Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do Brazowego Uroczyska

braza

Recommended Posts

No właśnie, tak to z nimi jest. :mad:

Złodzieje i oszuty jedne. :evil:

Potwierdzam ! Bandyty som straszne !

I sknerusy ! Kabel mi za cienki położyli, pronda za mało dali ...żarówki mi w domu dyskotekę robią jak czajnik na kawusię wstawię :bash:

Twierdzą, że to nie ich wina. Mam se czajnik z gwizdkiem kupić ...nie światełkiem ...

• Odpowiedzi 44k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• braza

10541

• Agduś

4690

• DPS

3621

• wu

2676

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Uwieeelbiam, kiedy mi różni tacy dobre rady dają i dyktują, co i jak POWINNAM zrobić czy kupić. Ale sobie kiedyś pojechałam po jednym Góralu, który sztachet nam nie zrobił na czas, bo miał pilniejsza robotę i tłumaczył, że przecież nam wcale nie jest płot potrzebny przed wyjazdem na wakacje i równie dobrze możemy sobie go zrobić po powrocie! Chyba się zleksza zdziwił! W każdym bądź razie sztachety zrobił i ładując je Andrzejowi do samochodu wzdychał "ale mnie ta pana żona pogoniła!" Ciekawe, czy mu współczuł takiej żony - hetery!

a jeśli chodzi o przyłącze to ja akurat na enion narzekac nie mogę trafiłam na symaptycznego pana co doradził jak zrobic żeby taniej przyłącze wyszło potem przy podpisywaniu umowy na miłą panią któr doradziła wziąc zamiast 14 przyznanych na czas budowy jedynie 11 bo i tak starczy a rachunki mniejsze:)

Zaczynając historę o 15 złotych nie przypuszczałam nawet że tak się temat rozwinie i tyle emocji negatywnych wykrzesa.

Inormuję, że się nie poddałam i odzyskałam swoje pieniądze.

Czuję jednak pewien niedostyt bo nie potrafią mi wytłumaczyć z jakiego powodu i jakim prawem je sobie pobrali.

Sądząc po nieobecności Brazy, to tak.

Depsiu, wybieracie się do Uroczyska na Sylwestra? Bo wygląda na to, że my tak! Fajnie by było się spotkać! No i jeżeli trochę pierogów ocaleje po świętach, to weźmiemy. I jeszcze chrust usmażymy, bo my tradycyjnie w Sylwestra smażymy.... No przyyyyedźcie! Opłaci Wam się!

Łooo, i Ziemia Lubuska wita Szanownego! :D

Agduś - rozmawiałam z Brazą, powie Ci, - wszystko się okaże, wszystko jest możliwe.

Bardzo byśmy chcieli, tylko zobaczymy...

No, zobaczymy. ;)

I dywan czerwony i miejscowy bojsbend (na gierlsbenda się nie zdecydowałam, Szanowny 3 miesiące na statku koczował, to sami rozumicie) i girlany z zeschłych liści takoż były a Tikuś sunął dostojnie - dosłownie sunął, bo pierwsze 40 m drogi domowej to jedno wielkie błoto!! No Szanowny wzruszony był niezmiernie takowym powitaniem:yes:

Agduś, żadne "prawdopodobnie"!!!! Ja chcę preczytać: "na pewno przyjeżdżamy"!!!

Szeeeee wszystkim!! Też się wzruszyłam czytając Wasze powitanie Szanownego, a sam Szanowny to i łezkę uronił, chociaż kit wciskał, że Mu rzęsa do oka wpadła :D