DPS 29.12.2007 18:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2007 Będę z niecierpliwością czekać na relację. Koniecznie powiedzcie jakie macie zamiary, że znaleźliście działkę siedliskową i że straszą Was 3 hektarami. I czy koniecznie, i czy koniecznie w tej samej gminie, a jaka jest podstawa prawna do tych śmiesznych wymagań, a ... No, sama wiesz. I zaraz pisz! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monikach 29.12.2007 19:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2007 Przemyślenia co do działki i koninki pozytywne! Tym bardziej pozytywne, że bank przysłał zaświadczenie o spłacie, a komornik zawiesił egzekucję Zaczynamy!!! Brazunia wspaniała wiadomość!!!! Ogromnie się cieszę!!!! :D Koniecznie trzeba to "oblać" .... http://www.pocztakwiatowa.pl/img/pic/1/5/8/6/5863_56385863_155.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 29.12.2007 20:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2007 Będę z niecierpliwością czekać na relację. Koniecznie powiedzcie jakie macie zamiary, że znaleźliście działkę siedliskową i że straszą Was 3 hektarami. I czy koniecznie, i czy koniecznie w tej samej gminie, a jaka jest podstawa prawna do tych śmiesznych wymagań, a ... No, sama wiesz. I zaraz pisz! Na pewno napiszę o wszystkim, czego się dowiem! Nie zwróciłam początkowo uwagi na ten zapis "... siedliso rolne..." może to cholibka ma jakieś znaczenie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 29.12.2007 20:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2007 Moniczko nie chcę narazie niczego oblewać, bo to dopiero początek, ale baaaardzooo dziękuję za wsparcie i pamięć A przyniesione przez Ciebie dobro natury wypijmy za pomyślność nas wszystkich w Nowym Roku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 29.12.2007 21:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2007 Jeszcze w agro Jamles Ci zostawił fajny link. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 30.12.2007 18:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2007 http://rodzinnastrona.ovh.org/nowyrok/1_pliki/14.gif Płoną sztuczne ognie, płynie już muzyka, idzie Nowy Rok, stary już umyka więc wznieśmy puchary, tańczmy do rana, niech los nam nie szczędzi kawioru i szampana. Rok się już kończy, rok się zaczyna, otwórzmy więc nową butelkę wina i razem wypijmy za nasze zdrowie, aż się zakręci nam troszeczkę w głowie. Szampańskiej zabawy, szalonych chwil, udanego Sylwestra i Szczęśliwego Nowego Roku... zyczy Frosia z Froszem http://img205.imageshack.us/img205/1094/grenouilleduzeqh4.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 30.12.2007 18:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2007 Cześć kierowca bombowca!!!!!!!!!!!! Żonka prawko odebrała i o dziwo pozwoliłem jej pojeździć po bocznych drogach Musi jeszcze u mnie zdać egzamin z budowy i obsługi starego ecorta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 30.12.2007 18:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2007 Stuczku jesteś okropny Mój Szanowny Pan jechał dzisiaj ze mną do Koszalina i po Koszalinie i stwierdził bardzo poważnie, że czuł się bezpiecznie!!! Serdeczne gratulacje dla Żony!!!!! I zaufaj Jej bardziej, bo jest lepsza niz myślisz!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 30.12.2007 19:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2007 Stuczku jesteś okropny Mój Szanowny Pan jechał dzisiaj ze mną do Koszalina i po Koszalinie i stwierdził bardzo poważnie, że czuł się bezpiecznie!!! Serdeczne gratulacje dla Żony!!!!! I zaufaj Jej bardziej, bo jest lepsza niz myślisz!!!!! A co zdałaś? Narazie trenuje proste i łatwe trasy pod bacznym okiem kochanego mężusia Dziś zrobiliśmy 400 km do domku i dałem jej poprowadzić Ale ma niedobre nawyki z nauki jazdy I musi sie jeszcze sporo nauczyć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 30.12.2007 20:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2007 Nie, nie zdawalam jeszcze! To madal próbne jazdy z instruktorem, ale Szanowny wybrał się ze mną. No i stwierdził, że jest okey Od początku nauki starałam się wyrzucać ze świadomości, że obok siedzi instruktor i polegsałam tylko na sobie! Jedynie w chwilach naprawdę wielkiego zamieszania prosiłam instruktora o pomoc!! O jakich złych nawykach mówisz z kursu jazdy??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 30.12.2007 20:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2007 Nie, nie zdawalam jeszcze! To madal próbne jazdy z instruktorem, ale Szanowny wybrał się ze mną. No i stwierdził, że jest okey Od początku nauki starałam się wyrzucać ze świadomości, że obok siedzi instruktor i polegsałam tylko na sobie! Jedynie w chwilach naprawdę wielkiego zamieszania prosiłam instruktora o pomoc!! O jakich złych nawykach mówisz z kursu jazdy??? Żona jak kierowała dziś i zdziwiona była , że zakręty można wziąść na trójce lub czwórce Bo ona tylko po mieście jeździła(max 3 bieg!!!)I instruktor ja nauczuł redukować do 2 na zakrętach! I tu winię instruktora!!!! Dlaczego nie bieże ich gdzieś za miasto! Ty masz lepiej bo dojezdna jesteś. I żonka dziś się mocno zdenerwowała i musieliśmy sie przesiąść! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 30.12.2007 20:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2007 Zaraz: jak jeżdżę w mieście to zazwyczaj 2 lub 3 - zależy od ruchu. Ale za miastem wchodzę na 5 i po prostu jadę - nieważne ile zakrętów. Bieg redukuję do niższego tylko w wyjątkowych sytuacjach - np. radykalnego zmniejszenia prędkości. W mieście, jak jadę 3 to na 3 biorę zakręt, jak musze zredukować do dwójki (bo duży ruch) to zakręt biorę na 2. Zazwyczaj redukuję, bo ruch w mieście jest duży i czy mi się podoba, czy nie to i tak muszę jechać wolniej, szczególnie przy zbliżaniu się do skrzyżowania! No ja tak jeżdżę przynajmniej Ale czy dobrze?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 30.12.2007 20:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2007 Hmmm czyżbym wyczuwała tutaj wątek agro? Depesia dobrze radzi, może to być dobry pomysł na Wasz domek No i Twoja miłość do koni....... Aż sie prosi by wakacje w siodle organizować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 30.12.2007 20:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2007 Hmmm czyżbym wyczuwała tutaj wątek agro? Depesia dobrze radzi, może to być dobry pomysł na Wasz domek No i Twoja miłość do koni....... Aż sie prosi by wakacje w siodle organizować Jeśli mi się uda, to nie wywiniesz się od spróbowania jazdy konnej na moim własnym koniu Chciałabym, żeby się udało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 30.12.2007 20:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2007 Napewno skorzystam Morze i konie to udany przepis na wakacje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 30.12.2007 20:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2007 Zaraz: jak jeżdżę w mieście to zazwyczaj 2 lub 3 - zależy od ruchu. Ale za miastem wchodzę na 5 i po prostu jadę - nieważne ile zakrętów. Bieg redukuję do niższego tylko w wyjątkowych sytuacjach - np. radykalnego zmniejszenia prędkości. W mieście, jak jadę 3 to na 3 biorę zakręt, jak musze zredukować do dwójki (bo duży ruch) to zakręt biorę na 2. Zazwyczaj redukuję, bo ruch w mieście jest duży i czy mi się podoba, czy nie to i tak muszę jechać wolniej, szczególnie przy zbliżaniu się do skrzyżowania! No ja tak jeżdżę przynajmniej Ale czy dobrze?? Bardzo dobrze, tylko wąłśnie. Ty jako dojezdna śmigasz do Koszalina(to 5 zapodasz)a żonka miejscowa to tylko po mieście I przez cały kurs tylko raz wrzuciła 4!!!!!!! Ja bym opierniczył instruktora! Nie uczy ich szybszej jazdy i właśnie pokonywania zakrętów na innych biegach niż 2 lub 3!!!!!! Nie wspomne już o wyprzedzaniu na trasie Nigdy tego nie robiła, a prawko zdała i co teraz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 30.12.2007 21:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2007 Teraz pozostaje w takim razie wspaniały Mąż, który Ją tego wszystkiego nauczy!!! Rozumiesz, prawda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 30.12.2007 21:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2007 Teraz pozostaje w takim razie wspaniały Mąż, który Ją tego wszystkiego nauczy!!! Rozumiesz, prawda Tylko ja nie mam dodatkowego padału z hamulcem!!!!!!!! Nauka wyprzedzania przy 80-110 to już wyższa szkoła jazdy. I nie jest już wtedy wesoło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
basiab 30.12.2007 22:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2007 Brazunia teraz doczytałam o pomyślnym zakończeniu spraw bankowych i twoich następnych planach. Bardzo się cieszę i trzymam mocno kciuki, żeby wszystko się udało , a ponieważ takich osób jak ja na tym wątku jest dużo więcej nie może się nie udać. TAK TRZYMAJ!!! I dla ciebie na Nowy Rok Zdrowia, zdrowia i zdrowia, szczęścia i miłości, trafnych decyzji i wielu życzliwych ludzi na Waszej drodze życzy Basia z rodzinką http://img252.imageshack.us/img252/1117/nowyrok1pc3.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 30.12.2007 22:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2007 brazunia , no ja pluje ...pluje !!!!!!bedzie dobrze kochana !!!!1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts