sure 08.11.2010 13:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2010 Sipatka, Sure - jakże miło Was widziećNo wreszcie się dziś ktoś ucieszył na mój widok! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgaJeżyk 08.11.2010 17:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2010 No wreszcie się dziś ktoś ucieszył na mój widok! Ja też się cieszę ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgaJeżyk 08.11.2010 17:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2010 jamles ...tylko ty tego nie pij coooo ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
atija 08.11.2010 19:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2010 Brazunia , jak ja Ciebie dawno nie widziała. :)jak dobrze , że do Agi przyszłaś to przylazłam za Tobą do Uroczyska.Pięknieje coraz bardziej. U Ciebie to nawet listopad ładny jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 08.11.2010 20:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2010 no tak mnie się Brazulka spomniały majteczki w kropeczki na Twoją sypialnię piknie coraz pikniej:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 09.11.2010 09:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2010 Wuśka, nie przeginaj z tymi majteczkami dobra ....;) Atija, no witanko witanko!! Sure - dzisiaj też się cieszę, a co Ci będę żałować Lenia mam totalnego, ale zamówiłam płyty na podłogę w sypialni - będą w piątek albo i nie będą, się zobaczy. Jak ten leń pójdzie won to znowu pewnie coś spłodzę... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sure 09.11.2010 09:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2010 Cieszysz się? To sie pokażę, że jestem!... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 09.11.2010 09:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2010 No dooobra, poczekam na zdjęcia stolika. Dlaczego tak jest, że kiedy bywam na forumie codziennie, to w znanych wewątkach panuje zastój i nie ma z kim pogadać? A wystarczy odpuścić dzień lub dwa i już nie nadążam z czytaniem!ProtestujęMajtkowy pokój wygląda... pokojowo (nareszcie).Na sąsiada kup paralizator - będzie leżał cicho pod oknem, to Cię nie zdenerwuje. No i z burmistrzem wejdź w jakieś układy, to Ci może latarnię w środku lasu postawi. Albo sama zostań burmistrzem. Dawno Ci mówiłam.Ja na razie cieszę się asfaltem i wychodzę poza krąg światła na spacery z psuką. Nawet do cmentarza dochodzę i się nie boję!Jamles, a dużo tego C2H5OH masz w głowie??? Bo ja to głównie w barku trzymam... Czasem jakiś roztwór we krwi mam... Ale żeby tak w głowie??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 09.11.2010 10:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2010 Sprawdziłam se w necie (Mr Google to potęga) i już wiem, że tego C2H5OH to ja nie spożywam ... znaczy się jakoś chyba jeszcze trzeźwo myślę ... Chyba pójdę dokończyć malowanie (oops ... przemalowywanie...) komina ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 09.11.2010 10:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2010 Eeeee, spozywac nalezy, co by rozsadek zachowac. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sipatka 09.11.2010 10:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2010 (edytowane) Wpadłam na momencik - dzień doberek powiedzieć i lete do roboty bo dzisiaj mnię cosik z letka papióry zasypały. Edytowane 9 Listopada 2010 przez sipatka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 09.11.2010 17:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2010 A jaki kolor teraz będzie mniał dla odmiany Pan Komin? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zochna 09.11.2010 18:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2010 Chyba pójdę dokończyć malowanie (oops ... przemalowywanie...) komina ... Braza - Ty nad-aktywna jesteś Jakbyś tak do mnie wpaść chciała.. u nas od "nowości" nie wszystko pomalowane jeszcze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 09.11.2010 19:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2010 oooooo Braza to i do mnie na malowanie wskoczyć możesz;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 10.11.2010 08:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2010 I do mnie też! Możesz szmaty na zasłonki i firanki przywieźć. Ja będę szyła, a Ty pomalujesz! Tapetowanie też wchodzi w grę? Bo mam jedną ścianę w naszej sypialni do wytapetowania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 10.11.2010 11:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2010 co za ludzie nikt pomóc nie chce;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 10.11.2010 13:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2010 jak flaszkę wypić to możemy się dogadać Braza do picasa zajrzałem ........ las mi się podoba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 10.11.2010 13:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2010 zbieraj Lesiu graty i przyjeżdżaj;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 10.11.2010 17:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2010 Czy ja mogę dostać link do tego picasa całego? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
19501719500414 10.11.2010 17:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2010 młoda, gdzieś mi się link do Ciebie zapodział Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts