DPS 07.12.2010 18:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2010 Bo po co myślisz, goopia? To niezdrowe dla jeżyków, jeżyki teraz powinny spać! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgaJeżyk 07.12.2010 19:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2010 Bo po co myślisz, goopia? To niezdrowe dla jeżyków, jeżyki teraz powinny spać! Chrrrrrrr psssiiiiiiiii Chrrrrrrr psssiiiiiiiii Mniam ...mniam ... Chrrrrrrr psssiiiiiiiii Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 07.12.2010 19:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2010 Jeżu jak mam w domu 15 normalnych i 6 dachowych lepi Ci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 07.12.2010 19:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2010 Przestańcie z tymi oknami, bo ja też w panikę wpadam - mam 8 + tarasowe - jest kto chętny do mysia???? Wikt, dach nad głową zapewniam (z opierunkiem to nie wiem, tylko te rzeczy, które się do pralki nadają). To w końcu ile nas jest w tym TOWWiJ???? Rachubę tracę!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgaJeżyk 07.12.2010 19:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2010 Jeżu jak mam w domu 15 normalnych i 6 dachowych lepi Ci No baaałłłłłdzo ! Braza ...to coś Yetusiów do mycia nie nagnała ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 07.12.2010 19:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2010 no widzisz jak niewiele do szczęścia potrzeba;) tylko tyle co bliźni ma gorzej:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 07.12.2010 19:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2010 Yetusie to rasa na wyginięciu, przypominam Ci delikatnie!!! Idę zaraz zdjęcia zgrać, to pokażę, co też owa rasa na wyginięciu miała na myśli, mówiąc o zmianach w Uroczysku:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgaJeżyk 07.12.2010 20:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2010 no widzisz jak niewiele do szczęścia potrzeba;) tylko tyle co bliźni ma gorzej:lol2: Oj tam zaraz gorzej ... masz troszku więcej okien i coś ci się lepi ... A właściwie to co ci się lepi ...i do czego ? Braaaazulka ! Fotki bedom ? To szczekamy ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 07.12.2010 20:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2010 Yetusie to rasa na wyginięciu, przypominam uprzejmie, więc dbać o Nich trzeba i kołderką przykrywać, coby się nie przeziębili. Jeśli uda mi się zdjęcia wgrać, to zobaczysz, co też fajnego w Uroczysku się zrobiło... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 07.12.2010 20:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2010 (edytowane) Powiem krótko ... nie wiem komu przeszkadzało to stare Forum, ale nowe jest do dupy ... mówiłam już o tym i powtarzać będę w nieskończoność!!! Własnego posta usunąć nie mogę, bo mi gada, że weszłam nie w ten link!!! Zdjęcia dodać to kolejny Cud nad Wisłą ... nożesz qurna, kto tworzył tę nową wersję - paralityk informatyczny chyba!!!! Dobra, po ciężkich bojach jest kilka zdjęć w dzienniku http://www.emotka.pl/emotikony/emocje/116.gif Edytowane 7 Grudnia 2010 przez braza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgaJeżyk 07.12.2010 20:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2010 Lete ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Chef Paul 07.12.2010 20:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2010 ... ładne jacuzzi na pierwszej focie ... a dzie śnig ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 07.12.2010 20:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2010 fajnie nie powiem Yetki narozrabiały:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgaJeżyk 07.12.2010 20:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2010 Oooo jeżu ... Jakaś bomba was tarfiła ??? Khm khm ... ja gdzieś widziałam trochę lepsze fotki ... chyba ... O ! Ta jest chyba "ładniejsza" co ? http://forum.muratordom.pl/attachment.php?attachmentid=444&d=1270754887 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgaJeżyk 07.12.2010 20:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2010 Nieee no ...nie zdzierżę ! Zawsze wiedziałam, że Yeti jest nieobliczlany ...ale żeby tak chałupe ...do gołej cegły obeżreć ... Też u mnie dwie herbaty ciurkiem wydoił tak go ten styropian z tynkiem zasuszył ... Muszę swoje ściany obejrzeć ... może też gdzie wyżarte nie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sipatka 08.12.2010 09:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2010 Mam wrażenie, że ten dom siem prezentował już jakby INACZEJ ??????:eek: Tak jakoś NOWOCZEŚNIEJ???????:rolleyes: Chyba powtórzę za Jeżykową - jakaś bomba w was trafiła, albo czarna dziura w czasie was przeniosła ???? Aaaaa już wiem ...... to te trzęsienia ziemi po powrocie Szanownego ......... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 08.12.2010 10:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2010 Tiaaaa... Komu chałupę podp....liście? Łazienka galanta na pierwszym zdjęciu, przestrzenna taka! I w ogóle, sporawy domek, jest gdzie polatać! Teraz Karla mieszka w Uroczysku, a Wy tutaj? Czy to może lokum dla księżniczki Brazy? http://www.cosgan.de/images/smilie/konfus/n022.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 09.12.2010 16:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2010 Jakaś bomba was tarfiła ??? wygląda, że są ofiary w limitach albo śniegu nasuło, że się nie umią odkopać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 09.12.2010 20:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2010 normalnie Braza to ma wygodny pretekst:( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 10.12.2010 09:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2010 Jeżu jak mam w domu 15 normalnych i 6 dachowych lepi Ci A ja tylko 13!!! Od razu mi lepiej! (Tych dwóch na strychu i wyłazu na dach nie liczę, bo jakoś tak się złożyło, że jeszcze ich nie myłam:oops:) Braza, coraz ładniej u Ciebie. I ta dachówka... Rewelacja! Czekam na kolejne foty! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts