wu 23.11.2010 21:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2010 pozwalamy:) i j niniejszym przyłączam się do powitania Szanownego:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 23.11.2010 22:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2010 pozwalamy:) i j niniejszym przyłączam się do powitania Szanownego:) a nie mogłaś napisać ja z jamlesem, teraz to muszę do rana poczekać, przecież nie będę przeszkadzać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 24.11.2010 08:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2010 No dobra, dość tego grzeszenia, wstawać proszę! Odśnieżać trzeba! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 24.11.2010 08:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2010 Jakie odśnieżać??? U nas pochmurno (nie mogłaś Depsia jednak tych chmur zatrzymać?), ale na razie nie pada ani nie sypie.A poza tym daj ludziom pospać! Sądząc po godzinie naszej z Brazą rozmowy telefonicznej, to w Uroczysku wcześnie spać nie poszli. Że Ty wstajesz w środku nocy rześka jak skowronek, to nie znaczy, że wszyscy tak mają mieć. Jak by ludzkość wyglądała wtedy (no bo pamiętasz tę teorię i inteligencji?). Uciekam!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 24.11.2010 09:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2010 Co do tego budzenia - absolutnie popieram!!! Noż Depsia, Ty naprawdę musisz tak z samego rana??? Jamlesik, delikatność i subtelność to Twoje drugie imię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 24.11.2010 13:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2010 Co do tego budzenia - absolutnie popieram!!! Noż Depsia, Ty naprawdę musisz tak z samego rana??? Jamlesik, delikatność i subtelność to Twoje drugie imię nooooooooo, cze Szanowny jak Depesia wstała to ja już ogrodowo zajęty byłem:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sipatka 24.11.2010 13:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2010 Dzień dobry panu mężowi brazy.Miło mi poznać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgaJeżyk 24.11.2010 13:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2010 nooooooooo, cze Szanowny jak Depesia wstała to ja już ogrodowo zajęty byłem:lol2: No nie wiem ...nie wiem ... Depsia to klasyczny cyborg jest ...ale Jamles widzę nie lepszy ! Co tobie tam jeszcze urosło do pielenia żeś w te zime do ogrodu poleciał Uszanowanko mieszkańcom Brazolandii w komplecie ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 24.11.2010 14:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2010 Zaraz tam cyborg... Ja wiejska gospodynia jezdem, na dodatek gotować nie umiejąca. I wcale nie z rana, Agduś, Ty oszczerco!!! Z rana to ja Sołtysa budziłam i leki brałam, bo spać nie dało z bólu. No i jeszcze po blogach craftowych się pętałam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 24.11.2010 16:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2010 "Blogi craftowe"??? Ty aby pewna jesteś, że to legalne? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 24.11.2010 17:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2010 Doooobraaaa ... co to są "blogi craftowe"? Siemano wieczorne! Przyznaję bez bicia, nie byłam w ogrodzie już baaaardzo dawno - mam się wstydzić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 24.11.2010 17:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2010 A tam, większe wstydy są na świecie Przyszłam Szanownemu ukłony przekazać i zapytać, czy pod modrzewiem posprzątane? Może Królik się namyśli i w tym roku dojdzie do tego, co w ubiegłym nie wyszło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 24.11.2010 19:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2010 Brazula ja też nie wiem;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mhk 24.11.2010 20:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2010 Ja to z szanownym zamienilam zdanie jakies 1,5 roku temu - wiec tym bardziej przemile witam szanownego!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Jak zobaczylam melonik to az sie usmiechnelam od ucha do ucha!!!!!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 24.11.2010 20:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2010 No takie blogi jak Żelkowy, z różnymi cudeńkami robótkowymi, to są blogi craftowe. Ja tam nie wiem, czy legalne, ale za to bardzo ładne! Jak Tu, Brazunia, pomieścisz wszystkich to ja nie wiem! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Chef Paul 24.11.2010 20:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2010 ... ..., na dodatek gotować nie umiejąca. ... ... ... ale to powoli zmienimy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 24.11.2010 21:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2010 No takie blogi jak Żelkowy, z różnymi cudeńkami robótkowymi, to są blogi craftowe. Ja tam nie wiem, czy legalne, ale za to bardzo ładne! Jak Tu, Brazunia, pomieścisz wszystkich to ja nie wiem! Depsia, a to nie ma jakiejś ludzkie nazwy? Strasznie się Polacy rozleniwili słowotwórczo! Braza, pomyśl, jak materace dmuchane piętrowo pomieścić. Może jakiś stelaż? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 24.11.2010 23:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2010 Jamles ..... Co tobie tam jeszcze urosło do pielenia żeś w te zime do ogrodu poleciał zioła .......... mlecze, babki, skrzypy, osety i trawnik z perzu:oops: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgaJeżyk 24.11.2010 23:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2010 zioła .......... mlecze, babki, skrzypy, osety i trawnik z perzu:oops: To się nie męcz ...kup randapa i popsiukaj ! Ktoś mię ostatnio nagadał, że buszuje po nocach ... I co ? Też nie możesz spać co ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 24.11.2010 23:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2010 To się nie męcz ...kup randapa i popsiukaj ! nie czekaj Depesi Ktoś mię ostatnio nagadał, że buszuje po nocach ... któż by śmiał I co ? Też nie możesz spać co ? ja teraz tyram za kasą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts