wu 02.12.2010 20:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2010 a skąd zaraz tam pogziła taż mowa o korepetycjach była:P Jeżykowi tylko jedno w głowie:rotfl: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sipatka 02.12.2010 20:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2010 O matko co wy tak dalej z tym gzieniem, gzdzieniem(?)Śniegowa pierzynka kojarzy wam się tylko z jednym? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgaJeżyk 02.12.2010 20:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2010 a skąd zaraz tam pogziła taż mowa o korepetycjach była:P Jeżykowi tylko jedno w głowie:rotfl: A jakie to korepetycje bez ćwiczeń coooo ? O matko co wy tak dalej z tym gzieniem, gzdzieniem(?) Śniegowa pierzynka kojarzy wam się tylko z jednym? Oj co wy ? ... co wy ? Toć piontek jutro dopiero ... a wiesz jaka ja wyposzczona juz ? Jaka pierzynka ? Kto by dooope w zimne i mokre pchał ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 02.12.2010 20:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2010 no jak teoria na zajęciach a praktyka do odrobienia do domu zadana:P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 02.12.2010 20:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2010 No właśnie! Wusia, o to biega! Tylko małża uprzedź, że po korepetycjach będziesz, bo się chłopina biedny przestraszy, że Ci gorzej z kręgosłupem i drgawek jakichś dostałaś, kiedy zaczniesz zadanie odrabiać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 02.12.2010 20:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2010 że mi gorzej to mój małż cały czas podejrzewa:rotfl: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 02.12.2010 20:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2010 Nie dziwię się, skoro zamiast małego choćby gzienia dajesz mu orzechy! Ty uważaj, bo orzechy to afrodyzjak i zaraz możesz mieć trzęsienie ziemi! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 02.12.2010 20:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2010 Agduś nie sądzę małż jest baaaardzo zajęty orzeszkami:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 02.12.2010 20:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2010 Poczekaj, aż je wszystkie zje... I lepiej nie zasypiaj... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sipatka 02.12.2010 21:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2010 Nigdy nic nie wiadomo z tymi orzeszkami.....Mój małż właśnie wrócił i wymownie zerka na mnię spode brewiów swych.....Hmmmm czyżby praca domowa???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 02.12.2010 21:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2010 A co? Na korepetycjach był? Mój poszedł na siatkówkę, wróci wypluty... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 02.12.2010 21:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2010 Agduś i co czujesz się usprawiedliwiona;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 02.12.2010 21:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2010 No! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sipatka 02.12.2010 21:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2010 A co? Na korepetycjach był? Mój poszedł na siatkówkę, wróci wypluty... No właśnie nie był ale pismo nosem czuje w tych sprawach jak nikt:cool: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 02.12.2010 21:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2010 aha znaczy mój jak się narobi 13 godzin to wypluty nie jest i jeszcze mam go w domu eksploatować a Twój jak porzuca piłką to już nie będzie miał sił na eksploatowanie;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 02.12.2010 21:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2010 O, myślę, że nie on jeden... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgaJeżyk 02.12.2010 21:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2010 Kurde ... a ja dalej "w kozie" ... Szczęściary ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 02.12.2010 21:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2010 Może powinnaś trochę kolce stępić? A tak przy okazji, to przypomniało mi się, że nie pierwszy raz pod dłuższą nieobecność gospodyni tego wewątka, tu się sodomia i gomoria dzieje! A przypomniałam sobie, kiedy pomyślałam, że muszę do niej zadzwonić, żeby tu wpadła i porządek zrobiła. No bo już dzwoniłam do niej kiedyś w identycznej sprawie. No ale ona teraz to nie ma czasu na forumowanie, teraz w Uroczysku trzęsienia ziemi nie trzeba... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sipatka 02.12.2010 21:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2010 O, myślę, że nie on jeden... Sorki Źle się wyraziłam. Wasi na pewno też tak mają a mój po prostu ostatnio tak się nie eksploatuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgaJeżyk 02.12.2010 21:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2010 Może powinnaś trochę kolce stępić? Wazelinom nawet smaruje jak potrzeba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts