AgaJeżyk 01.12.2010 21:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2010 Aaaa nie prawda ! Ja nie mam małża !To ja robię a moj tato - przynosi ...wynosi ... i pomarudzi ...a na koniec mówi " Miałaś rację córka" Szlifuję bale, maluję, gruntuję i za chwile bedę sie przedstawiać: "Czesiek jezdem psze pana ! " Dlatego wygladam juz jak rasowa "wieśniareczka" ...i powtarzam sobie, ze to tak na razie ... że bedzie lepiej ...że jeszcze kiedyś pomaluję paznokcie ... kiedyś ... Zazdraszam ci ...że masz przy boku małża ... ja jestem szczęśliwa że mam tatę ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgaJeżyk 01.12.2010 21:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2010 Muszę się z Kluską pobawić bo stemskniona straśnie ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 01.12.2010 22:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2010 ja właśnie w ramach powrotu do normalności mam zaplanowane przed świętami odwiedzić fryzjera bo już mocno biała jezdem i nie da się wszystkiego na śnieg zwalić i pazurki u koleżanki za grosiaczki zrobię i poczuję się kobiełą jak nie masz małża:jawdrop: mnie się zdawało no dałabym sobie co nieco obciąć że masz:oops: ja za to nie mam taty:( od baaaaaaaaaaaaaardzo wielu lat i zazdraszczam Tobie że masz Tatę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgaJeżyk 01.12.2010 22:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2010 Wuśka - TATĘ mam ... i bardzo się cieszę ... bo przeżyliśmy już rodzinna traumę ... i radioterapie ...i całą resztę ... Ale jest OK ! Małża mam teoretycznie bo "delegacyjny". Przyjeżdża na niedzielę i patrzy co się zmieniło. Taki inszpektor co to nie ma nic do powiedzenia ...bo i po co ? Przecież sobie radzą ! A że se wymyśliłam "cudaczny" dom ...to se go sama buję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 02.12.2010 06:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2010 no widzisz Jeżysiu nie jest tak ze mną całkiem źle:lol2: dobrze kojarzyłam że oprócz Taty jakieś portki kole Ciebie się pałętają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 02.12.2010 08:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2010 No i tak z gzienia się na tematy budowlane zeszło... Ot, takie forum... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 02.12.2010 09:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2010 budowlane:rotfl: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgaJeżyk 02.12.2010 10:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2010 budowlane:rotfl: Co się nabijasz ? Budowa jest jak gzienie ! Najlepszy efekt końcowy nie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 02.12.2010 11:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2010 Tylko w przypadku budowy gra wstępna dłużej trwa (głównie dzięki biurwom). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 02.12.2010 11:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2010 o matko to ja miałam krótką grę wstępną Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 02.12.2010 11:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2010 To i co się dziwić, że się nie gzisz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgaJeżyk 02.12.2010 11:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2010 o matko to ja miałam krótką grę wstępną Widzisz ? Ty to ani do gzienia ...ani do budowy nie zabierasz się profesjonalnie ! Wuśka ! Na korepetycje do Agdusi ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sipatka 02.12.2010 12:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2010 O rany ale wy tu fajne rozmwy prowadzicie A propos gry wstępnej na budowie czy jeśli ja miałam krótką papierologię do zgody na budowę ale długą do zakupu ziemi to się liczy jako długa gra wstępna czy krótka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGP 02.12.2010 13:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2010 no ładnie. Ja ciekawa jestem tych korepetycji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 02.12.2010 13:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2010 Jeżysiu papierologię to jak się wie jak to się krótko załatwia;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 02.12.2010 16:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2010 Kurna, to myśmy z Sołtysem mieli baaaaardzo długą grę wstępną. Tak długą, że prawie zapomnieliśmy, jak wygląda część zasadnicza. Ale jak się wzięliśmy, to do dzisiaj to trwa! Wygląda, że Braza się jednak gzi. I słusznie, trzęsienia ziemi nie przewiduje się! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 02.12.2010 19:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2010 no widzisz DPS-ia a my oboje z małżem czekamy na trzęsienie ziemi:rotfl: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgaJeżyk 02.12.2010 19:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2010 no widzisz DPS-ia a my oboje z małżem czekamy na trzęsienie ziemi:rotfl: Małż czeka ... Wuśka leży i patrzy na sufit ... Leniwa taaaaaaka , że nawet jej się czekać nie kce ! Depsia ty już jej nic nie tłumacz ! Trza Wusiaka do Anioła posłać na korepetycje ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 02.12.2010 19:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2010 hmmmmmmm cudzy chłop to może by mi się chciało chcieć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgaJeżyk 02.12.2010 19:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2010 hmmmmmmm cudzy chłop to może by mi się chciało chcieć Oooo świntucho ! I tu cię mamy ! Wusiak to ma być małż twój ! Nie ty - zbereźna ! Widziecie jom ? Z aniołem to by siem pogziła ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts