braza 08.11.2010 11:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2010 Marudzę ... a co, nie można??? Pogoda do d .... ale ja na szczęście śniadania nie jadłam to i w okno popatrzeć mogę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 08.11.2010 11:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2010 Marudzę ... a co, nie można??? Pogoda do d .... ale ja na szczęście śniadania nie jadłam to i w okno popatrzeć mogę lepiej kapok na grzbiet i chrustu nazbieraj na rh. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 08.11.2010 11:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2010 Ty Jamles się nie wymądrzaj, ja już chrust mam!!! (Dobra, co to jest rh???) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgaJeżyk 08.11.2010 11:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2010 Ha ! To zjedz ... bo pewnie fajek już trochę do kawy "zużyłaś" ... i cię zemgli jak mnie ... Serio ...ja już chyba stara jestem ...bo mi żołądek mówi, że nie higieniczny tryb życia prowadzę Marudź ... to też czasem pomaga. Człowiek się czuje taki "wolny" ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 08.11.2010 11:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2010 (Dobra, co to jest rh???) taki zielony krzok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgaJeżyk 08.11.2010 11:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2010 taki zielony krzok Krzok ufo ? ... znowu grypsuje ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 08.11.2010 11:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2010 Aaaaa ... no i mundra jestem, już wiem!!!! Ty Jamles poważnie godosz, coby go okryć??? Nie zemgli mnie Jeżysia, spoko, ja przyzwyczajona do niehigienicznego trybu ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 08.11.2010 11:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2010 Aaaaa ... no i mundra jestem, już wiem!!!! Ty Jamles poważnie godosz, coby go okryć??? jeszcze nie teraz, dopiero jak mrozy nastaną, dobrze jest mieć chrust pod ręką ....... jo nie mom Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 08.11.2010 11:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2010 To se nazbieraj ... mogę Ci kapok podesłać, cobyś nie zmókł A teraz poważnie - jaki to ma być chrust - mogą być gałązki świerka???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sure 08.11.2010 11:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2010 Cześć, poczytałam sobie w dzienniku u miłych sąsiedzkich wizytach. A płot jakiś wysoki może by pomógł? Piszecie, że chrustem też można okrywać na zimę, tzn. suchymi gałązkami?? Bo u mnie świerkowych deficyt, myślałam, ze muszę włókninę kopić na wrzosowisko... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 08.11.2010 11:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2010 To se nazbieraj ... mogę Ci kapok podesłać, cobyś nie zmókł A teraz poważnie - jaki to ma być chrust - mogą być gałązki świerka???? świerk najlepszy, u mnie niestety jest go bardzo mało więc zbieram sosnę kapok mom służbowy na przechowaniu w doma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 08.11.2010 11:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2010 ..........., myślałam, ze muszę włókninę kopić na wrzosowisko... tylko nie na wrzosy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sure 08.11.2010 11:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2010 tylko nie na wrzosy ... a na wrzosy co? Podobno tez trzeba? W sumie dziwne, w lasach się chyba same nie okrywają? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sipatka 08.11.2010 11:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2010 Cześć towarzystwo!A ja dalej nie wiem co to jest hr? Poporszę o rozszyfrowanie grypsa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 08.11.2010 12:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2010 Cześć towarzystwo! A ja dalej nie wiem co to jest hr? Poporszę o rozszyfrowanie grypsa. hr to chyba hrabia a rh to rododendron Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 08.11.2010 12:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2010 ... a na wrzosy co? Podobno tez trzeba? W sumie dziwne, w lasach się chyba same nie okrywają? na wrzosy chrust, w lesie jest zawsze cieplej niż w ogrodzie jak w lesie trochę podmarzną to nikt nie płacze, ale w ogrodzie płaczą właścicielki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgaJeżyk 08.11.2010 12:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2010 hr to chyba hrabia a rh to rododendron Rododendron ...ja pierdziele ... ...tablica mendelejewa była łatwiejsza ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 08.11.2010 12:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2010 Rododendron ...ja pierdziele ... ...tablica mendelejewa była łatwiejsza ! 35 lat temu była łatwa teraz to tylko C2H5OH? zostało w głowie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 08.11.2010 12:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2010 35 lat temu była łatwa teraz to tylko C2H5OH? zostało w głowie Zastanawiam się, czy Ty mnie tym pogrubionym obrażasz...??? Świerków ci u mnie dostatek, przyjedź to nazbierasz skolko ugodno!!! Sipatka, Sure - jakże miło Was widzieć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sipatka 08.11.2010 12:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2010 Zapomniałam napisać, że mi się kolor sypialni bardzo podoba. Ja to się u Ciebie często widzę, tylko jakoś mało gadam sama nie wiem czemu..... Co do wychodzenia poza kręgi światła to jestem całkowicie z tobą - ja tyż nosa nie wyściubię w ciemność. Dobrze, że u mnie na wsi latarnie świecą się całą noc. I furtkę zamykam i bramę za widności - inaczej to małżonek biega. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts