Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do Brazowego Uroczyska

braza

Recommended Posts

• Odpowiedzi 44k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• braza

10541

• Agduś

4690

• DPS

3621

• wu

2676

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Przestańcie z tymi oknami, bo ja też w panikę wpadam - mam 8 + tarasowe - jest kto chętny do mysia???? Wikt, dach nad głową zapewniam (z opierunkiem to nie wiem, tylko te rzeczy, które się do pralki nadają).

To w końcu ile nas jest w tym TOWWiJ???? Rachubę tracę!!

Yetusie to rasa na wyginięciu, przypominam uprzejmie, więc dbać o Nich trzeba i kołderką przykrywać, coby się nie przeziębili.

Jeśli uda mi się zdjęcia wgrać, to zobaczysz, co też fajnego w Uroczysku się zrobiło...

Powiem krótko ... nie wiem komu przeszkadzało to stare Forum, ale nowe jest do dupy ... mówiłam już o tym i powtarzać będę w nieskończoność!!! Własnego posta usunąć nie mogę, bo mi gada, że weszłam nie w ten link!!! Zdjęcia dodać to kolejny Cud nad Wisłą ... nożesz qurna, kto tworzył tę nową wersję - paralityk informatyczny chyba!!!!

Dobra, po ciężkich bojach jest kilka zdjęć w dzienniku http://www.emotka.pl/emotikony/emocje/116.gif

Edytowane przez braza

Mam wrażenie, że ten dom siem prezentował już jakby INACZEJ ??????:eek::eek::eek:

Tak jakoś NOWOCZEŚNIEJ???????:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

Chyba powtórzę za Jeżykową - jakaś bomba w was trafiła, albo czarna dziura w czasie was przeniosła ????

Aaaaa już wiem ...... to te trzęsienia ziemi po powrocie Szanownego .........:lol:

Tiaaaa...

Komu chałupę podp....liście? :lol:

Łazienka galanta na pierwszym zdjęciu, przestrzenna taka! :D

I w ogóle, sporawy domek, jest gdzie polatać!

Teraz Karla mieszka w Uroczysku, a Wy tutaj?

Czy to może lokum dla księżniczki Brazy? http://www.cosgan.de/images/smilie/konfus/n022.gif

Jeżu jak mam w domu 15 normalnych i 6 dachowych lepi Ci :lol2:

A ja tylko 13!!! Od razu mi lepiej! (Tych dwóch na strychu i wyłazu na dach nie liczę, bo jakoś tak się złożyło, że jeszcze ich nie myłam:oops:)

Braza, coraz ładniej u Ciebie. I ta dachówka... Rewelacja! Czekam na kolejne foty!