AgaJeżyk 19.11.2010 22:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2010 Nie rozdają, na razie węszą za kasą ... Nic nie wywęszysz kochaniutka ...Masz taki węch jak ja ..."przepalony" Jak się o tą kasę nie potkniesz ... nie ma siły ... nos cie nie poprowadzi Hmmm ...może trzeba by kogos "skubnąć" cooo ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sipatka 19.11.2010 22:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2010 Jakiś bogaty bank? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgaJeżyk 19.11.2010 23:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2010 Jakiś bogaty bank? No no - tylko nie bank ! Tam ci nic nie dadzom ! Tu rozdawali ... ale głupa palom, ze już nie majom ... chitrusy ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sipatka 19.11.2010 23:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2010 Tak, tak chitre toto takie som dziewoje i jeden chłopaczek że aż się człowiekowi robi jeszcze biedniej niż jest.A propos banku ostatnio miałam przejście takie ciekawe. Wypowiedziałam ubezpieczenie domku w PZU (ubezpieczałam przez bank) na rzecz nowego już na wykończony domek. Pismo złożyłam 12 listopada w oddziale. 17-go patrzę a oni mi pobrali 16 kasę na ubezpieczenie, 17-go oddali ale pomniejszone o 15 zeta. NO szczyt wszystkiego. DZwonię do banku a pańcia nie wie ale się dowie. Dowiedziała się ale inna i następnego dnia kasiorkę dostałam tylko mam taki niedostyt - nie chcą mi powiedzieć za co sobie to 15 zl liczyli? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgaJeżyk 19.11.2010 23:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2010 Jak za co ? Za nic ! Powiedzą ci np. ze to "prowizja od zaangażowania" ... i dalej głupia bedziesz ... Ja to ...khm ... khm ...znam od "srodka" ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sipatka 19.11.2010 23:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2010 Jak za co ? Za nic ! Powiedzą ci np. ze to "prowizja od zaangażowania" ... i dalej głupia bedziesz ... Ja to ...khm ... khm ...znam od "srodka" ... Za takie zaangażowanie to do kicia wsadzają. Zamiast mi oddać bo rok nie minął więc mam nadpłatę to sobie z mojego konta po prostu kasę zabrali. Na taki coś to jest nazwa i paragrafy. (chyba ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 20.11.2010 11:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2010 Tylko, że oni bazują na tym, że naprawdę mało komu chce się zaczynać sądową batalię o zasadę i o 15 zł. Tobie też pewnie się nie zechce, mnie by też się nie chciało. A takie 15 ał pomnożone przez setki tysięcy klientów... mozna sobie dopowiedzieć resztę. Gdzie się nie uda, to oddadzą, wielkie rzeczy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 20.11.2010 15:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2010 Noooo, a mi skubnęli 3 razy po 20 zeta za "wezwania do zapłaty" - tylko że ja takowych wezwa na oczyska swoje piękne nie widziałam. Na razie pańcia reklamację złożyła ... obaczymy. Cześć i czołem, kasy nadal mi brak, ale we wtorek Szanowny będzie uprzejmy zaszczyt nam ogromny uczynić i posiadłość swoją nawiedzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 20.11.2010 16:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2010 A Andrzejowi się chciało szarpać o 8 zł z Enionem czy Tauronem (nazwy jakoś zmieniają sobie). I wyszarpał w końcu. W sumie to mogliśmy te 8 zł im przelać, ale szlag mnie trafia, kiedy sobie pomyślę, ilu oni ludzi na takie marne 8 zeta trzasną i ile się z tego uzbiera. No bo komu by się chciało o 8 zł walczyć?! Odłączeniem prądu nam grozili! A to dlatego, że się ktoś machnął (no dooobra, każdy machnąć się może, zwłaszcza, jeżeli w trakcie fascynującej opowieści o weselu kuzynki musi głupie rachunki adresować) i wysłał nam rachunek na zły adres. Zanim się połapaliśmy, że dziwnie długo go nie ma i się upomnieliśmy, to narosły odsetki od niewpłaty w terminie. Właśnie 8 zł nam narosło. I przez dwa lata się z nami o te odsetki szarpali, aż w końcu Andrzej do jakiegoś Urzędu Regulacji napisał. Parę dni później dostaliśmy pismo. Nagle zmienili front i gnąc się w niskich ukłonach przeprosili anulując odsetki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 20.11.2010 16:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2010 Braza, pozdrów Szanownego od nas!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 20.11.2010 16:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2010 Nooo, nareszcie, co? Pozdrowić proszę i w ogóle! Teraz to ona zniknie na dłuuuuugo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 20.11.2010 17:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2010 Zaraz zniknie, Szanowny pewnie też się odezwie. Zdjęcia zrobiłam w dzień, ale ... też g ... widać, bo ciemno. Tutaj wrzucę, bo do dziennika nie chce mi się iść - za daleko! A kominek to dostał nowy kolorek na tej drewnianej opasce - wiadomość dla Agduś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 20.11.2010 20:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2010 energetyka to najgorsze złodziejstwo uprawia:mad: na działce razu jednego przez dwa miesiące ani pół kilowata nie zużyłam a zabuliłam prawie 120 zł rachunku i ja się pytam za co:evil: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 21.11.2010 07:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2010 Łooo, to są dopiero złodzieje!Mozna by długo o tym i o tym, jak ludzi oszukują, jak monterzy sami psują liczniki celowo, a potem zgłaszją ludzi, że nielegalny pobór poza licznikiem, ludzie nie maja jak się bronić, płacą po kilkadziesiąt tysięcy.Wszystko dlatego, że taki monter/odczytywacz, jak zgłosi cos takiego, to dostaje blisko 1000 zł premii. A niewinni ludzie mają problemy finansowe ciężkie latami całymi potem Banda złodziei i drani! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 21.11.2010 11:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2010 O! Depsia wpadła w rewolucyjny nastrój! A to dzisiaj wybory! Oj, będzie się działo w wiosce na G! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 21.11.2010 14:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2010 Ja mam tylko narzekający nastrój energetyczny. Jakos tak się dzieje, że jak słyszę słowo "energetyka", to samo mi sie coś robi w środku, a ciśnienie podnosi, choć my nigdy nie mieliśmy na szczęście, fałszywych oskarżeń. Ale nieprzyzwoicie wysokie rachunki - tak, jak wszyscy! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 21.11.2010 20:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2010 ale prawdę mówiąc jak się przyjrzeć rachunkowi to za prąd to mała kwota reszta to opłaty:mad: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 22.11.2010 08:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2010 Ja szczególnie silną miłością do Enionu pałałam w czasie budowy domu, kiedy to za żadne skarby nie mogli nas przyłączyć do sieci. Zresztą, kto mi towarzyszył na forumie w tamtych czasach, ten wie. A z tymi opłatami - to szczera prawda jest! W końcu z czegoś muszą płacić pensje tym hordom biurw różnej maści, które i którzy grzeją tyłki w eleganckich biurowcach i wysyłają rachunki pod zły adres, a upomnienia o zaległe z ich winy odsetki już pod dobry. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 22.11.2010 09:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2010 Vattenfal ma to samo, zrób se pan przyłącze na swój koszt, potem pan to nam podaruje i masz pan prąd od ręki a przy zmianie taryfy z budowlanej na ........... normalną przysłali mi rachunek za przyłącze coś troche ponad 1200zł nie zapłaciłem, podobno przez pomyłkę pracownika mi to wysłali Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 22.11.2010 10:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2010 No właśnie, tak to z nimi jest. Złodzieje i oszuty jedne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts