19501719500414 01.11.2010 19:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Listopada 2010 :yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mhk 02.11.2010 10:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2010 Czeeeee wszystkim! Ale fajne to Forum: avatary mam pośrodku strony, tekst pływa po całym ekranie - jest klawo:yes: Braza a bedzie jeszcze gorzej mialy byc zdjecia mialy byc tapety - jest nowy komp i nieczego nie wgralas Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 02.11.2010 19:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2010 Nadal jestem pod wpływem ... tylko nie wiem czego ... jakiś środków bądź grzybów się nażarłam. Awatary pośrodku tekst pływa - czy jest na to jakieś lekarstwo?????Ja to widzę tak:http://i359.photobucket.com/albums/oo40/brazylka/zrzuyafrum640x480.png A żeby było śmieszniej, to z komputera zdjęcia nie wgram, muszę przerzucić na serwer - a nie chce mi się!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 02.11.2010 19:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2010 a jaką masz przeglądarkę?? bo ja np przy google chrome też tylko przez serwer fotki ale na IE normalnie i z kompa i z serwera mogę wrzucać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 03.11.2010 07:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2010 Czy Ty Mozilli używasz? Wuśka rację ma, spróbuj z innej przeglądarki, Opera albo IE. Chrome też może być. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 03.11.2010 07:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2010 Czy Ty Mozilli używasz? ja używam i nie mam awatarów na środku, chyba, że to chwilowe było Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 03.11.2010 16:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2010 Ale ona może mieć jakieś dziwne ustawienia przeglądarki u siebie konkretnie. Ja też tak mam I nie mogę się logować na niektórych stronach, fm za nic nie chce mnie zapamiętać, na niektórych blogach nie mogę komentować - już cholera nagła mnie bierze, chyba sformatuję dziada. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
19501719500414 03.11.2010 18:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2010 dalej twierdzę nie należy tyle pić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 03.11.2010 18:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2010 dalej twierdzę nie należy tyle pić ... i tu trafiamy w seDNO ..... kieliszka :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 03.11.2010 20:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2010 a tam skoro Brazuli wszystko pływa znaczy że połowę wylewa;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 03.11.2010 22:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2010 gdzie te footbolowe cheerleaderki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 03.11.2010 22:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2010 a jaką masz przeglądarkę?? bo ja np przy google chrome też tylko przez serwer fotki ale na IE normalnie i z kompa i z serwera mogę wrzucać a nie prawda z kompa tez można cze Brazula, nie to że nie chciałam wpaść, ale jestem bo mnie taki jeden Hanys do Cię wykopał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 03.11.2010 22:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2010 a nie prawda z kompa tez można cze Brazula, nie to że nie chciałam wpaść, ale jestem bo mnie taki jeden Hanys do Cię wykopał Fenix Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 04.11.2010 07:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2010 Malcia może u mnie coś zablokowane bo przy próbie wrzucenia fotki pokazuje mi tylko opcję z serwera:( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 04.11.2010 07:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2010 Przerzuciłam się z IE na Operę i się, niestety, przyzwyczaiłam. Niestety, bo kiedy Opera siadła i musiałam przez IE wchodzić, to się czułam, jakby mi ktoś obcy w domu posprzątał. Nie umiem tak zmieniać przeglądarek co chwilę - tu już mam wszystko w zakładkach i szybkim wybieraniu - wiem, gdzie szukać. Czasem coś się kiepści i mam taki układ strony, jaki zaprezentowała Braza. Na szczęście rzadko. Za to na tatitopie, też przez Operę, częściej. I nie wiadomo, od czego to zależy, bo Andrzej twierdzi, że niczego w ustawieniach nie zmienia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 04.11.2010 08:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2010 Ja też na Operze, bardzo ją lubię, bo daje się wspaniale spersonalizować i ustawić tak, jak człowiek chce. Na szczęście nie mam takich atrakcji, ale jak wiecie mam inne, dotyczące logowania, komentowania i robienia wszystkiego innego, do czego potrzebne jest logowanie. I też nie zmieniałam niczego w ustawieniach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 04.11.2010 11:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2010 Korzystałam ze wszystkich dostępnych przeglądarek i najmojszy jest google, robi co ja chce, jak ja chce. A odkryłam go w czasie zmiany forum, gdy opera kulała, wieszała się i w ogóle było do dedupy. Dzień dobry się z Państwem Jamlesik...taaaaa Fenix Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 04.11.2010 11:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2010 Malcia może u mnie coś zablokowane bo przy próbie wrzucenia fotki pokazuje mi tylko opcję z serwera:( a bo musisz wejść w zaawansowaną edycję, kliknąć na spinacz, wgrać fotkę z kompa i dopiero ją zamieścić - jako załącznik o ...pokażę Wam kanapę z ikea - najnowszy dizajnerski model Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 04.11.2010 15:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2010 Mnie tam mimo wszystko szybciej wychodzi starą metodą, z zewn etrznego serwera. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 04.11.2010 18:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2010 Zainstalowałam nawet tego googla, ale na razie nie mam motywacji, żeby go poznać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts