AgaJeżyk 22.11.2010 12:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2010 No właśnie, tak to z nimi jest. Złodzieje i oszuty jedne. Potwierdzam ! Bandyty som straszne ! I sknerusy ! Kabel mi za cienki położyli, pronda za mało dali ...żarówki mi w domu dyskotekę robią jak czajnik na kawusię wstawię Twierdzą, że to nie ich wina. Mam se czajnik z gwizdkiem kupić ...nie światełkiem ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 22.11.2010 20:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2010 Uwieeelbiam, kiedy mi różni tacy dobre rady dają i dyktują, co i jak POWINNAM zrobić czy kupić. Ale sobie kiedyś pojechałam po jednym Góralu, który sztachet nam nie zrobił na czas, bo miał pilniejsza robotę i tłumaczył, że przecież nam wcale nie jest płot potrzebny przed wyjazdem na wakacje i równie dobrze możemy sobie go zrobić po powrocie! Chyba się zleksza zdziwił! W każdym bądź razie sztachety zrobił i ładując je Andrzejowi do samochodu wzdychał "ale mnie ta pana żona pogoniła!" Ciekawe, czy mu współczuł takiej żony - hetery! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 22.11.2010 21:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2010 a jeśli chodzi o przyłącze to ja akurat na enion narzekac nie mogę trafiłam na symaptycznego pana co doradził jak zrobic żeby taniej przyłącze wyszło potem przy podpisywaniu umowy na miłą panią któr doradziła wziąc zamiast 14 przyznanych na czas budowy jedynie 11 bo i tak starczy a rachunki mniejsze:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 22.11.2010 22:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2010 na budowę to i 5kW wystarczy no chyba, że jakaś dmuchawa do fajkowego dymu jest potrzebna a Braza to pewnie czerwony dywan przez las rozwija Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 23.11.2010 06:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2010 Pewnie już rozwinęła i teraz robi się na bóstwo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sipatka 23.11.2010 11:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2010 Zaczynając historę o 15 złotych nie przypuszczałam nawet że tak się temat rozwinie i tyle emocji negatywnych wykrzesa.Inormuję, że się nie poddałam i odzyskałam swoje pieniądze.Czuję jednak pewien niedostyt bo nie potrafią mi wytłumaczyć z jakiego powodu i jakim prawem je sobie pobrali. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 23.11.2010 12:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2010 I tak trzymać, nie dajmy się oszwabiać tym łobuzom. Ciekawe, czy już przyjechał Szanowny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 23.11.2010 15:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2010 Sądząc po nieobecności Brazy, to tak. Depsiu, wybieracie się do Uroczyska na Sylwestra? Bo wygląda na to, że my tak! Fajnie by było się spotkać! No i jeżeli trochę pierogów ocaleje po świętach, to weźmiemy. I jeszcze chrust usmażymy, bo my tradycyjnie w Sylwestra smażymy.... No przyyyyedźcie! Opłaci Wam się! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Szanowny Pan 23.11.2010 17:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2010 Witam wszystkich ciepło i serdecznie.Brazowa Rodzina była dzisiaj w lesie no i... na kolacje mamy świeżuteńkie grzyby! Miłego wieczoru. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgaJeżyk 23.11.2010 17:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2010 Witam wszystkich ciepło i serdecznie. Brazowa Rodzina była dzisiaj w lesie no i... na kolacje mamy świeżuteńkie grzyby! Miłego wieczoru. Witam uniżenie ...jak mniemam ...gospodarza Brazolandii ... Jeżysia jezdem ... i lubiem tu czasem pobyć ... bo fajne ludzie tu som Smacznego ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 23.11.2010 18:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2010 A te grzyby to mrożone są??? Niepołomice witają Szanownego Pana! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 23.11.2010 19:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2010 Łooo, i Ziemia Lubuska wita Szanownego! Agduś - rozmawiałam z Brazą, powie Ci, - wszystko się okaże, wszystko jest możliwe. Bardzo byśmy chcieli, tylko zobaczymy... No, zobaczymy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Szanowny Pan 23.11.2010 19:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2010 Jażysia to bardzo miłe z Twojej strony,dziękuje za przywitanieAgduś jeszcze nie mrożone, ale pewnie niedługo takie będą.Witam Niepołomice!Depsia również gorąco pozdrawiam.Już dwa razy się rozminęliśmy, ale pewnie za trzecim razem się uda! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 23.11.2010 19:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2010 I dywan czerwony i miejscowy bojsbend (na gierlsbenda się nie zdecydowałam, Szanowny 3 miesiące na statku koczował, to sami rozumicie) i girlany z zeschłych liści takoż były a Tikuś sunął dostojnie - dosłownie sunął, bo pierwsze 40 m drogi domowej to jedno wielkie błoto!! No Szanowny wzruszony był niezmiernie takowym powitaniem:yes: Agduś, żadne "prawdopodobnie"!!!! Ja chcę preczytać: "na pewno przyjeżdżamy"!!! Szeeeee wszystkim!! Też się wzruszyłam czytając Wasze powitanie Szanownego, a sam Szanowny to i łezkę uronił, chociaż kit wciskał, że Mu rzęsa do oka wpadła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 23.11.2010 20:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2010 A czy w związku z powyższym (powrót Szanownego), nie powinnaś udać się grzesznie do sypialni?? Ja rownież witam jakby kto pytał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Chef Paul 23.11.2010 20:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2010 A czy w związku z powyższym (powrót Szanownego), nie powinnaś udać się grzesznie do sypialni?? ... ... się udała Cześć Szanowny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
atija 23.11.2010 20:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2010 No to się udała Ja również serdecznie witam Szanownego i... miło mi poznać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgaJeżyk 23.11.2010 20:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2010 A czy w związku z powyższym (powrót Szanownego), nie powinnaś udać się grzesznie do sypialni?? Ja rownież witam jakby kto pytał No jakie grzesznie ? Z własnym to grzecznie ... toć to nie grzech ! Braza ... a ino perfuny w ruch i marsz grzecznie do funkiel nówka sypialnia ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 23.11.2010 20:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2010 Aga, grzecznie to można dzień dobry powiedzieć, ukłonić się i takie tam. To jest grzeczne zachowanie Z mężem własnym (czy też nie ) to proponuję raczej grzesznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 23.11.2010 20:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2010 Kasica, no Ty jak zawsze w samo sedno .... i za to Cię kocham!!!! To może ja tak grzesznie się udam, co ... pozwolicie....http://www.emotka.pl/emotikony/emocje/116.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts