Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do Brazowego Uroczyska

braza

Recommended Posts

Aaaa nie prawda ! Ja nie mam małża !

To ja robię a moj tato - przynosi ...wynosi ... i pomarudzi ...a na koniec mówi " Miałaś rację córka"

Szlifuję bale, maluję, gruntuję i za chwile bedę sie przedstawiać:

"Czesiek jezdem psze pana ! "

Dlatego wygladam juz jak rasowa "wieśniareczka" ...i powtarzam sobie, ze to tak na razie ... że bedzie lepiej ...że jeszcze kiedyś pomaluję paznokcie ... kiedyś ...

Zazdraszam ci ...że masz przy boku małża ... ja jestem szczęśliwa że mam tatę ...

• Odpowiedzi 44k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• braza

10541

• Agduś

4690

• DPS

3621

• wu

2676

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

ja właśnie w ramach powrotu do normalności mam zaplanowane przed świętami odwiedzić fryzjera bo już mocno biała jezdem i nie da się wszystkiego na śnieg zwalić:( i pazurki u koleżanki za grosiaczki zrobię i poczuję się kobiełą;)

jak nie masz małża:jawdrop: mnie się zdawało no dałabym sobie co nieco obciąć że masz:oops: ja za to nie mam taty:( od baaaaaaaaaaaaaardzo wielu lat i zazdraszczam Tobie że masz Tatę

Wuśka - TATĘ mam ... i bardzo się cieszę ... bo przeżyliśmy już rodzinna traumę ... i radioterapie ...i całą resztę ...

Ale jest OK !

Małża mam teoretycznie bo "delegacyjny". Przyjeżdża na niedzielę i patrzy co się zmieniło. Taki inszpektor co to nie ma nic do powiedzenia ...bo i po co ?

Przecież sobie radzą !

A że se wymyśliłam "cudaczny" dom ...to se go sama buję :D

Kurna, to myśmy z Sołtysem mieli baaaaardzo długą grę wstępną.

Tak długą, że prawie zapomnieliśmy, jak wygląda część zasadnicza.

Ale jak się wzięliśmy, to do dzisiaj to trwa! :cool:

Wygląda, że Braza się jednak gzi. :D

I słusznie, trzęsienia ziemi nie przewiduje się! :lol2: