prawie sama to ja wielki ukłon w twoja strone - wieeeeeelki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 14.09.2010 19:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2010 Zaczyna mnie żreć ciekawośc niewymowna, jak to wyglądać ma. Gadaj!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 15.09.2010 07:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2010 (edytowane) A Brazę znów wcięło! Dopisek wieczorny:Wieści z ostatniej chwili - Braza chyba będzie musiała pożegnać się ze swoim starym kompem, który znów odmawia współpracy. Niniejszym usprawiedliwiam jej nieobecność na forumie. Edytowane 15 Września 2010 przez Agduś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 18.09.2010 11:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2010 No dooobra, ma usprawiedliwione... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mhk 19.09.2010 20:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2010 To coby sie naprawil zycze albo cza zmienic na lepszy model Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 21.09.2010 07:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2010 Uprzejmie donoszę, że w Uroczysku właśnie wymieniają się okna!Komputer jest w agonii i Braza używa go wyłącznie do załatwiania spraw o klauzuli "ważne specjalnego znaczenia", bo każde włącznie go może być ostatnim. Nowy komputer ma szanse pojawić się w Uroczysku w październiku. Musimy jakoś wytrzymać... Chociaż mnie zjada ciekawość, jak to będzie z nowymi oknami. Braza ponoć lata między panami monterami z aparatem i uwiecznia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sipatka 21.09.2010 13:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2010 Ojojojojjjjjjjj No to jak wklei te zdjęcia to trzy dni trza będzie poświęcić na oglądanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mhk 21.09.2010 18:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2010 OOOO to super - bedzie cieplej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 25.09.2010 20:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2010 Wpadłam na chwilę, ryzyk fizyk - okna są, zdjęcia są, może jutro uda mi się jakieś wrzucić.Duże buziaki dla Was wszystkich zostawiam!!!!! Do poczytania mam nadzieję już niedługo!!!! Haaaa, może Depsie jutro wpadną!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 26.09.2010 12:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2010 To niesprawiedliwe! Do nas jakoś nie chcą wpadać! Może trzeba zamilknąć na forumie, to wpadną zobaczyć, co słychać? A może trzeba okna wymienić? No tego to już nie damy rady zrobić... Ale mamy nowe ogrodzenie, którego jeszcze nie pokazałam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 27.09.2010 19:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2010 Ehe - odezwała się ta, co to do nas koniecznie zawsze chce wpaść... U Brazy coraz bardziej fajnie się robi, domowo i w ogóle. I w ogóle, fajnie bardszo była i pomidorowa pyszna, jak zawsze! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 27.09.2010 19:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2010 Sądząc po literówkach, to ta pomidorowa musiała być czymś wzmocniona... Jakaś krwawa Mary? I proszę mnie tu nie wypominać, bo byliśma u Was dwa razy całe, a Braza tylko raz! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 29.09.2010 08:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2010 Czego nie omieszkałam jej wypomnieć! A 2 razy brzmi żenująco, nie uważasz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 29.09.2010 08:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2010 Było tak daleko mieszkać??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 29.09.2010 19:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2010 Nie bluźnij, macie porządne auto i doskonały dojazd! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts