braza 01.01.2008 20:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2008 Mam nadzieję, że uda się to, co próbujemy. Jutro idziemy do Ośrodka Doradztwa Rolniczego. Zobaczymy, co nam powiedzą na temat naszych szans. A "nasza" klaczka rośnie i robi się coraz bardziej nieznośna... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 01.01.2008 21:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2008 Ja dokładnie jak Stuczek - z wiekiem jestem coraz smaczniejsza hmm co za ciekawe spostrzeżenie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 02.01.2008 08:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2008 Witam wszystkich w nowym roczku! Zdrowi i zadowoleni wszyscy? Mam nadzieję, że tak - myśmy bawili się znakomicie u Gagaty! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 02.01.2008 08:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2008 Dzień Dobry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 02.01.2008 09:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2008 Braza masz już prezent na jutro? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 02.01.2008 11:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2008 Jaki prezent? Jakie jutro? Czego ja nie wiem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 02.01.2008 11:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2008 Jaki prezent? Jakie jutro? Czego ja nie wiem? Zajrzyj w temat urodzinowy kto ma jutro urodzinki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 02.01.2008 12:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2008 Prezent A ja to co??!!! Najpiękniejszy prezent, jaki można otrzymac A szczerze - to jeszcze nie mam Byliśmy w ODR. Żeby stworzyć siedlisko z agro muszę mieć 1ha ziemi rolnej użytkowej - nic więcej!!! I obojętnie gdzie!!! Szanowny jedzie do naszych przyjaciół na Mazury, a Oni mają ziemię!! A więc nadzieja jest!!! Musimy zapytać w UG, jaki jest dokładnie status tych działek - w biurze pisze "siedlisko rolne" - to ważna informacja, żeby otrzymać pozwolnenie na budowę. Niestety, Pani od tych spraw nie było dzisiaj, jutro spróbujemy. Depeesiu możesz podesłać mi namiar na tego Pana ze Szczecina?? I czy w razie "W" mogę się powołać na Ciebie?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 02.01.2008 18:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2008 No, no, no! To ja widzę, że już się poważnie zajmujecie tym tematem. Bezustannie trzymam kciuki! Muszę już wymyślić coś innego, bo mi niewygodnie. Plucie odpada, bo Froszce nie dorównam... Co by tu? Podpowiedz.A, i podrzuć mi, proszę, jeszcze raz link do tych urodzin, bo gdzieś zapodziałam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 02.01.2008 18:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2008 Już wiem!!! Mogę pukać w niemalowane, bo mamy jeszcze surowe wszystkie drzwi wewnętrzne. Raz dziennie mogę nawet z główki. W razie większych trudności nawet trzy razy dziennie.Może być? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 02.01.2008 20:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2008 Prezent A ja to co??!!! Najpiękniejszy prezent, jaki można otrzymac A szczerze - to jeszcze nie mam Byliśmy w ODR. Żeby stworzyć siedlisko z agro muszę mieć 1ha ziemi rolnej użytkowej - nic więcej!!! I obojętnie gdzie!!! Szanowny jedzie do naszych przyjaciół na Mazury, a Oni mają ziemię!! A więc nadzieja jest!!! Musimy zapytać w UG, jaki jest dokładnie status tych działek - w biurze pisze "siedlisko rolne" - to ważna informacja, żeby otrzymać pozwolnenie na budowę. Niestety, Pani od tych spraw nie było dzisiaj, jutro spróbujemy. Depeesiu możesz podesłać mi namiar na tego Pana ze Szczecina?? I czy w razie "W" mogę się powołać na Ciebie?? No widzisz, dobrze mówiłam, że te 3 ha to bezprawie i bzdura!!! A ODR to ważne miejsce!!! Namiary na Prezesa ze Szczecina oczywiście Ci prześlę na priva. To ja się bardzo cieszę, że idzie ku lepszemu i będę coraz mocniej trzymać kciuki!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 02.01.2008 21:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2008 Już wiem!!! Mogę pukać w niemalowane, bo mamy jeszcze surowe wszystkie drzwi wewnętrzne. Raz dziennie mogę nawet z główki. W razie większych trudności nawet trzy razy dziennie. Może być? Daj spokój szkoda drzwi A poważnie, to wspieraj nas duchowo, przyda nam się takie wsparcie!!! No i mam nadzieję, że kasa na tę działkę się znajdzie... Pożyjemy ... zobaczymy ... Jutro Urząd Gminy - chyba qurczę zdążę. Moi wybierają się do Łomży na kilka dni a po drodze zahaczą Mazury!! Fajnie mają! Depeesiu rację miałaś, te 3 ha dotyczą normalnych gospodarstw rolnych. Namiary oczywiście dotarły, dziękuję jeszcze raz!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 02.01.2008 21:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2008 Brazuniu Bardzo sie ciesze. Grunt to miec marzenia i nie popasc w siedzenie przed komputerem. Naprawde jesli sie chce wiele mozna. Trzymam kciuki najmocniej jak to mozliwe , ale pamietaj , zeby byc ostrozna Buziaki noworoczne dla Was Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 02.01.2008 21:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2008 Ale masz fajowski avatarek Rrmisiu będę ostrożna! Zanim zrobię jeden krok wypytam o wszystko. Nie będę krakać, ale też nie popadam narazie w zbytnią euforię!! Dla Was również buziaczki - dla Pablita podwójne - a co!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 02.01.2008 21:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2008 dOBRY wIECZóR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 02.01.2008 21:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2008 dOBRY wIECZóR Cześć Przystojniaku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 02.01.2008 21:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2008 ja przystojniak?????? A skąd wiesz???? może jestem strasznie brzydki?????? chyba mnie nie znalazłaś na naszej -klasie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 02.01.2008 21:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2008 W gębach Cię widziałam .. z daleka, bo z daleka, ale "zabrzmiało" intrygująco A na "naszej-klasie dawno nie byłam, za wolno działa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 02.01.2008 21:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2008 były jeszcze moje zdjęcia w zdjęciach z dzieciństwa jedno nawet na golasa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 02.01.2008 22:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2008 No włanie Romciu Uciekam, strasznie wolno zaczęło mi Forum działać, to po pierwsze, po drugie sprawdziłam avastem dyski i qurczę parę trojanów miałam. A jutro z rana do UG! Dobranoc, do jutra Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts